Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

10:57 | januari 11, 2012

Glossy Glossy

God förmiddag min vän. Hoppas allt är väl. Imorse när jag lämnade Liv på förskolan träffade jag på en vän som hade legat i halsfluss sedan nyårsafton. Hela familjen hade gjort det. Jag som näst intill dör när jag får halsfluss drabbades genast av hypokondri. Kände hur min hals svullnade upp och är jag inte lite febrig nu också?

Samma sak händer när någon är magsjuk. Då blir jag genast illamående och livrädd. Vi har ju tidigare diskuterat emetofobi, fobin och rädsla över att kräkas och se andra kräkas. Trots att jag lider med dig som också har det så känns det skönt att inte vara själv om fobin.

Jag har bara varit kräksjuk två gånger i mitt liv och det var när jag var barn och gick på lågstadiet. En gång har jag blivit matförgiftad också, vilket nog är lika vidrigt. Det är vanligt att vi som lider av emetofobi inte så ofta har haft kräksjukan. Tror att jag byggt upp någon form av resistens pga av min rädsla.

Idag kommer jag jobba hemifrån så jag kan titta på TV-shop 🙂

Nej, så är det så klart inte. Jag ska till tandläkaren med William efter lunch så jag kan lika väl sitta här hemma och ringa och maila istället för att fara fram och tillbaka till kontoret.

Jag har kommit på en till sak som jag har fått dille på. Livs andedräkt. Hon har fortfarande sin goda bebisandedräkt. Inatt när hon låg och sov så tog jag ut hennes napp och låg och luktade på henne när hon andades. Så ljuvligt!

Ha ha, jag kanske borde censurera mig själv. Jag verkar ju helt galen! Eller finns det någon som förstår mig? 🙂

Igår lovade jag dig att visa min lilla kamera.

Den här följer med mig överallt.

Att blogga är fantastiskt för man tar så mycket bilder på familj, vänner , resor och saker man upplever. Har aldrig fotograferat så mycket som de senaste tre åren.

Tänkte tipsa om en rolig och bra sak som damp ner i min brevlåda som en trevlig julklapp. Glossybox heter det.

Det är en box med smink, hudvård och parfym. Varje månad för 139 kr får men en box med olika små produkter. Smart idé, tycker jag.

Glossybox decemberbox.

Perfekta småflaskor och tuber att ha med på resan eller i handväskan.

Hej på en stund.

Stor kram ♥

 

 


25 kommentarer25 kommentarer om “Glossy Glossy”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Jag förstår! 🙂 Man älskar sina barn så hela kroppen värker och då gör man ”speciella” saker 🙂

  Kram

  Svara
 • Hahaha!
  Härom kvällen frågade min man vår stora tjej massa frågor. Typ ”om du bara får dricka en sak i resten av ditt liv. Vad skulle det då vara? Eller om du bara fick lukta på en sak. Vad skulle det då vara? Osv.
  Sen frågade stora tjejen mig samma frågor. Och när hon kom till vad jag vill lukta på så var min första tanke ”lillasysters andedräkt” men jag sa inte det för det lät så galet :).

  Ha en bra TV-shops dag :).
  Kram

  Svara
 • Ha,Ha! du är för rolig – din syrra skrev om precis samma sak igår: att hon luktar på sin bebis andedräkt. Har faktiskt aldrig tänkt på detta utan snuffsar nog mest in mig i barnens hals/ nacke, men de doftar fantastiskt.
  Skönt att höra att du känner dig piggare och alla konstigheter bara roar oss så fortsätt du.
  Kram Kram

  Svara
 • Men vad jag har letat efter ditt inlägg med glossy box! Tack tack nu ska det beställas 🙂 du har nu gjort min dag <3 tack du fina
  Kärlek och respekt

  Svara
 • Jag är precis lika knäpp 🙂

  Svara
 • och jag med 😉

  Svara
 • Du kanske har samma blodgrupp som mig 🙂 Har hört att en viss blodgrupp inte för magsjuka, jag har haft det 1 gång som liten och en lindrig för 5 år sen men då var min pappa döende & jag var helt slut så snusket lyckades nog hoppa på mig då. Lika med myggbett, kommer ihåg att jag hade nått när jag var liten men inga som stor, konstigt haha…kraaaamis*

  Svara
 • Glossy Box verkar ju kanon ju.Handkrämen och Moroccanoil är iaf. jättebra.Jag köpte handkrämen för ett tag sedan och den är riktigt super.Jag har händer som är torra som fnöske men efter att jag började använda den så är dom mjuka och fina.Jag är ju inte så pysslig om man säger så.Jag har en dotter ist. som är överpysslig.Hon jobbar på Panduro.Där kan man säga att rätt människa är på rätt plats;) I sin tur har hon fått en dotter som också älskar att pyssla.Det sitter väl i generna.Här skiner solen efter ett rejält ösregn.Men någon snö har vi inte i sikte.Idag har jag fixat lite hår.Så nu känner man sig sig riktigt fräsch och fin.Nu ska jag ta en liten fika på stan med en kompis som jag inte träffat på länge.Ha en skön dag och lycka till hos tandläkaren med William.Hoppas inte han har ätit för mycket godis i Jul;).Var rädd om dig .Puss o kram.

