Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

21:16 | januari 8, 2012

Familjedag och bowling

God kväll min vän. Dagen börjar lida mot sitt slut. Har precis nattat barnen och ska nu lägga mig och kolla på en film. Får se om vi kommer sova bra inatt eller vakna av att man kissat på sig. Det är fullmåne 🙂

Brukar du känna av när det är fullmåne? Många som jag känner, inklusive jag själv, sover konstigt fullmånsnätter.

Vi har varit iväg hela eftermiddagen. Ätit, bowlat och kollat på hockey ( eller Peter kollade på hockey vi höll honom sällskap) på O´Learys i Kista.

Jag åt Sizzling Fajitas med kyckling.

Ser ut som jag själv ska fara ut på banan. Jag tappade min mojo efter ett kast. Tuppade upp mig och blev lite kaxig när jag slog ner alla käglor på första men det fick jag snabbt äta upp. Kom sist, efter Liv som rullade in sina klot sittandes på knä. Får skylla på att jag inte hade skenor i rännorna.

Peter var lycklig när han t.o.m. kunde kolla på Malmö under vår bowlingmatch.

Bowlingskor är det fulaste som finns, men Livs små 23:or var så söta.

Liv somnade i min famn och missade en god jordgubbsmilkshake.

Tack för att Du finns ♥

Vi hörs imorgon.

Puss och Kram


14 kommentarer14 kommentarer om “Familjedag och bowling”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Vilken kul dag!

  Jag märker ingen skillnad om det är fullmåne eller ej. Men jag sover mer oroligt vid stress. Hatar att drömma om jobbet. Hur kul är det att vakna upp när man har bearbetat jobbet även under sömnen? Blä.

  Nä ikväll ska jag fokusera på muskulösa gladiatorer och hoppas på en fin dröm 😉

  Svara
 • Mina barn sover ALLTID oroligt vid fullmåne så då vet jag ju vad jag har att vänta inatt…
  Hoppas ni sover bättre 😉
  Kram

  Svara
 • Jag sover också väldigt oroligt när det är fullmåne. Är extra känslig redan ett par dagar innan, och så har det varit sen jag var liten. Har nog lite varulvsblod i mig 😉 .
  Kul med bowling, det var länge sen jag bowlade, men jag blir så irriterad för att mina långa naglar alltid går av då…
  Sitter och kollar på ”Australia” med ena ögat och kollar datorn med det andra.

  Sov så gott 🙂

  Svara
 • God afton!
  Jag antingen sover oroligt eller drömmer väldigt märkliga drömmar och det är det sistnämnda denna gången. Men jag brukar ha mest problem de tre nätterna precis innan fullmåne. Så förhoppningsvis sover jag gott och inte drömmer helt crazy saker inatt.
  Eftersom klockan står på 5.15 imorgon, så önskar jag få en hel natts god sömn och hoppas ni andra varulvar 😉 också får det.
  God natt och dröm sött

  Svara
 • Vilken härlig dag tillsammans med hela familjen! Du ser väldigt glad ut för att ha kommit sist, en annan med världens vinnarskalle hade vart putt även om jag inte hade erkänt det 🙂 Ni såg glada och nöjda ut på bilderna i alla fall. Håller med dig om skorna, men på Livs små fötter var de urgulliga!
  Hoppas att du slipper kissa på dig i sängen inatt, den har jag aldrig hört 🙂 Jag tror inte att jag känner av någonting när det är fullmåne, ingenting jag har lagt märke till i alla fall. Får hoppas att vi alla får sova gott inatt.

  Ha det fint!!

  Svara
 • Jag brukar känna av när det är fullmåne. Sover dåligt (tar tid innan jag kan somna) och har märkliga drömmar :/
  Konstigt att vissa människor känner av det och andra inte. Är man en varulv kanske 😉 hihi! Men skönt att veta att man inte är ensam om det iallafall,, god natt och sov gott!! 🙂

  Svara
 • Hej Fina! vad mysigt ni verkar ha haft! Vad har du för fina jeans på dig? kram

  Svara
 • God morgon,

  De kommer från H&M. Stretchjeans med dragkedjan bak.

