Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

09:11 | januari 10, 2012

Fotograaf

God morgon min vän. Allt väl? Jag och Peter sitter i bilen på väg in till stan. Idag ska vi dema JOOLZ på några butiker i Stockholm. Första stoppet är Babyproffsen på Kungsholmen.

Passar på att skriva till dig när vi sitter i bilköer och Peter lyssnar på radio 🙂

Vi önskar dig en fin dag. Livs overall kommer från Reima och min jacka är av märket Moscow och är köpt på Creative Lounge.se.

Nu har vintern kommit till Sigtuna. Lite trist bara för barnen när det inte är någon snö. Liv längtar efter att få åka pulka till förskolan, men än ligger det bara ett tunt, tunt täcke med pudersnö.

Har sådan ångest över att jag fortfarande inte fått bort studsmattan från gräsmattan. Jag började montera ner den i slutet på sommaren men något kom emellan och nu står den kvar där. Har hela tiden tänkt att jag ska ta tag i det innan det blir minusgrader och snö men inte fått tummen ur. Blundar när jag ser den 🙂

Har fått flera frågor om vilken kamera jag använder, så here we go…

Det här är min värstingkamera som tar grymma bilder. Kräver en stor väska men det är värt det om man vill få bra bilder. Har även en liten digitalkamera. Ska visa dig när jag kommer hem.

Ska faktiskt gå en fotokurs i februari. En intensivkurs. Tycker det är kul att fotografera och har alltid haft det intresset. Kanske blir det riktiga proffsbilder här så småningom 🙂

Allt gott.

Kärlek ♥

 


16 kommentarer16 kommentarer om “Fotograaf”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Våren är ju snart här och då skall studsmattan vara framme igen 😉 Jag har också en Canon och älskar den!! Jag är som du, älskar att fotografera och har tittat lite på olika fotokurser på ”distans”, är så himla sugen att gå en kurs för att lära mig mer om kameran och fotograferandet, det är så roligt att fota och få fina bilder med systemkameran. Den är helt klart ett grymt bra köp!

  Ha en kanonfin dag! 🙂

  Svara
 • Jag skulle verkligen behöva gå på fotokurs för vilken kamera jag än köper blir mina bilder aldrig sådär snygga utan liksom dassiga… Ha en härlig dag Hanna!

  Svara
 • Åh va roligt babyproffsen i Kungsholmen, själv jobbar jag ute i länna:) och för mig blir det absolut en joolz till nästa barn,(min man är 2meter:) när nu nästa barn kommer;) gillar skarpt att man kan förlänga fotstödet, våra barn blir långa dem med nämligen, å så är den sååå snygg! Tack för en underbar blogg! Grattis till graviditeten!:) cyberkram //Nadine

  Svara
 • God förmiddag!
  Såg dina fina Green Gate muggar. Älskar allt med Green Gate själv, och har därför hittat min favoritbutik: Kolla http://www.elsashem.se!

  Han en finfin dag!

  Svara
 • God förmiddag!

  Ja visst vill vi ha lite mer snö. För barnens skull menar jag. Ska det vara kallt så kan det ju ändå kommma lite mer tycker jag 🙂

  Kul för er att åka ut och dema JOOLZ. Det kommer kanon tror jag. Den är ju så fin och vad jag förstår väldigt bra också 🙂

  Hoppas ni får en kanondag helt enkelt och lycka till. Varm kram <3

  Svara
 • Hej Hannah!
  Kan ni inte kolla med Babyproffsen i Värnamo oxå? 🙂

  Imorse när jag öppnade min mejl, blev jag så glad att en tår föll.
  För jag hade vunnit biljetter till Disney on ice, och jag längtar sååå efter att få överraska mina bonuspojkar med det. Tusen tusen Tack, du kan inte ana hur glad & tacksam jag är!! Varm Kram Rebecca

  Svara
 • Vad roligt med fotokurs, då får du visa dina ”alster” här sen 🙂
  Jag gillar att fota men har inget tålamod så jag brukar låna dottern som är en fena på det när jag behöver hjälp…:)

  Kram

  Svara
 • Hej hopp!
  Vill bara tacka för en väldigt fin och varm blogg. Varje gång jag kikar in blir jag så glad av alla i bloggfamiljens bloggar 🙂 Sitter nu, dag ut och dag in och skriver på min examensuppsats (lärarstudent) och när jag tappar lust och motivation så klickar jag omkring på bloggarna här och återfår energin 🙂

  Tack för att ni på bloggfamiljen är bäst! Kram /Mia

  Svara
 • Du är inte ensam ang studsmattan, våran är kvar med. hehe har blivit 1000 andra saker innan den kom bort, nu e det ingen ide om 3 månader lär den väl komma upp igen så nu får den stå kvar. Sen har vi så stor tomt så jag ser den inte för häcken till den andra sidan där den står e så hög.

  Kul med fotokurs, hade jag också kunnat tänka mig då jag gilllar att ta kort. har iofs bara en digitalkamera men en riktigt bra systemkamera hade ju inte suttit fel.

  Här fick vi massor av snö igår Filippa är helt överlycklig :), ha en bra dag på jobbet, själv har jag sovitoch ska jobba inatt igen, kramis

  Svara
 • Jag har en precis likadan och jag är så himla nöjd med den, det blir verkligen superbra bilder. Hade vart kul att gå en kurs med och få lära sig lite mer 🙂 Kram!

  Svara
 • Oj,va länge sen jag var här inne! Fint har ni gjort oxå,kul! Grattis till ny bebis…nu blir det nog lite häng här igen…ha det gott igelkott!<3

  Svara
 • Jag fick faktiskt en systemkamera i samma märke av min sambo nu när jag fyllde så det är roligt att höra att du är nöjd med den. Skulle också vilja gå en fotokurs för jag kan absolut ingenting mer en o trycka på knappen så att kameran tar ett kort =)

  Hoppas eran dag har gått bra idag. Kramar

  Svara
 • Älskar med att fota och har alltid gjort. Det blir många album bara! 🙂

  Svara
 • I love DAD.Åhh vilken gullig napp.Var har du köpt den Hannah? Tror svärsonen skulle gilla att hans dotter hade en sådan;)Kul med fotokurs.Jag har aldrig haft intresse men har en dotter som är en superduktig fotograf.Lycka till med visningarna idag.Jag förmodar att ni ska ha en JOOLZ till er lilla skrutt;)Ha en fortsatt skön kväll.Puss puss.

  Svara
 • Den har jag köpt på H&M. Man fick även med en napp med I Love Mum… Så klart 🙂

  Kram

  /H

  Svara
 • Tack för svaret om kameran 🙂

  Svara