Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

11:33 | januari 17, 2012

Sjukstuga

Hej min vän. Jag ville bara titta in till dig medan jag fortfarande orkar. Kände mig lite hängig igår och nu har jag 39 graders feber 🙁

Ligger under två täcken och frossar. Minns du det jag skrev förra veckan om halsfluss? Det verkar inte bättre. Vill bara gråta.

Jag har massor av jobb den här veckan och på torsadg ska jag gå en visning i vackra Love Forever-kläder på Formexmässan. Ber till Gud att jag piggnar till. Känner mig orolig för bebisen också när jag är sjuk, men det är ingen fara va?

Pojkarna är också hemma. Det är en riktig sjukstuga här ute i Sigtuna.

Hoppas du håller dig frisk.

Var rädd om dig.

Kram ♥

 


34 kommentarer34 kommentarer om “Sjukstuga”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Sänder här många krya på dig kramar!

  Svara
 • En STOR krya på dig KRAM skickar jag till dig..

  KRAM

  Svara
 • Hej Hannah!

  Vad trist! Hoppas ni kryar på er fort.
  När jag var gravid sist så fick jag bihåleinflammation och mådde riktigt dåligt. Var också orolig för att barnet skulle ta skada då jag behövde äta medicin. Kommer ihåg att jag grät inne hos doktorn. Ville inte stoppa i mig något som kunde vara farligt för barnet. Kåvepenin blev det. Den fick man ta när man var gravid. Jag blev fort bättre och det var ingen fara alls men ”supermini” i magen.

  Krya på er nu! Varma kramar till er <3

  Svara
 • Nej, ingen fara med barnet. När man är gravid så är ens immunförsvar lägre än vanligt, för annars finns det risk för att kroppen ”stöter bort” barnet. Så förklarade läkaren det för mej när jag vara gravid, orolig och sjuk. Försök att sova bort febern om du kan.

  Svara
 • Krya på er ♥

  Svara
 • Era stackare, jag hoppas verkligen att du och resten av familjen blir friska snart!! Ät glass, drick varmt och kallt och häll i dig mycket vätska. Usch det är inget kul alls att vara sjuk, jag skickar massor av krya på dig kramar och hoppas att febern försvinner fortast möjligt!!!

  Svara
 • Hej!
  Här har 3 av 4 möjliga legat i kräksjukan hela helgen plus måndagen.
  Min man blev inte drabbad så han fick ta hand om oss alla plus alla hushållsysslor.
  Kram Linda

  Svara
 • Stackars er och stackars din man. Det är så äckligt att kräkas. Gallsmaken är ingen höjdare.
  Agneta Blomberg

  Svara
 • Åhh stackars dig. Förstår att du är orolig men det är ingen fara för bebben. Du får dricka varm choklad med grädde och mysa under täcket och sen helt enkelt önska dig vad du vill till middag. Det får man när man är sjuk! Krya på dig! kram towe.

  Svara
 • Nä men lilla tufflan! 🙁 Inte kul alls…. halsfluss som gör så ont! Hade det massor förr i tiden…. Nåt jag gjorde som hjälpte mig massor var att gurgla saltvatten, det tog kål på bakterierna i halsen och gjorde att det inte gjorde lika ont. Jag kunde känna mig bättre redan dagen efter. Halv drickglas med varmt vatten och upplöst salt. Gurgla varannan timma första dygnet, sen 3 ggr per dag. SUPER verkligen!

  Inte vara orolig för bebis, den är så skyddad från allt vad baciller heter.

  Stor kram till dig och din familj, pigga på er snart! ♥

  Svara
 • Hej Hannah!

  Jag ville bara blir så glad av av dagligen få läsa dina vänliga ord.
  Du peppar och sprider värme ska du veta!

  Hoppas ni kryar på er!

  Varma kramar!

  Svara
 • Krya på dig vännen <3 Här är en till som är hemma och sjuk :/ febrig och krasslig.

  kram

  Svara
 • Men usch vad trist att ni är sjuka! Skickar en massa krya på dig kramar!

