Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

18:11 | januari 12, 2012

Hårfärg och kleptomaner

God tidig kväll min vän. Har din dag varit bra? Jag har varit i stan hela dagen, på några möten och ett efterlängtat frisörbesök.

Insåg att min naturliga hårfärg är mörkare än den jag har nu så jag behövde lägga toning på min utväxt och även på längderna där det blivit dassigt. Bobby är helt fenomenal på färg. Frågade vad han använde på mig och han sa att han blandar olika toningar. Det som funkar på mig kanske inte funkar på någon annans hår så det bästa är att fråga honom direkt. Kika in på hans blogg och jaga honom där 🙂 Bobbys blogg.

Blev i alla fall jättenöjd, som alltid när Bobby varit i farten.

Efter den här bilden klippte han även mig. Blev lite kortare.

Vi åt lunch tillsammans på Sandy´s. Dagens nya craving är min egenkomponerade sallad där. Mmmm, den var så god.

Plockade upp barnen på skolan och förskolan på vägen hem. Hämtade även ut mitt och Peters vaccin (inför Indienresan) från Apoteket. 1000 kr för vaccinet!!! Nästan så jag hellre blir sjuk.

Har en regel här hemma att barnen inte får ta min iPad, gå runt med den och spela på den utan att fråga först. 1. För att den är inte en leksak och är svindyr. 2. För att jag inte tycker barn ska sitta och spela hela tiden. 3. iPad är inget för barn. Ut och spring i friska luften istället! Men ingen verkar lyssna på det. Tog Liv på bar gärning med min iPad i högsta hugg.

Det dröjde inte särskilt länge innan hon fick sällskap.

En paparazzibild på William.

Nu ska jag laga mat. Barnen fick bestämma idag så det blir tacos.

Puss och kram ♥

 

 

 


16 kommentarer16 kommentarer om “Hårfärg och kleptomaner”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Åh så snygg du är både som blond och brunett, din nya färg är jättefin! Mkt bättre att ha en mörk än en ljus utväxt. Har färgat mitt hår mörkt och min utväxt är blond men den ser nästan grå ut. Så imorgon ska jag till min frisör och lägga i en ljusare färg så man slipper se ut som Berit 96 år i hårbotten, haha. 🙂 Kram

  Svara
 • ipad inget för barn? håller inte med dig alls!

  Jag arbetar som förskolelärare och massor av förskolor i landet håller på och köper in ipads till den dagliga verksamheten. det finns massor av lärorika app:s som barnen kan lära sig av på ett roligt sätt. Själv tittar min son på film på vår ipad och kan hantera den nästan lika bra som mig, han är 2,5år 😉 Däremot tycker jag att man skall begränsa spelandet, det är aldrig bra..

  Fin i mörkt hår 🙂
  Kram

  Svara
 • Som jag skrev så kan de få spela och låna den om de frågar. Har laddat ner flera bra appar till Liv. Jag tycker däremot inte att ett barn behöver en iPad. Finns många andra sätt att aktivera knopp och kropp. Tycker inte ett barn ska få vare sig iPads eller iPhone i 8-10-års ålder. Däremot lånar jag gärna ut både min iPhone och iPad men jag skulle aldrig få för mig att köpa det. Anser att det är alldeles för tidigt för så dyra presenter. Sedan är det upp till varje förälder hur de vill uppfostra sina barn. Jag har valt att inte köpa det i alla fall. Tycker det är hemskt när barn i den åldern skryter mellan varandra att de fått den nya iphone 4s OCH en iPad och hånar de som inte har eller BARA har en iphone 3.

  Kram

  /H

  Svara
 • Håller med dig Hannah!
  Jag skaffade mobil när jag gick på gymnasiet. Tycker det är lite sjukt att små barn har egna mobiler. Behöver dom det? När jag var liten gick det bra att ringa till vänner från vår hemtelefon. Sakerna är som sagt dyra.

