Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

20:01 | januari 10, 2012

Dårpippi

God kväll min vän. Hur har din dag varit? Jag har varit i full gång. Har besökt flera butiker och visat peronalen hur vagnen fungerar, hur enkel den är att fälla ihop, både med och utan sittdel och alla andra finesser som vagnen har. Du behöver knappast undra vilken vagn vårt kommande mirakel kommer köras runt i 🙂

Har även vaccinerat mig mot influensan (blev rekommenderad att göra det nu när jag är gravid) och fått koleravaccinet inför Indienresan.

Den senaste tiden, särskilt i början av graviditeten och fram tills för några veckor sedan, har jag varit sjukligt trött. Har vaknat, väckt barnen, fått iväg dem till skolan och förskolan och sedan har jag somnat om och kunnat sova till fyra på eftermiddagarna. Efter middag och nattning har jag själv somnat, nästan ståendes. Nu har det börjat vända. Är inte lika trött på dagarna men tröttheten har istället bytts ut mot oemotståndliga cravings. Just nu sitter jag bara och drömmer om supersalta krokodiltårar och tomteskum. Vet inte vad jag ska göra, blir tokig snart. Har aldrig velat ha något så mycket i hela mitt liv 🙂

Något som jag också drabbats av de få timmar jag lyckats vara vaken är att jag fastnat i TV-shops-fällan. När jag vaknat några minuter ur min davala har jag mötts av fantastiska saker på TV-shop. Den ena livsomvälvande saken efter den andra.

Föll för ett BH-kit som kom på posten idag. Hur har jag kunnat leva utan dessa?

En svart, vit och hudfärgad. Har än så länge bara provat den och den verkar faktiskt vara riktigt bra. Skön i alla fall.

En annan sak som jag längtar efter är att pyssla. Vill bara åka till Panduro och go wild. Göra egna kort, fotoalbum, ljusdekorationer och varför inte trycka roliga saker på barnen skläder. Var ska det här sluta?

Graviditeten gör mig knäppare än jag redan var 🙂

Nu ska jag natta pojkarna. Liv sover redan sedan en timme. Hoppas att det är något bra på TV ikväll. Känner för att se en bra film.

Allt gott.

Kärlek ♥

 


23 kommentarer23 kommentarer om “Dårpippi”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Snacka om energi kick, vad har du ätit druckit??haha skämt o sido. Vet hur de var första månaderna med min mellantjej, sov när sambon gick till jobbet sov när han kom hem , var trött ständigt. Sen vände det. Mina crawings då var ju allt surt som apelsiner och sura godisar, salt har jag alltid älskat. Med Filippa var de semlor, fasen vad nyttigt!!

  Vet också hur de var när man gick hemma man ville sååååå mycket, men ja de var väl inte mycket mer än så som hände. Hoppas du hittar ngn film, jag ska jobba natt. Ta hand om er, ps Filippa somnade med tidigt så jag fick en powernapp innan jobb. kram o godnatt.

  Svara
 • Haha fotograaf, nu föll poletten ner 🙂 hehehe. Skönt att du börjar bli piggare. Jag somnade mitt i middagen flera ggr med Sebbe, mitt i en tugga liksom??!! Och så här efteråt så fattar jag inte hur man kunde vara såååå sjukt trött. Svårt att föreställa sig ens om man inte varit där.

  nu börjar mästerkock igen!!
  Kram!

  Svara
 • De där bh:arna har jag oxå varit nära att klicka hem!! Du får berätta hur de funkar när du hunnit prova lite mer, så kanske jag vågar slå till 🙂
  Hoppas du haft en fin dag 🙂 Kram till dig!

  Svara
 • Jag var också sjukt trött i början. Nu i vecka 37 med nummer två är jag minst lika trött. Kanske rentav tröttare eftersom jag har en busig 1,5 åring att jaga och hålla rätt på. Inte bara du har förresten drabbats av galenskaper. Jag har fått en boainstinkt flera nivåer högre än förra gången. Det finns snart inte en låda eller ett skåp som inte har rensats, sorterats och torkats ur. Idag torkade jag hela lägenhetsgolvet eftersom jag fick för mig att det var hutlöst smutsigt ;). Fick för mig att det blir ordentligare gjort om jag torkar det för hand (!). Så jag kröp runt på alla fyra och torkade golvet. Fint blev det, men tekniken kan knappast rekommenderas för en höggravid. Aj. Överallt!! 😉 KRAM

  Svara
 • Märkligt det där att man blir som galen i att städa. När det gäller mig och städning så borde jag alltid vara gravid 🙂

  Tänker på dig ofta och hoppas att de jobbiga känslorna som ibland tar över ska försvinna.

  Kram ♥

  /H

  Svara
 • Haha…det är otroligt vad en graviditet gör. Tröttheten saknar man inte men saknar att vara så där sugen på mat/sötsaker. Med första barnet var min craving kycklingbaguetter och med de andra två så var det palt. Gjorde palt varje vecka i några veckor och när man gör palt så blir det rester som räcker flera dagar. Men jag kunde inte få nog:-) Resten av familjen blev less men inte jag:-. Hoppas du får äta lite lakrits snart. Är ju så jobbigt när man är sådär sugen. Skönt du är mindre trött nu och flisan i magen! Kram

  Svara
 • Meeeen…skulle ju stå…Skönt att du är mindre trött nu och ta hand om dig och flisan i magen!

