Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

09:09 | januari 12, 2012

Lugn morgon i rörigt huvud

God morgon min vän. Huvva, vilket väder. Regnet öser ner, himlen är blygrå och det inte ens särskilt kallt ute. Vad händer egentligen. Det är ju mitt i januari?!

Jag har tagit en lugn morgon, ätit frukost , duschat och struntat i morgonstressen. Ska köra Liv till förskolan nu och sedan ska jag fara in till stan. Lite småstressad var jag i och för sig när jag for runt här hemma och letade efter min mobil. Satte in hela familjen i sökandet, men utan framgång, tills Peter tittar på mig och säger, ”Du har ju den i handen!”

Oj, jag är visst inte helt okej där uppe 🙂

Står mig nog ett bra tag efter den här frukosten.

Ska förbi Bobby en snabbis idag och lägga en toning på mitt hår. Den mörka färgen har tvättats ur en aning så det ser dassigt ut. Ska fråga honom vad han använder då eftersom jag fått många frågor om det.

Önskar dig en fin dag. Var rädd om dig.

Allt gott ♥

 


13 kommentarer13 kommentarer om “Lugn morgon i rörigt huvud”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Haha, så där virrig kan jag med vara 😉
  Kram Lotte

  Svara
 • Hahaha, lite härligt virrig sådär på morgonen 🙂
  Jag är glad att vintern äntligen har kommit till Norrland, här uppe är det snö (allt är bättre än regn), men vintern var sisådär 2 månader sen. Fina morgonbilder på dig och Livis!!

  Ha en fin dag i stora stan!!

  Svara
 • Ja det där är väl lite typiska tecken på gravidhormoner. Ibland får man vara glad att man kommer ihåg var man bor….

  Kram ♥

  Svara
 • Låter som att du börjar få lite gravidhjärna, hihi;) Visst är det konstigt att man blir trögtänkt och vimsig när man är gravid och när man ammar!
  Ha en fin dag!

  Svara
 • Shit vad ”Livan” är söt! Speciellt på den nedersta bilden! :-).

  Mmm, toning/färg i håret skulle inte sitta helt fel här heller…har tyvärr ”några gråa” som skulle behöva täckas. Det är nackdelen med att vara naturligt brunhårig..de gråa syns lättare:-/

  Svara
 • Hej Hannah,

  Hihi ja det är typisk gravidhjärna och amningen sen, fy jag var hur seg som helst i huvet…
  Har du provat ekologisk färg till håret? Du passar jättebra i ditt mörka hår!
  Stor kram Marie

  Svara
 • Hej Marie,

  Nej, det har jag faktiskt aldrig provat. Är det bar?

  Kram

  /Hannah

  Svara
 • hehe ja så kan jag med göra ibland, Visst är vädret konstigt. Usch så tråkigt. kramis, ps min frukost bestod också av yoghurt, knäckemacka givetvis kaffe…

  Svara
 • Hej Hannah!

  är ny här på bloggfamiljen, men har följt din blogg ett tag då vi har barn i samma ålder och vi bor oxå i sigtuna.
  Har läst om ditt projekt med barnhemmet, och har därför en fråga, jag har letat överallt känns det som om hur man kan skänka gamla barnkläder (gillar inte att lägga i de där tunnorna då man inte vet om det kommer fram) men du kanske har ngt förslag hur man annars kan skänka.
  Tacksam för svar.

  Svara
 • Hej Kullagulla,

  Välkommen till familjen 🙂

  Jag brukar skänka alla mina och barnens kläder och prylar till vår kyrkas second handbutik. Då vet jag exakt vart pengarna för de sålda kläderna går och jag behöver inte oroa mig att det hamnar i fel händer. Arken heter kyrkan och ligger på Energivägen bakom COOP i Kungsängen. Ifall du vill lämna där.

  Tack för att du tänker på sådant.

  Kram, vi kanske ses här i krokarna 🙂

  /Hannah

  Svara
 • Sööööööta Livan, vad jag önskade att min lilla Claris ville ha toffsar och spännen. Hon vägrar, du är super snygg i mörkt hår du ska absolut fortsätta med det tycker jag 😉 Här öser regnet ner i dag jätte trist! Gravid/amning hjärna hahaa… jag glömde min hund en gång vid okq8 när jag ammade vågde knappt gå tillbaka å hämta honom jätte pinsamt =//

  Svara
 • Hej Hannah!
  Igår kväll testade jag positivt och redan idag har jag fått känna på det här med gravidhjärna… Glömmer kalender, och nycklar. Sådant jag har stenkoll på annars.
  /Lycklig fröken

  Svara
 • Stort grattis ♥

  Vänta du bara, du blir bara virrigare och virrigare 🙂

  Kram

  /Hannah

  Svara