Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

11:49 | januari 8, 2012

Dagen före verkligheten

Hej min vän. Idag är det söndag, dagen innan verkligeheten börjar 🙂 Imorgon ringer klockan 07.00 och jullov och slappa dagar är ett minne blott.

Igår gick jag in i vecka 14 så enligt min gravidapp ska min trötthet vända och illamående avta. Hoppas!

Efter gårdagens middag gjorde illamåendet sig till känna, men det var nog inte så konstigt 🙂 Men det var helt klart värt det.

Pommes dränkt i bea, lövbiff, stekta champinjoner, sallad och några potatiskroketter. Mmmm.

Vi låg som strandade valar på puffarna på golvet och tittade på Gladiatorerna. Pojkarnas nya favoritprogram. Hoppas att du hade en bra kväll.

Försökte väcka barnen strax innan tio imorse men det var som om jag väckte dem mitt i natten. Men upp kom de, efter gnäll och sura miner. Imorgon blir det nog ännu värre. Nu har vi ätit frukost och barnen tittar på reprisen på Gladiatorerna.

 

Fick en inbjudan härom dagen till premiären av Henrik Fexeus föreställning på RIVAL. Är han bra? Har bara sett honom som en av jurymedlemmarna i Talang.

Önskar dig en fin dag och avslut på veckan.

All Kärlek ♥


16 kommentarer16 kommentarer om “Dagen före verkligheten”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Hej Hanna,
  Vill gratulera till graviditeten!! Jättekul för er!! Kramar

  Svara
 • Svårt att vända om dygnet här me! Vi ställde klockan på halv nio i morse o masade oss in till gymmet! Var huuur trött som helst! kommer att svimma imorgon när den ringer halv sju;)) om det underlättar så är det ju samma visa för ganska många imorgon, kanske den tanken hjälper;) vi har lyx o ska till Florida om två veckor på semester, är lite lättare då när man vet att dej bara är nio arbetsdagar kvar!!
  Kram kram Marika

  Svara
 • Du kan få byta med mig. Mina barn sover aldrig länge. Imorse vaknade Nicole strax efter 7.
  Så det blir nog inga problem att komma upp på tisdag (skolan har stängt imorgon).

  Ha en fortsatt bra dag!
  Kram

  Svara
 • Vilken snäll mamma du är… Jag drog upp mina töser kl åtta imorse!
  Stora var INTE glad!

  Grattis till graviditeten
  Kram Marie

  Svara
 • Gladiatorerna blev en favorit här med. Lille sonen som snart är 5 sa att han ska bli gladiator när han blir stor 🙂 Jag sa till honom att jag ska ta kort på hans lilla taniga kropp så ska han få se det om 15 år och då få veta att han vill bli en gladiator haha.
  Kram

  Svara
 • ush ja mina gick upp sent med, blääää. Idag känner jag mig både glad och ledsen. Glad för jag blir faster i augusti 🙂 ledsen för att Filippa är ensam så mycket utan kompisar. Hoppas verkligen de blir en flytt för oss snarast!!

  Svara
 • Kul att de gillade Gladiatorerna, det är ju mycket teater (från gladiatorernas sida) men det är kul ändå, roligt att se hur utmanarna kämpar och sliter, man blir ju imponerad!
  Hoppas det går bra för barnen att vakna tidigt imorgon, det kanske är lättare om (?) de har längtat lite efter sina klasskamrater och dagiskompisar 🙂

  Jag har inte sett Henrik Fexeus något mer än på Nyhetsmorgon på nyårsafton tror jag att det var. Han läste tankar hos programledarna, det var helt otroligt hur han fick fram vilka nyårslöften de hade tänkt sig att ha för i år. Hoppas att showen är bra!