  Svara
 • Jag var också sjukt trött när jag var gravid höll på somna vid ett rödlyse en gång haha fattar inte hur jag orkade igenom första tiden då. Min dag har varit hemsk det händer saker i bland i ens omgivning som påverkar en alldeles för mycket :-/ När jag kom hem från jobbet fick jag nån konstig reaktion ansiktet blev alldeles röd flammigt och det hettade som om jag skulle legat i solarium en timme. Kände mig olustig i kroppen och mådde Inge vidare var tvungen att lägga mig. Tror själv att det beror på stress nu ska jag ta ett varmt bad och krypa till sängs. Och vill vakna till en ny härlig dag! Kram till dig och magen 😉

  Svara
 • Usch, Det låter ju onekligen som en stress-reaktion, för du är ju för ung för klimakteriet 🙂

  Kan själv få så ibland. Blir alldeles rödflammig på halsen och öronen.

  Hoppas att du piggnade till efter ett bad och mår bättre idag.

  Puss och kram ♥

  /H

  Svara
 • Haha, ja hur har du kunnat leva utan de där bh:na innan? 🙂 Det är lustigt det där med graviditet alltså, det förändrar så mycket i kroppen, men det är helt fantastiskt att en människa kan växa och gro där inne i magen!
  Kul att du är sugen på att pyssla, jag är också inne i en pysselperiod (men jag är inte gravid). Jag gör smycken, egna ljus, pyntar ljus, ”gammeldags” tändsticksaskar och ljusfat i mängder! Och jag älskar´t! Gav bort massor av fint i julklapp och det är väldigt uppskattat av de personerna som fick de fina sakerna, det är kul 🙂

  Kram till dig och tack för din fina blogg. Det är en fröjd att vara inne här och läsa varje dag!

  Svara
 • Hahaha 😀 vad rolig du är. TV-shop och saltlakrits. Tänk jag klarar knappt att se tre sekunder av TV-shop. Blir helt stressad. Ja, det är svårt att sätta sig in i hur det känns när man inte varit där själv. Skönt att du slipper vara sjukligt trött i alla fall. Och pyssel är ju bara roligt, så låt kreativiteten flöda!!
  Sweet dreams!

  Svara
 • Du måste ta o prova de där bh-arna lite mer för oss, ock berätta vad du tycker!
  Jag har funderat på de länge, men kan inte bestämma mig då vissa nätplatser dissar dem och då blir man ju osäker….. 😉
  Kram!

  Svara
 • ´Gomroron! Får man vara så nyfiken så man frågar vad du valde för strl. på bh-arna?? Är så svårt att veta när man ligger lite på gränsen så där….
  Kram

  Svara
 • Jag köpte dem i S, vilket var perfekt. Jag är rätt liten runt ryggen och har 70 i vanlig BH. De här är dock väldigt strechiga. De verkar superbar, hoppas bara att de håller och inte blir slappa efter några tvättar.

  Kram

  /Hannah

  Svara
 • Haha vad rolig du är…. Det enda jag hade som gravid va fruktsallad med grädde VARJE kväll:) Nåt du ska testa på Panduro är halsband, det är jättekul…å så har man nytta av dem med sen med. Sektens dyrt, men köper lite billigare material till småtjejerna så sitter vi å pysslar ihop, supermysigt:)
  Ha en skön dag idag…kramkram

  Svara
 • Skitdyrt…inte sektens:)

  Svara
 • Tack för tipset 🙂

  Kram

  /H

  Svara
 • jag älskar denna bh, man känner knappt att man har den på sig.
  tyvärr skulle jag ha tagit stl s, stl m är lite för stor. jag pendlar mellan
  s och m på toppar. hoppas du kommer trivas i bh:n

  Svara
 • Pyssel är underbart. Är själv en pysslare, extrem pysslare säger maken då han tycker att jag fösakar viktigare saker 🙂 Kan nog vara så. Men det är ju så skoj och att pyssla och tillsammans med barnen är det ju så roligt.
  Ett tips är att du frågar Mona här på familjen 😉 Hon kan det där med album men det var nog ett tag sedan hon hade tid att sätta sig ner och pyssla 🙂
  Kram

  Svara
 • jag har också sjukt godisbegär, och något konstigt… färsk sparris stekta i smöt med flingsalt?! Why?

  snart vecka 15 🙂 Kul att vi är lika långt gågna…. kan du inte tipsa om snygga mamma kläder sen när dte behövs?

  Svara
 • Ha ha, det känner jag igen. Hade samma craving när jag väntade William. Åt även gul sparris på burk med skivad tomat och salt 🙂
  Jag går in i vecka 15 på fredag. Tjoho. Blir lugnare för varje vecka som går. Vill ha mage och känna sparkar snart, eller hur?

  Snygga mammakläder är sååå svårt att hitta. Jag lever i vanliga tights som jag köper på Gina Tricot och oversize-tröjor. TopShop hade snygga mammakläder när jag väntade Liv men jag har inte tittat nu. Lovar att tipsa om jag kommer på något bra. Du också!

  Stor kram och grattis till din graviditet.

  Svara
 • Tröttheten, my god så jobbig den är!!! Det var det allra värsta med min 3 graviditet, värre än illamående! Mycket för att det kändes som jag försummade mina barn i månader för att jag inte orkade någonting!! Det är tur att man får en sån underbar belöning efteråt!! 🙂

  Jag är också nyfiken på bharna, har behov av mycket support och är tveksam till om de kan klara jobbet!….;-)

  Sist men inte minst så är jag glad att jag har hittat till din blogg för du verkar vara så genomhärlig som person och din blogg utstrålar all din charm och mänsklighet!! Underbart!

  Stora kramar

  Svara
 • Jag köpte de där topparna men de åkte tillbaka på en gång , jag gillade dem inte alls tuttarna såg så små ut haha Man måste nog ha större tuttar!!! Men de var sköna på och borde funka bra till träning…Jag mådde illa de första 4 månaderna och var sjukligt trött sen blev det bättre, Ha en toppen dag 🙂 kram*

  Svara