  Svara
 • Hej Hannah,
  jag lider precis som dig för kräkfobi, men det är värst när andra kräker. ska åka till Mexico om en månad och är livrädd för att någon på planet ska må dåligt. Det är många om inte förstår mig, har tex gått av bussen för att jag trott att någon snart ska kräka. Men försöker att inte låta det styra mitt liv allt för mycket!
  Hoppas det går bra för William hos tandläkaren och att ni får en bra dag! KRAM

  Svara
 • Ok, jag är verkligen hypokondriker… på riktigt… så jag vet vad du talar om! Huuuu….. att då vara fantatiskt rädd för att spy och bli på smällen och må K-A-D-A-V-E-R med alla tre och spy så rövva stod ut som en trattkantarell kändes lite, well… hur ska jag säga det… LIVING HELL! Kan inte fatta att jag drabbades av detta hemska. Inlagd med dropp och hela baletten. Borde ha blivit van men är lika fanatiskt rädd och vandrar omkring som en vålnad hemma när magsjukan knackar på än idag. 🙁

  Men jaaaa, det där med andedräkten på dom små…. Pubbeungarna har vuxit upp och börjar dofta som om någon rastat hunden i deras munnar när dom vaknar så där doftar jag kanske inte lika gärna (nääärå). Tycker om deras andedräkt också…. men jag förstår precis vad du menar. Milos mun på morgonen, åh jag blir helt handfallen och vill gå och bortsa tänderna så han och jag kan mysa och pussas på morgonen (vill ju inte att han ska svimma liksom).

  GLOSSYBOX! Ämen hade ingen aning om att det fanns nåt sånt, åh jag blev helt såld på det nu! Ska genast göra ett blogginlägg om det och tipsa vidare… Vilket bra påhitt. Det är som gratis tamponger ju, precis samma upplägg. Älskart! Tack!

  Puss & Kram Nina

  Svara
 • Jag är smått beroende av att lukta på min sons nappar…när han precis haft dem i munnen. Åh, vilken underbar doft! Ungefär samma som andedräkten 🙂

  Svara
 • Åh, det var skönt att höra. Gör precis likadant med Livs nappar som hon precis haft i munnen. Brukar ge den till Peter och säga, Lukta! Han verkar dock inte förstå storheten i det 🙂

  Kram

  /H

  Svara
 • wow, den där glossyboxen alltså! vilken otur att jag inte hann beställa decemberboxen, den där håroljan gör verkligen susen! Och den luktar så gott också. Vilken rolig box att få som en liten present varje månad, kanske ge bort till någon! Åh 🙂

  Svara
 • ja du, magsjuka är ju helt underbart – NOT!!!!
  här har mellanprinsen legat i just magsjuka och kräkts 1 gång i timman i 11 timmar!!! Jo det är sant! stackarn har vridit sig i ångest, plågor och kallsvettningar och inget kan man göra. sov på soffan utanför hans rum i natt, och med jämna mellanrum fick man rusa upp till undsättning och tömma hink och badda pannan. 🙁 inte mycket sömn för nån av oss.
  och nu måste resten av familjen klara sig! har man otur och hela familjen (6 pers) går igenom det är man ju inte klar och smittfri på nästan 2 veckor. och vi som ska på disney on ice på söndag.
  håll tummarna för oss så spinger jag runt här med klorin-flaskan så länge.
  kram

  Svara
 • Tack för ”Glossy box” tipset!! Passar mej umärkt =) Kram

  Svara
 • Asså ni e ju för goa.. läste precis att Maggan hade tagit ur nappen på Charlie å sniffat på hans andedräkt =) Ligger i släkten antar ja hahahhaa.. ni är så härliga båda två å era bloggar förgyller mina dagar =) Kram

  Svara
 • Ja e nog också immun mot kräksjuka, visst har jag haft den i vuxen ålder. Sist hade min dotter den, min äldsta jag bara väntade på att jag skulle bli smittad, visst var jag nog lite sjuk, illamående mm. Men inget hände, däremot fick hennes kille den o även hans syster…

  Nja de där med napparna kan jag väl inte hålla med om att jag gått och luktat på, sen e ju hon 4 snart och slutat med napp.

  Håller med om kort, jisses vad kort man tar bara för man har digitalkemeran, en del raderas o annat inte, men lätt tillgänglig.

