Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

22:25 | januari 13, 2012

Lilla snigel akta dig

God kväll i stugan. Här hemma har lugnet lagt sig. Vi har tittat på The Voice men nu finns det inget vi vill se så Peter har farit iväg och hyrt film och Liv sover som en liten glis bredvid mig. Min mamma och Gunnar har varit på middag här ikväll. Det är alltid lika trevligt men de har åkt hem nu.

Blev smått äcklad när den här typen kom krypandes ut från blomkålen. Sedan drabbades jag av dåligt samvete för vad skulle jag göra av den. Hjärtlöst kasta den i soporna eller ännu värre kasta ut den och låta den frysa ihjäl?! Gjorde det enkelt för mig och la över mordet på Peter.

Glömde köpa efterrätt men hade tur för glassbilen hade sin runda här idag. Blomkålsris med smak av snigel och glasstrut till efterrätt 🙂 .

Liv blev piggare under dagen men nu på kvällen fick hon lite temp igen. Hon har varit min levande väska idag. Hänger runt mitt ben, höft eller hals dygnet runt. Hon kallar sig själv för little monkey.

Hon somnade på mig i puffen på golvet. Vi blev som ett element ihop så det gick inte att ha henne på mig.

Nu kom Peter innanför dörren. Filmtajm.

Kärlek ♥

 


13 kommentarer13 kommentarer om “Lilla snigel akta dig”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Stackars lilla Liv! Inte roligt att vara sjuk 🙁 Hoppas hon kryar på sig snart.

  Ha en skön fredagskväll!
  Kram

  Svara
 • Krya på dig lilla Liv.Kram kram.

  Svara
 • Godkväll Hannah:-)
  Grattis till det nya lilla underverket i din mage!
  Jag har själv 5 barn och mått fantastiskt bra som gravid förutom en kort period i början, så det ska bli spännande att få följa dig under graviditeten:-)
  Hoppas Liv kryar på sig inget roligt med feber:-(
  Vi har varit sjuka hela veckan i hög feber hosta och ont i halsen..varit till läkaren idag men virus….inget annat.Vet ej när eller om jag o min man någonsin varit så förkylda o sjuka:-( även lillen har varit sjuk i feber och förkyld men de 4 äldsta har gjort bort sina förkylningar under jullovet och de var lindriga.
  Nu känns det i alla fall bättre och vi är feberfria idag och har tagit en varm skön bastu och druckit varmt…kanske man vågar sig ut i morgon en stund vi har massor av snö och just nu -7 gr.Hoppas ni får en fin lördag!Kram Christina

  Svara
 • Ja ni är verkligen som handen i handsken, mammas lilla flicka 🙂 Hoppas hon e bättre idag, nu ska jag åka och jobba…zzzzzz kram. Ps min lilla ska med sin pappa idag på Stellas lekland, de lär bli uppdkattat. Nästa vecka har hon och 3 tjejer till gemensamt kalas där för dagiskompisarna, ska bli kul. Prinsessrummet ska de ju ha givetvis 🙂

  Svara
 • Imponerande att du orkar vara vaken så sent och kolla på film!!!! Höll du dig vaken filmen ut?? 🙂

  kram runt lilla magen!!

  Svara
 • Jag somnade fem minuter in i filmen

  Svara
 • Oj, nu såg jag att halva svaret försvunnit 🙂

  Somnade knappt fem minuter in i filmen eller snarare i förtexterna.

  Puss på dig

  /Hannah

  Svara
 • Godmorgon!

  Åh stackars Liv! Hoppas hon mår bättre idag så hon orkar vara med och fira pappsen!
  Hoppas ni får en fin lördag och hälsa grattis till Peter!!

  Kram, Carina

  Svara
 • God lördag!

  Jag tänkte bara fråga hur den där BHn va…?. Kan du visa bild..?. Funderar på o köpa den…, eller är den inte så bra som de säger..?.

  Kram 🙂

  Svara
 • Den är jättebra tycker jag. Använder den varje dag. Vet ännu inte hur de håller vid tvätt men jag håller tummarna.

  Kram

  /Hannah

  Svara
 • Grattis till Peter som fyller år idag.

  Svara
 • åhh vad äckligt, jag hade fått ett kräkanfall, avskyr dessa slemmiga varelser. Inte nog med att de ska äta upp vad man har i trädgården, ska de följa med in i köket också? Jag hade slängt blomkålen och mått illa resten av dagen.

  Svara
 • Efter att själv ha funnit en liten snigel i blomkålen vid middagslaganingen googlade jag ”snigel och blomkål” och hittade hit. Inser att vi drabbats av samma dilemma. Först äckel sedan samvetskval. Ska jag slänga den i soporna vart den får ligga tills dess att påsen åker ut imorgon eller spola ned i toaletten? Eller kasta ut i minusgrader? Hade inte hjärta för något av det, utan byggde ett litet terrarium av en större glasburk 😀 Lagt in lite salladsblad, några stenar, hoppas att den trivs, och överlever den till våren får den flytta ut. Men hade jag vetat att köpet av blomkål skulle innebära den här nivån av ansvar hade jag nog stått över.

  Svara