Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

13:13 | januari 9, 2012

Cravings

Hej igen. Nu är jag tillbaks efter en god lunch i Stinsen. Åt grekiskt så jag stinker säkert vitlök. Tur att det bara är jag och Peter på kontoret.

Sitter och planerar inför vår resa till Indien i början på februari. Vi reser dit och inviger flickornas hem. Det ska bli fantastiskt roligt. Ser så mycket fram emot att åka. Ska dock fylla väskan med soppor och knäckebröd. Vågar inte vara allt för matglad i slumområderna. Har ju en till att tänka på 🙂

Har cravings efter saltlakrits så en påse med lagom många saltisar köpte jag med mig till kontoret. Nu är de redan slut 🙂 . Krokodiltårarna är barndom för mig. Love it!

Puss ♥

 


26 kommentarer26 kommentarer om “Cravings”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Halloj.
  jag jobbade i kiosk i min ungdom. en sån där när man stod i lucka utanför med sina småpengar och sa ”en sån, en sån, två sånna, en sån – vad e jag uppe i…?” 🙂 älskade det! vi hade krokodiltårar i alla färger/smaker och när vi jobbade fick vi äta hur mycket vi ville. mina favvo var de svarta (saltlakrits) och de gröna (sura päron/äpple). kommer nån ihåg tomteklubborna och bloody jasperklubborna/draculaklubba? sååå goda.
  här på västkusten snöar det för typ andra gången denna vinter. kan lika gärna kvitta nu, vill ha vår. tvättade fönstrena och bytte gardiner igår… :-/
  ha en skön dag.
  kramis

  Svara
 • Hahahahaaa…. vilken flashback jag fick när jag läste din kommentar. Ja, man stod verkligen och peka. Jag minns dom där tefaten som var som oblater med surt i. MUMMA!

  Svara
 • Jaa, och sådana påsar som var vita med prickar på i olika färger som man fick med sig godiset i. Undrar om de finns kvar.

  Svara
 • Har sett att påsarna finns kvar! 🙂

  Svara
 • Fick också flashbacks nu!! Haha tänk att man stod och pekade i kioskerna 🙂

  Svara
 • ja det var verkligen jätte kul och jobba där. bra sätt att jobba med matten utanför skolan också, med alla 10 och 25-öringar… haha 🙂

 • Mysiga tider det!! 😀 Jag ville jobba i sen sån kiosk när jag var liten (min mamma gjorde det ett tag) så jag brukade leka kiosk med mina vänner och då lägga pärlor och knappar i småpåsar istället 😉

 • åhhh kommer också ihåg de klubborna, sååååå goda. När man peka på godiset en sån en sån mm

  Svara
 • Jaaa…. jag fick cravings på Läkerol Giants. Typ 3 paket om dagen…. sen var det dajjaria kan man säga… 🙂

  Svara
 • Haha dajjaria hahaha 😉

  Svara
 • Vad söt du är 🙂 Jag hade också cravings på lakrits. Och apelsiner 🙂

  Vad spännande att ni åker till flickhemmet i Indien. Måste vara kul att få ta del av och vara en del i utvecklingen där. Du gör så mkt fint för andra Hannah. Det inspirerar ska du veta. Tänk om fler vore som du 🙂

  Två av mina skolkillar är hemma idag för att skolan har planeringsdag. Just nu är de ute och leker med grannen och den lilla snön som ligger på marken. Lillen sover efter att ha glufsat i sig majs och potatispuré och leverpastej. Favorit för honom. Vatten till det såklart 🙂 Ingen vitlök här inte. Vi som är lite äldre i familjen åt köttfärspaj. Grekiskt lät såå gott. Länge sen jag var ute och käka känner jag.

  Ha en fortsatt skön dag <3 Kram kram

  Svara
 • Åh, saltlakrits….det går alltid ner! Du har inga konstiag carving än då? Jag var sugen på rå potatis och havregryn (aaaaaningen torrt i munnen 😉 ).
  Ja, var rädd om dig o magen när du åker. Varma koppen är inte att underskatta, knäckis och en tub med Kalles 😉
  Kram, Carina.

