Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

09:26 | januari 13, 2012

Liten sjukling

God morgon min vän. Äntligen fredag! Tjoohooo 🙂 Allt väl?

Jag och Livis är hemma idag. Liv är lite hängig, snorig och hostar så hon måste vila.

Dagens outfit, vuxensprakdräkt och raggisar. Saknar fortfarande sista luckan till köket men eftersom vårt gamla kök var så hemskt så har jag vant mig vid att vara lucklös 🙂 .

Imorgon fyller min kära man år så jag har en del att fixa. Kan inte berätta vad ännu 🙂

Vad har du för planer i helgen?

All Kärlek ♥


24 kommentarer24 kommentarer om “Liten sjukling”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Ser mysigt ut, och vad gör det om man saknar en lucka ett litet slag ? 🙂

  Läs gärna mitt inlägg hos mig där jag berättar varför jag valt ett liv utan barn.

  Kram Mrs G

  Svara
 • Läser det gärna men då måste du länka till det 🙂 Det är nog fler som tycker det är intressent. Glöm ej länk.

  Stor kram

  /Hannah

  Svara
 • Nu hittade jag din blogg 🙂

  Kram

  Svara
 • Vilket sötnos till flicka du har:) Jag har själv en dotter som är 6 år och en son som snart är10:)

  http://sandraawiklund.blogspot.com/

  Svara
 • Ååååå va kul med överraskningar 🙂 Sambon ska hämta ut min födelsedagspaket på posten idag och sen gömma det på JOBBET, aaaah jag som är sååå nyfiken!!
  Hoppas ni får en underbar helg med kalasande, vi beger oss ut till Skummeslöv ikväll, skönt med lite avkoppling.

  Svara
 • God förmiddag!

  Idag var det kallt! Brrr! Halkade med barnen till skolan idag och höll samtidigt krampaktigt i vagnen. Vill inte gå ut mer idag!

  Jag vill också ha en sån där vuxensparkdräkt. Glider omkring i mysbyxor, raggisar och en stickad tröja just nu. Lillen sover sött och jag passar på att titta in till dig 🙂

  Vi åt också tacos igår. Barnens favorit här och själv blir jag också som ett barn när det serveras.

  I helgen ska vi försöka ta oss in till Zinken och åka lite skridskor. Sen är det granen som ska bort. Min sjuåring tycker att det är såå jobbigt att ta bort granen. Kämpar mot sina tårar gör han. Varje dag tar han fram dammsugaren och gör fint runt granen och vattnar och duttar. Vi får väl se hur det går med plundringen. Ett biobesök med barnens farmor är också inbokat. Sen hade visst tioåringen fotbollsträning i morgonbitti. Ja, det var i stora drag det vi skulle göra.

  Du kanske inte kan avslöja så mkt vad ni ska göra då din Peter fyller år. Hoppas ni får en fin fin helg och att Livis kryar på sig.

  Ha en mysig dag nu! All kärlek <3

  Svara
 • suck, här är det VAB idag…trist, att man själv missade dotterns feber å förskolepersonalen ringer 15 minuter senare. Nåväl, bara att åka tillbaka och hämta hem lillskruttan… men lite GLASS slank ner, illa kvickt, när vi kom hem :-p!

  I helgen blir det lite egentid för mig på stan imorgon, och kanske en tur till Bro:s badhus 🙂

  Svara
 • Jag kör med samma outfit som du idag, så härligt! Hoppas Liv blir frisk snart, kanske det gör susen bara av att få vara hemma och bli ompysslad av sin kära mamma 🙂 oj, spännande med fixande inför kalas och kul med överraskningar, hoppas du klarar av att hålla dig tills imorgon. Jag har en lugn och skön helg framför mig, ingenting inplanerat så jag kommer att ta dagen precis som den kommer.

  Ha en fantastisk dag!

  Svara
 • Näää lilla hjärtat, usch finns det nåt värre än när dom är sjuka?! Hoppas hon inte blir värre och att det snart går över.

  Jag vill oxå ha en sån onepiece nu, förr sa jag att dom var så fula och att jag skulle se ut som jag hade en sumodräkt på mig. Men nu kan jag inte motstå hur skööööna dom ser ut. Snacka om att kunna låta allt bara drälla i en sån…

  I helgen skulle det hända massor men nu är jag fortfarande så sänkt efter att jag varit sjuk och har huvudvärk och yrsel och skit så nu blir det en lugn helg. Ikväll fredagsmys med pubbeungarna som bestämt mat, parmaskinkinrullad kycklingfilé står på menyn. Skulle vilja dricka lite gott vin och äta nån god ost till…. men jag skiter it tror jag. Måste bli pigg för det här är lite värdo faktiskt.

  Ha en härlig helg och hoppas Livan piggar på sig! Spännande med födelsedag för karln imorn också…. Grattis till han!

  Kram ♥

  Svara
 • Hej!
  Mysigt med en hemmadag, lite längre helg lixom:)
  Hoppas Liv kryar på sig och blir piggare snabbt igen, spännande att se vad du hittat på till peter….

  Kram

  Svara
 • Hoppas ni får en riktigt mysig hemmadag! Min man fyller också år imorgon och ska fixa lite inför
  morgonsången imorgonbitti!