  Dags att hämta barn snart, gick upp för ca 1 1/2 timme sen. Jobbat natt! kramis

  Svara
 • Hej Hannah.

  Vad härligt att höra att man inte är ensam om att sniffa på nappar o bebis andedräkt 😉
  Har en liten kille på snart 10 mån, och bland det bästa som finns är när man får plocka upp honom ur sängen på morgonen och han är aldeles varm, mjuk och gosig och en andedräkt man önskade att man själv hade 😉
  Samma sak med stor tjejen på 2 1/2 som oxå precis som Liv har kvar sin bebis andedräkt. Får nog ta o sniffa lite på en napp nu ha ha 😉

  Vet inte om jag vågar avslöja detta för sambon för då tycker han nog jag
  är knäppare än vanligt 😉 men gott o höra att det finns fler sniffare därute hi hi 🙂

  Kram på dig.

  Svara
 • Usch ja, halsfluss har jag aldrig varit speciellt rädd för innan men nu drabbades jag av det i förra veckan och fyyyyyyy sjutton så kasst man mådde!!!! Tack gode gud för penicillin! Hädanefter kommer jag nog ha fobi för det oxå. Ja, fobi för magsjuka har jag såklart sedan innan BIG TIME……drog mig nästan för att skaffa barn just för det. 🙂 Tänkte på alla magsjukor dom får på dagis, skolan,m.m. Och faktum är att min dotter fick sin första magsjuka när hon bara var 7 mån och har haft det antal gånger sedan dess. Men man vänjer sig aldrig. 🙁 Nä nog om tråkiga saker nu, det finns värre!

  Ha en fortsatt underbar kväll! <3

  Svara
 • Jag har haft fobi för att kräkas sedan jag var liten. Fick panik!
  Men när jag väntade min Em så mådde jag så dåligt och kräktes så pass mycket att jag vande mig. Jag kunde knappt äta alls och kräktes så att jag gick ner 7 kg under graviditeten ist för att gå upp!
  Så nu tycker jag inte att det är riktigt lika läskigt längre, men jag blir ändå skakig och rädd!

  Bäbisandedräkt är ljuuuvligt, jag förstår dig!

  Svara
 • Ja, fy för kräksjukan.. den har jag haft två gånger i mitt liv.. senast för 11 år sedan.. Tvi tvi tvi.. vill verkligen inte ha det igen..

  Jag är oxå besatt av att sniffa på min lilla loppa.. hennes andedräkt är underbar! Till o med hennes fotsvett är underbar.. hur kan en liten 9 månaders bebis ha fotsvett?? Hihi…. Blev glad av att läsa att din syster hade samma besatthet för några dagar sedan, skönt att man inte är så konstig trots allt hihi..

  Glossyboxen ser trevlig ut!! 🙂

  Svara
 • Jag brukade sniffa på min nu 7-åriga tjejs nappar också, ahhhh, ljuvligt. Allvarligt så tjuvsniffar jag på hennes andedräkt fortfarande ibland och mitt upp på huvudet….mmmm….. Hon och hennes far tyckte jag var galen häromkvällen när jag börja yra om hennes ”fontanell”… 😉 … Ja ja, jag tycker vi ska unna oss att njuta av dem och deras dofter så länge de är ”små” och vi har dem nära oss.
  Kram!

  Svara
 • Jag luktar och snoozar på Clara när jag hämtar henne på förskolan borrar in mig i halsen å pussar och luktar. Hon tycker att jag är lite jobbig men åhhh hon luktar så ljuvligt när jag saknat henne en heldag på jobbet! Jag har nu beställt Glossy boxen jätte spännande. Önskade att jag inte hade missat december boxen den ser ju så spännande ut. Oljorna ska tydligen varit jätte bra enligt lite andra bloggar 😉 Du får berätta lite mer sen Kramkram

  Svara
 • Lukta på nappar/andedräkt har jag missat helt. Nu är kidzen för stora..10 och 14 år, men jag smyger fortfarande in och snusar dem i nacken när de sover. Och jag kan sakna min systers småttisar 2 & 3 år så mycket att det gör ont i hela mig, dom nussar jag också på så fort hon har dem ( delad vårdnad), ljuuuuuvligt med varm barndoft!!

  http://blogg.mama.nu/annorlundaunderbara
  Familjen Annorlunda besöker Khao Lak ( hålan som Gud glömde)

  Svara
 • men hur klarar du dig från den mest smittsamma och äckligaste av alla sjukdomar, magsjukan, när du har barn som drar hem både det ena och det andra från dagis och skola? Man är ju så nära sina barn och det är nästan oundvikligt tycker jag att inte åka på det. Men om du har tips för att slippa så tar tips tacksamt emot, finns inget värre än magsjukan 🙁

  Svara