  Svara
 • Jag vill bara säga stort grattis till dig för ditt kommande barn! Jag tycker du är jätte fin och verkar vara en super mamma. Jag har bara en fråga, när du träffade din man Peter, kändes det rätt då vid första ögonkastet eller tog det ett tag?
  Hoppas du har en jätte bra dag! KRAM

  Svara
 • Åh äntligen kan jag kommentera 🙂 Nu är jag medlem, tyckte det var dags efter att ha följt dig i flera år från dina förra mamablogg och sen vidare till familjen:)! Fast när jag väl skulle registrera mig så hade jag tydligen redan ett inlogg hihi.. aja. Nu ska jag flitigt kommetera iaf.
  Vill börja med att säga STORT grattis till er hela familjen, till ert nytillskott! Kan inte riktigt föreställa mig känslan då jag inte själv har barn än. Men antar att den är MAGISK!?
  Ha en skön dag, och hoppas ni kommer uppi tid imorgon hihi.. Börjar själv kl 7 efter 2 veckors semester. Första dagen brukar man komma upp som ett skott för att man är rädd att försova sig 😛 sen blir de segt framåt onsdagen hehe.
  Kramar till dig fina Hannah!!

  Svara
 • Mums mums ser supergott ut.Hur många portioner åt du;)))Skojar bara lite med dig vet ju att du är glad i mat.Här hemma har inte gjorts många knop idag.En liiten cykeltur i det fina vädret men efter det så blev placeringen HÄR.Snart stundar middag men vet fortfarande inte vad.Brukar ha det planerat men inte idag.Finns väl alltid en eller annan korv i frysen;)Ny vecka i morgon och klippning ,toning,fotvård och massage står på schemat denna vecka.Önskar dig en fortsatt skön slappesöndag.Puss puss.

  Svara
 • Såg också gladiatorerna, Hero är ju en gammal favorit 😉

  Steg upp kl 9 imorse, tvingade upp mig själv utan att blinka, in i duschen. Men det är skönt att ha hela dagen framför sig!

  Lycka till imorgon bitti. Själv är man på jobb kl 7 🙂

  Svara
 • Fråga din syster Magdalena. Om jag inte minns helt fel var väl hon och såg Henrik Fexeus för ett tag sedan. Såg riktigt smarrigt ut det där, älskar bea. Må så gott!

  Svara
 • Godkväll!
  Imorse vaknade jag kl.11, lyckades ta mig upp ur sängen vid tolv och åt frukost halv ett. Seg människa = jag. Det är mulet väder här i Glennland idag och då blir jag ännu mer morgontrött. Men nu ska jag försöka skärpa mig och komma ur jul-dvalan.
  Kollade på Stjärnorna på slottet igår kväll, för jag har ju inga barn som kräver att få se Gladiatorerna 😉 .
  Kramelikram!

  Svara
 • Hej Hannah

  Jag & min man ska på henrik fexeus i Sthlm 10 mars (tror jag det var) ska bli sååå kul, du kan gå in på you tube o kika på några klipp 🙂

  Kram

  Svara
 • Jag mådde också illa sådär efter lite onyttig ma som gravid.. Minns än idag hur det kändes att rapa lök efter en måltid *spyyyyyr*. Snart vänder det ska du se, till en början med vissa dagar bra andra dåliga, sen är det över. Sånt glömmer man gärna bort när man är i illamående tillståndet.

  Kolla Gladiatorerna och satt och trånade efter några av tjejernas kroppar! Satt och sa till husbandet när gatloppet var och en av gladiatortjejerna liksom juckade mot en tävlande att ”Undra hur det skulle se ut om jag tog på mig samma mundering med en liten teenie weenie hipster trosa och gjorde som hon” sen skrattade jag så jag nästan ramla ur soffan! 😉 Ja jäklar, det vore en syn nån sent skulle glömma!

  Puss & Kram och kämpa på med väckning imorn! Mina stora kommer hem imorn så då lär jag också få väcka. 🙂

  Svara
 • Hanna, du får utvärdera Henrik Fexeus show så jag vet om jag kan dra med några från jobbet på det 🙂

  Svara