  Kram & krya på lilla Liv

  Svara
 • Kära Hannah.Visst är det något speciellt med Fredagar? Även om jag inte är ute i arbetslivet så är det härligt med helger.Stackars lilla Liv som är sjuk hoppas hon sanrt kryar på sig igen.Idag skiner solen från en klarblå himmel och 5 gr.liite konstigt är det allt men ack så skönt.Nu vill jag verkligen inte ha någon snö.Våren är mer än välkommen.Nu ska jag snart iväg och få lite manikyr och pedikyr.Livet goda ting för mig.Sedan kommer lilla skruttisen till Mormor och underhåller en stund;) Önskar dig en härlig Fredag.All kärlek till dig också bästa Hannah.

  Svara
 • Hej Hannah!

  Först vill jag passa på att gratulera till ”magen”!
  Jag har precis kommit hem från två underbara veckor i Thailand så nu har jag läst ”ikapp”:-)
  I kväll ska jag och min käresta bara mysa hemma hos mig med god mat och i morgon ska vi gå på barndop – det ska bli väldigt mysigt.
  Hoppas Liv kryar på sig och att du får ihop allt till Peter födelsedag.
  Det är ju så kul med överraskningar!
  STOR KRAM

  Svara
 • Fin blogg, Ni verkar vara en fin familj! jag undrar bara om Liv använder blöja hela tiden?

  Svara
 • Tack 🙂 Nej, hon har bara blöja på natten. Hemma går hon utan hela dagarna.

  Trevlig helg

  Svara
 • Jag tycker det är rätt härligt när man får egentid när de är lite sjuka, mysigt 🙂 Hoppas hon kryar på sig snabbt!!! Födelsedags mysteri spännande lyllos Peter…Här blir det en myyyys helg, äldsta dottern har flyttat till Vagnhärad av alla ställen buhu men i helgen kommer hon och killen hem så UNDERBART mitt mamma hjärta har saknat massor, äntligen!!! Så go mat & andra roligheter är på schemat, småsyskonen är alldeles sprittiga av längtan..Du och din familj får ha en underbar helg KRAM’

  Svara
 • Tycker att du är en av de få jag sett som verkligen passar i sparkdräkt och det ser lite mysigt ut:) MEN något jag skulle tycka vore fruktansvärt irriterande är varje gång man ska på toaletten… Att behöva sitta där utan något på överkroppen, brrrrrrrr:)

  Helgens planer – lite försenat julfirande med min släkt ena dagen och besök av våra före detta grannar den andra. De har aldrig varit i vårt nya hus och sedan var det jättelänge sedan våran 2,5-åring och deras fick leka. De växte upp så nära varanra och blev riktigta bästisar. Men nu ses de väldigt sällan, för vi bor långt ifrån varandra nu:( Hoppas han hittar en lika bra kompis i det här området!

  Hoppas lillan kryar på sig fort och att ni får en fin dag!

  Svara
 • haha, precis vad jag tänkt på också. Jag som kissar mycket också. 😉
  Nej tacka vet jag two-piece. 🙂

  Svara
 • va mysigt å ha en liten sjukling hemma. men en man som är arbetslös så blir det han som får ta alla sådana dagar. men å andra sidan så kommer de nära sin pappa så det är ju bra:) Men jag saknar det väldans!

  Här blir det kalas för Alvas del på lördag, och allmånt myshelg för oss andra, inga planer…skönt:)

  Hoppas ni får en skön kväll o en väldigt trvlig helg:)

  Kram kram

  Svara
 • Oj vad de är uppdateringar när man ej kollar under en heldag, hinner inte med känner jag :/ men men hoppas ni får en fin kväll och att lilla Livan kryar på sig. Bra matval kidsen tog, smidigt med tacos. Filippa sitter och trycker i sig popcorn och en mini grill chipspåse, själv ska jag äta grönsaksstavar med dipp till tv:n senare ikväll. Imorrn är det jobb igen. Lyckats gå ner 2,5 kg redan denna vecka så jag e super nöjd och taggad till att fortsätta neråt de e klart. trött på övervikten jag haft ett bra tag nu., kramis till er.

  Svara
 • Hej Hannah! Vill önska dig en underbar fredag (det är en riktig turdag idag) och lycka till med födelsedagsplanerna för Peter. 🙂

  Kraaaaam ♥

  Svara
 • Ville bara berätta att nu finns Plushälsa på Facebook!
  Välkomna in för att ta del av nyheter och specialerbjudanden.

  Kram
  Lindha

  Svara
 • Hoppas sötaste Livan kryar på sig!
  Och att ni får luckan till köket snarast! Det måste väl ändå vara sjukt irriterande att den saknas när ni slutligen fått ett nytt kök? 🙁

  Kram på dig härliga Hannah!

  Svara
 • Hej Hannah!

  En dum liten fråga kanske, jag har länge funderat på att köpa en onepiece, för jag tycker det verkar såååå mysigt & gosigt, men hur sjutton gör man när man blir kissnödig??? Kan känna att det blir väldigt omständigt??? Eller?

  Hoppas Liv mår bättre & är piggare!

  Kram

  Svara