  Kram

  /Hannah

  Svara
 • Vilken härlig dag med barnen! ♥

  BOWLING: Så jääädra kul alltså! Jag får horn i pannan och går in för det till 300 % och blir galet sur om jag inte vinner över Tony. Jag är uppvuxen i en bowlinghall, min mamma och pappa tävlade i bowling. Gissa om jag tyckte dom var coooola när det var tävling och folk skrek ”OOOWWWW” när dom gjorde strike och sen highfives med såna där handskar på händerna som jag bara aboslut ville ha! Sen stod man och fläktade handen i det där utblåset. Ämen, wow… jag var så impad. Tror att det hänger med fortfarande..

  FULLMÅNE: Ja men jaaa, jag brukar vara helt waisted de nätter det är fullmåne. Men så inatt har jag sovit utan att röra mig på hela natten typ så då kanske jag inte alls känner av det? Har drömt skumt men inte kissat på mig mer än vanligt (*host host* den här hostan är inte bra för kniperiet).

  Ha en fin första arbetsdag nudå! Här är det planeringsdag på dagis så vi blir hemma en dag till.

  Puss & Kram Nina

  Svara
 • Mysig dag ni hade! Och jag kan förstå Peters lycka (även om matchen kunde slutat bättre!) att kunna se Mif-Södertälje, själv såg jag den live :), kramar

  Svara
 • God morgon!

  Vad gör du för att se sååååå otroligt fräsch ut?? Märks inte ( i alla fall inte på bild! ) att du mår dåligt av din graviditet. Själv såg jag ut som en säck potatis med min sista graviditet.

  Kram till dig!

  Svara
 • God morgon!

  Vad kul med bowling. Alltid härligt att vara samlade allihop 🙂

  Fullmåne var något jag aldrig vaknat av. Tills det hände. Då det var dags att åka in till förlossningen. 22.22 började värkarna och vid 02.00 var vi vid sjukhuset. En timme senare var han ute. Kom ihåg att jag satt eller halvlåg i passargerarsätet i bilen medans värkarna avlöste varandra. Månen lyste rakt in i bilen hela tiden. Min barnmorska och jag hade pratat om fullmånar tidigare. Har varit hos henne under alla mina graviditeter och det här var ju min fjärde. Så man känner ju varandra rätt så bra då 🙂 Hon berättade att hennes dotter föddes när det var fullmåne och att hon trodde att våran fjärde också skulle komma en sådan natt. Jag gick över tiden tre dagar. Så det blev just då när det var fullmåne. Brukar alltid kolla in när det är fullmåne nu och minnas hur just den natten var. Intensiv med många glädjetårar, saft med sugrör, lustgas, varm och fuktig bebis. Sen avslutades det hela med varm choklad och goda smörgåsar i förlossningsrummet kl. fyra på morgonen 🙂 Så var mitt fullmånesminne. Inte illa va?!

  Önskar dig en fin dag Hannah! All kärlek <3

  Svara
 • En heldag med familjen, perfekt avslut innan skolan börjar. Sambon ska iväg och jobba strax, han har Filippa med sig ute. Jag ska iväg till frissan med sonen, sen ska han och hans syster till sin pappa denna vecka. Själv jobbar jag inatt. Filippa är givetvis hemma med mig idag, så förskolan imorrn för henne. kram och ha en härlig måndag!

  Svara
 • Hej Hannah! Har tänkt på det i flera dagar och måste nu fråga. Kvalitén på dina bilder är jättefin, vad använder du för kamera?
  Vet att du har skrivit det en annan gång men kan inte hitta det och tänker att du kanske använder en annan kamera nu när bilderna är så himla bra!
  Tacksam för svar 🙂
  Kram

  Svara