Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

17:54 | januari 15, 2012

Överraskning, vänner, middag och bio

Hej min vän. Hoppas att du har haft en fin helg. Jag lyckades med min överraskning och Peter verkade bli mycket glad.

Jag hade bokat in oss på det nya hotellet Scandic Grand Central i minisviten. När vi lämnade hemmet igår kväll och for in så visste han bara att vi skulle bo på hotell och att vi skulle vara klara iklädd finkläder i lobbyn klockan 19.30.

Hotellet var verkligen snyggt och hade en trevlig atmosfär. Vårt rum var fint men det bästa av allt var en speciell och rolig detalj… en gamal hederlig skivspelare med inbyggd kassettbandspelare. Det låg även en hög med vinylskivor. Klassiker som Toto, Elton John och Donna Summer. Vi började vår kväll med Toto-nostalgi medan vi svidade om till festkläder.

Vi bodde högst upp på hörnet och hade utsikt över Kungsgatan och Vasagatan.

När vi kom ner i lobbyn väntade många av Peters vänner. Camilla och Martin, Kevin, Bosson, Tobbe och Sara, Max och Filippa. Peters syster Pernilla hade flugit upp från Skåne men fastnade i migrän på hotellet hela kvällen. Vilken otur! Jag hade ordnat så de skulle komma dit på en fördrink och sedan bar det av till Teatergrillen där vi alla åt middag och hade en trevlig och glad kväll.

Tack vänner för en underbar kväll och att ni hjälpte mig att förgylla Peters födelsedag.

Jag kan knappt förlåta mig själv, hoppas du gör det men jag glömde min kamera! Och har inga bilder från kvällen. Första gången någonsin 🙁

Vi sov länge och skönt. Vaknade 11 imorse helt utvilade. Lite deppigt att vi sov så länge för vi missade hotellfrukosten. Halva nöjet med att bo på hotell är ju att få äta frukost, sitta länge, slappa och läsa tidningen. Men men, vi räddades av hotellets fik där vi åt smörgås med varm choklad.

Än var det inte slut. Hade även köpt biljetter till Hamilton. Så innan vi for hem såg vi den och åt popcorn 🙂

Krossad maräng i chokladen, en bubblare.

Filmen var helt okej, ger den en svag 3:a.

Nu kan jag stilla min juleskum-craving ett bra tag. Blev så glad när jag hittade det att jag köpte på mig elva påsar 🙂 Kan ju inte vänta till nästa jul.

Några semlor fick också följa med hem...

... till Livs glädje.

Huset är fullt av vackra blommor. Rosor och tulpaner. Det är förresten tulpanensdag i idag. Har allt sina egna dagar? Kanelbullen, semlan, våfflor mm.

Nu ska jag mysa med lIv. Peters mysdos är full 🙂

Puss och kram ♥

 


13 kommentarer13 kommentarer om “Överraskning, vänner, middag och bio”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Åh vilken mysig dag/kväll ni verkar haft! När man kommer upp i ”vår” ålder så är det så uppskattat att få upplevelser och överraskningar i present! Det kan man leva lääääänge på!!
  Kram, Carina.

  Svara
 • Vilken fantastisk födelsedag du ställde till med för din kära man och vad kul med vänner som också fick vara med och överraska! 🙂 det måste vara spännande med födelsedagar när man är medlem i er familj, vet aldrig vad som händer 🙂 Synd med frukosten bara, jag tänker precis som du när det kommer till hotellfrukost. Man ”skall” plocka på sig allt möjligt gott, sitta länge och öra, läsa och prata. Ni får ta det en annan gång istället! Gott med semla, det är väl snart den dagen (fettisdagen) då semlor skall ätas för fulla muggar, tur att man kan tjuvstarta 😉

  Ha en fantastisk söndagskväll med Liv-mys!

  Svara
 • Jäkla telefon! Äta skall det stå och inte öra såklart 🙂

  Svara
 • WOW vilken födelsedag din Peter fick.Juleskum det är min absoluta favorit också.Fattar inte heller hur jag ska klara mig ett HELT ÅR till nästa juleskummaraton;)Vi åt semlor för första gången igår men tyvärr var dom inte goda.Här har vi haft en underbar Vinterdag med massor med sol.Annars har vi mest slappat hela dagen.Rojalist som jag är i högsta grad har jag så klart följt Dronning M.40-årsjubileum på TV.Nu Pizza och sen soffan igen.Tur det är Måndag i morgon och ordning och reda infinner sig.Ha en fortsatt skön Söndag.All kärlek .Kram.