  Svara
 • Hej Hannah! Det är första gången jag skriver här men jag har läst din blogg länge och tycker den är fantastisk! Grattis till graviditeten, ska bli roligt och följa ännu ett barn! Ha det fortsatt bra idag. Kram

  Svara
 • Är det ngt i min godispåse som slinker ner så är det mest salt, de är också de jag behöver när min godisätar period är slut. Det som är smidigt med VV är en tablettask med sala katten inte alls är så mycket kalorier eller points. Sen VV godiset med saltlakrits är perfekt för en saltälskare som mig 🙂

  Svara
 • salta katten givetvis, sen ska jag ju hålla mig undan godiset nu, men om de är ngt jag köper för o stilla abstinensen är det salt godis. Förstår de ska bli spännande med resan i feb, förväntar mig en massa bilder. Kramis

  Svara
 • Hrm lakrits o clementiner. Samma för mig när jag väntade Hanna. Kan det va en liten tjej till kanske? 🙂

  Svara
 • Hej Hannah!
  Det är första gångne jag skriver här. Har läst din blogg i lång tid men först nu som jag blivit medlem. Först vill gratulera dig till din gravidhet. Måste säg att jag är en beundrar dig och att du verkar vara en sån härlig person.

  Stor Kram

  Svara
 • Vilken härlig bild. Precis efter maten också… gissa om jag blev sugen på saltlkrits nu (mitt favoritgodis)

  Svara
 • Å jag har helt ruggiga cravings på SIA:s glassbåtar OCH choklad, gärna med kola i. Hur nyttigt är det liksom? Men nu blev jag också grymt sugen på saltlakrits. Måste inhandlas imorgon! :-p Är nog i vecka 15 eller 16 nu (har lite dålig koll). Till skillnad från många andra så gillar jag inte alls att vara gravid. Mår lite dåligt psykiskt över att kroppen förändras så mycket, inga kläder funkar längre etc. dessutom vill jag hålla graviditeten lite halvhemlig på jobbet. Endast mina två närmaste chefer och närmaste kollega vet. Alltid skönt att vänta så länge som möjligt att berätta, gärna till efter ultraljudet så att man vet att allt är bra. Kram!

  Svara
 • Ja det var tider det, när man stod och valde ut en godisbit i taget 🙂 . Nu köper folk EN SLEV av varje sort i jättepåsar! Älskar också saltlakrits, by the way.
  Tänk vad spännande att du ska åka till Indien igen, Hannah. Ser framemot att läsa om det. Håller med katten77 om att du gör mycket fint för andra. Det är skönt att det finns människor som har hjärtan av guld. Det behövs verkligen.

  Ha en fin kväll ♥

  Svara
 • Hej Hannah!
  Hoppas att allt är bra med dig!
  Vilken fin familj du har, var stolt!
  Tänkte bara be dig om en tjänst.. Jag tycker att du ska ge din make en liten lätt puff på armen och fråga hur det går med bloggningen!
  Peter skriver så bra, så jag verkligen längtar till nästa inlägg.. hälsa han det!
  Tack för en toppen blogg!
  Hejsvejs!

  Svara
 • Hej Hanna!
  Vad härligt med en långresa! Har inte hört så många som varit i Indien så det ska bli spännande att höra vad ni tycker! Förmodar att lite resedokumentation landar på bloggen! 🙂

  Svara
 • Åh krokodiltårarna är mina favoriter! Men man måste äta såhär: 2 sura gula och 2 svarta samtidigt!!!!
  Bästa bästa!!!
  Kram och grattis till tillökningen!

  Svara
 • Go kväll el snart natt 🙂
  Salt lakrits har också varit min cravings dem
  senaste graviditetens, det säga att man saknar
  nått i kroppen då.
  Natti natti

  Svara
 • Krokodiltårarna kostade 10 öre i kiosken bredvid skolan när jag gick på mellanstadiet.. betyder det att jag som är 79:a är gammal? 😉 Goda som sjutton är dom iaf. 🙂

  Svara
 • Jag hade ett sånt sjukt laktritssug igår kväll och när jag såg din godisbild började jag gråta. Hahaha 🙂 Vad känslig man kan vara ibland 🙂

  Svara