Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

17:12 | januari 14, 2012

Slottslunch

Hej igen. Peter tackar för alla gratulationer ♥

Jag och Liv bjöd honom på lunch ute på Steninge Slott. Sist vi var där var när jag var gästartist och sjöng med Gabriel Forss och hans Allsång. Jag var inte lika nervös idag när jag for dit 🙂

För mig och Peter blev det Wallenbergare med potatispuré...

... och Livan åt köttbullar.

Hur söt är inte Liv här? Hon har så snälla ögon.

Nu bär det av på nästa utflykt 🙂

Puss och kram ♥

 


9 kommentarer9 kommentarer om “Slottslunch”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Vilken mysig födelsedagslunch ni drog med honom på, maten såg smarrig ut och stället verkar fint. Inte vare dag man äter lunch på ett slott 🙂 Liv är så söt (som vanligt) men som du säger så hade hon väldigt snälla ögon på den bilden, hoppas hon mår bättre idag! Spännande att få se vad nästa äventyr kan tänkas bli!!

  Ha en fortsatt fin och spännande dag!!

  Svara
 • Spännande att få se vad kvällen har att erbjuda 🙂 Liv är jättesöt!! Som alltid 😉
  Ha en bra kväll

  Svara
 • Ja hon är grymt söt lilla Liv! Inte mycket folk där idag va? 🙂 mysigt sen när vår och sommarmarknaden sätter igång, synd bara att de tagit bort glasblåseriet….det tyckte ungarna om! Är själv fruktansvärt uttråkad just nu.. Men hoppas ni får en lyckad kväll…å jag med:) kram

  Svara
 • Låter som en riktigt härlig lunch.Wallenbergare gillas här.Er lilla Liv är jättesöt och väldigt lik Pappa Peter;) Ha en fortsatt fin dag hela familjen.All kärlek och stor kram.

  Svara
 • Ååååh så mysigt ni verkar ha!! Vilken perfekt födelsedag…

  Hälsa o gratta från mig och husbandet!

  Puss & Kram

  Svara
 • Vilken mysig lunch! God mat ser det ut att vara också! Ska bli spännande att se vart de packade väskorna ska ikväll….. Vart det än är så ha så mysigt!!

  Kramar till er!!

  Svara
 • Livan är alltid supersöt!

  Gud så gott med Wallenbergare!
  Stort grattis till Peter!

  Kram på er!

  Svara
 • Hej du glada 🙂 hoppas ni haft en fin weekend och Peter blev glad för de du hittat på 🙂 Hade ni Liv med er eller var de bara mys på tu man hand, själv är jag i valet och kvalet hur jag ska göra på sambons 30 års dag, bara jag och han eller vi 3 tillsammans. Jag sambon och dottern. Måste fixa barnvakt och ledighet, känner jag är lite sent ute, men han fyller 30 den 10 feb. Så lite tid har jag än, kram

  Svara
 • Liv är så bedårande vacker, vilket litet änglaansikte…<3!!!

  Hoppas ni hade en fantastisk födelsedag:)
  stor kram Malinapralina

  Svara