  Svara
 • Åh vad mysigt, han måste blivit glad 🙂
  Läste inlägget till min sambo haha
  Han skreeeeek ELVA PÅSAR!? Är hon gravid eller hahha 🙂
  Trevlig helg fina Hanna kram

  Svara
 • Vilken underbar födelsedagspresent! Hotell, vänner, middag och bio! Har själv haft en underbar övernattning och vistelse på Ystad saltsjöbad, så jag klagar inte heller 🙂
  Kram!

  Svara
 • Vad mysigt det verkar! Så himla knäppt, jag läser din blogg och följer din man på twitter, men först nu fattar jag att det är han som är din Peter. Ibland är man trög 😉

  Svara
 • Hej Hannah!
  Nu har jag inte varit inne och läst på ett bra tag, av lite olika anledningar. Förlåt! 🙁
  Men inser att jag missat en del. STORT GRATTIS till graviditeten! 😀 Wow, kul med en liten knodd igen, och ett litet syskon till Liv! 🙂 Jag blir helt bebissjuk själv, för nu är det så många runtomkring mig som väntar eller nyss har fått barn, och jag längtar som sjutton efter egna barn nu! Men ja, det krävs ju två för det, och jag är fortfarande lika deppigt singel som jag alltid varit. 🙁
  Grattis (i efterskott) till Peter på födelsedagen också! Vilket mysigt firande han fått! 🙂
  Här ligger det ett tunt täcke med snö nu, ÄNTLIGEN! Jag är överlycklig! 😀 Snöälskare som jag är! Och har ju knappt fått se snön alls tidigare den här vintern… Så detta är underbart!
  Har också en liten fråga: Har läst lite om det här med bloggträffar. Hur ofta har ni dem? Och var? Är det alltid i Stockholm? Skulle vara kul om ni hade det lite närmare är jag bor nångång, för jag har så svårt att ta mig till Stockholm. 🙁
  Men jaja, det var det.
  Men gud, så mycket jag skriver! En halv uppsats! Typ…
  Men ja, det var nog dock allt jag ville för nu!
  Jag önskar dig och din goa mysiga familj en underbar kommande vecka! Själv börjar jag mina distansstudier igen imorrn efter ett en månad låååångt jullov, varit ledig sen 16 december!
  Kram och puss! <3

  Svara
 • Låter som Peter fick en riktigt mysig födelsedag. Åh vad coolt med vinylskivor och skivspelare på hotellrummet. Blev nästan lite sugen på att hämta ner min gamla från vinden, och göra en nostalgitripp bland mina vinylskivor. Musik är bland det bästa som finns.
  Ser att du laddat upp med juleskum så det bör räcka ett par dagar 😀 . Önskar att jag kunde äta lika mycket socker som du, utan att bli sjuk. Ett litet lager med mörk choklad har jag alltid hemma i alla fall.
  Kraaaaam ♥

  Svara
 • Det verkar vara ett mysigt hotell 🙂
  Och jag gillar dina cravings. Nästan så jag själv blir sugen på det ena och det andra, men jag är ju inte gravid så jag har ingen tillräckligt bra anledning till att vara sugen på massa saker 😉

  Svara
 • Åh så mysigt ni verkar haft! Perfekt present med övernattning och god mat i goda vänners lag!

  Önskar er en fin måndag, kram

  Svara
 • Åh vad mysigt ni verkar ahr haft det. Underbart att bo på hotell.
  Vill önska dig en underbar vecka kramis Jessica

  Svara
 • Hej Hannah!

  Vilken kul överraskning! Kan tro att Peter blev glad. Fin avslutning med bio tycker jag. Älskar att glida ner i biomörkret med popcorn 🙂 Var ett tag sedan jag o min man unnade oss det. Får ta tag i det helt enkelt.

  I dag snöar det och är lagom kallt ute. Jag tycker det är kanon eftersom killarna blir såå lyckliga. De har saknat snön. Själv så längtar jag till våren. Ingen höjdare att dra barnvagn i snö. Bra träning dock 🙂

  Önskar dig en fin dag! All kärlek <3

  Svara