  Svara
 • Jag håller med, en egen mobil eller ipad ska inte ett barn ha men att det inte är något för dem alls håller jag inte med om. Det finns massa att lära i kontrollerade former 😉

  Svara
 • Hej Hannah,
  har sedan ni startade Bloggfamiljen varit en flitig besökare, men har av någon konstig anledning aldrig tagit mig för att bli en i familjen…tills idag.
  Ville bara säga att du verkar vara en väldigt varm och fin person! Tack för att du låter oss följa med i din vardag, och stort grattis till ännu en liten blivande familjemedlem. Lycka till med graviditeten och hoppas du får en bra start på det nya året!
  Kram

  Svara
 • Godkväll Sigtunas vackraste…. Du är så fin i den hårfärgen.Jag var och klippte och tonade igår.Det blev brunt så nu känner jag mig som 30 igen;).Tur det finns så man slipper se alla gråa strån.Liv ser lite skyldig ut;) Jag håller fullständigt med dig.Barn behöver varken I-Pad eller fina mobiler.Deras tid kommer.Tacos det låter mums.Det får nog bli Fredagens mat här.Ha en skön kväll Hannah.I MORGON ÄR DET FREDAG TJOHOOOOO.Puss o kram.

  Svara
 • passat jättefint i brunt men inget fel på det blonda heller 😉

  Svara
 • Den bruna hårfärgen klär dig verkligen!!! Kram J

  Svara
 • Tack fina Hannah 🙂 för kommentaren på bloggen att du bryr dig om dina läsare betyder mycket ska du veta 🙂

  Jag läser till förskollärare och jag håller med dig om dina åsikter om ipad och andra tv-spel.. Även om det finns många lärorika spel så får det ändå gå till en viss gräns där man får säga ifrån. Det finns så mycket saker som barn kan göra ute som du säger.

  Man märker så väl på vilka barn på förskolan som hemma ”bara” spelar och aldrig är ute och leker.

  Du är väldigt fin i mörkt hår 🙂 Du passar väldigt bra i det 🙂

  KRAM

  Svara
 • Gokväll! Jättefin hårfärg Hannah! du klär verkligen i både mörk o ljus hårfär, kul att växla lite, själv har jag uppblandat med mörka o ljusa toner nu, händer lite i håret då, men fy för alla spretiga gråa hår jag fått de senaste månaderna…42 år, ska man bli gråhårig då.????

  Nu ska här sovas! sov så gott!

  Natti natti från cityland

  Svara
 • Som alltid när du kommer från Bobby är du superfin i håret, han verkar vara kungen på det där med hårfärg, i alla fall i ditt hår 🙂 Förstår hur du tänker med ipaden. Jag umgicks med några barn på jul som var i 8-12 års åldern och det enda de gjorde var att dra fingret på sina nya smartphones. De behöver leka med hjälp av sin fantasi och sin kropp, inte bara sitta med tv/dator/mobil spel.

  Min dag har varit superbra! Fick reda på att jag har blivit godkänd på alla mina jobbiga skoluppgifter jag har haft den här terminen, det innebär att jag är färdigutbildad socionom från och med idag!! Nu väntar en veckas ledighet innan den riktiga examensdagen, men min dag kunde inte ha blivit bättre! 🙂

  Stor kram till dig!

  Svara
 • Grattis Sofia! Vad kul för dig. Som du har kämpat.

  Kram 🙂

  /H

  Svara
 • Tack så mycket! 🙂

  Svara
 • Du passar jätte bra i frisyren. Undvik is i indien..det kommer gå mkt bättre då. Senaste åren har jag inte drabbats av magsjuka eftersom dem använder flaskvatten och de flesta har satt i filter nu i sina kranar och undvik is.. även om det är varmt.. drick kalla vatten flaskor istället 🙂

  Ha så skönt i Indien!

  kram m

  Svara
 • Hej Hannah,
  Du blev så fin i håret, alltid lika vacker!

  Svar på din fråga: Nej jag har ingen erfarenhet alls av ekologisk hårfärgning, men jag känner mig nojig över alla kemikalier man får i sig. Det borde ju ligga i tiden att kunna färga håret utan att oroa sig för det…Tyvärr har jag inget hår alls pga cytostatikabehandl, men jag har INTE fått cancer pga hårfärgning, men det hade ändå känts bra den underbara dagen som jag kan färga håret igen att göra det på ett sundare sätt.

  Ha en underbar helg! Stor kram Marie

  Svara