  Svara
 • Krya på er kram!

  Svara
 • Krya på dig! Hoppas du mår bättre snart! Kanske be doktorn titta så du inte har streptokocker!! Men det har du nog redan gjort!! 🙂
  Puss på mulen Sofie

  Svara
 • Krya på dig och killarna, ingen fara för barnet, men man tror alltid de värsta.
  Själv fick jag slänga mig i ilfart till vårdcentralen, Filippa hade ramlat ner från soffan och slagit i huvudet i bordet givetvis, blod överallt, jag hatar när barnen är sjuka eller gör illa sig då blir jag världens ynkligaste och jag blir så oroad, ringde först 1177 eller min äldsta prata med dem, jag var ju tvungen ochn stoppa blodflödet. Sen in för att kolla hur huvudet såg ut, ingen fara men vila och ha kolla på ev illamående och huvudvärk.

  Svara
 • Krya på dig fina Hannah och även en stor krya på er kram till pojkarna! Kram/Anna

  Svara
 • Jag har fått för mig att det är många som är sjuka nu. Fast det verkar inte vara ”nåt som går” eftersom folk verkar ha drabbats av en blandad kompott av virus och andra otäckheter.
  Krya på er!!

  Svara
 • Krya på dig! Halsfluss är skit…
  Massa kramar

  Svara
 • Hej Hannah!
  Jag såg att du och din familj skulle bo utomlands ett tag. Om jag minns rätt var det Thailand, vad underbart! Jag var själv där för några år sedan och gick i svensk skola , jag var 14 år då och nu är jag 18 år. Vi bodde i Phuket, kamala, jag kan VERKLIGEN rekommendera det det var perfekt för barnfamiljer. Jag var där med en kompisa familj och vi bodde i ett hus där vi hyrde, ett jättefint hus med pool och allt vad man kan önska sig. Kamala var en liten, trivsam och varm by! Om du undrar något över boendet eller skolan kan du bara höra av dig så svara jag gärna!
  KRAM

  Svara
 • Krya på er-kramar till er alla!!

  Svara
 • Nä vad trist, hoppas ni piggar på er! Härligt med er låååångresa, jag har faktiskt funderat på att kolla vad svenska skolorna runt om i världen har för jobbmöjligheter! Jobbar inte som lärare men skolkurator, kan jag ju lika gärna göra i thailand 🙂 Fast man kanske inte har så mycket bekymmer där *s*

  Kram!

  Svara
 • Usch va träligt att ligga och vara sjuk…men ngt positivt för dig är att det är ju bara skitväder ute…men aldrig roligt med hög feber, och halsfluss..lider med dig.
  det är bara mysa ihop er i sängen.
  Krya på er nu.
  Många friske kramar till er allihopa <3

  Svara
 • Krya på dig Hanna. Det är jobbigt och tråkigt att bli sjuk. Lite whisky kan vara bra. Röd chili dödar också bakterier. Varför inte whisky med lite röd chili i nej jag skojar nu.
  Kram agneta blomberg

  Svara
 • Läste din blogg för första gången strax innan nyår och jag tycker du skriver så fint! Det är så mysigt att läsa din blogg varje dag, blir alltid så glad 🙂

  Krya på dig och tack för en underbar bästa blogg!

  Svara
 • Krya på dig Hannah.Hoppas du snart är på benen igen.Saknar dig;)Puss o kram.

  Svara
 • Krya på killarna också förstås;)

  Svara
 • Krya på dig stackare!!! Gå och kolla upp om det är ”halsfluss” om det inte vänder snart. Ingen fara för bebis inte, den mår bara gott där inne, men lyssna på din kropp och ta det luuungt. Drick mycket!
  Kraaam!!!!!

  Svara
 • Krya på dig Hannah!! Kram kram

  Svara
 • Gokväll Hannah! Fy vad tråkigt att du blivit sjuk och fått halsfluss. Hoppas verkligen du kryar på dig riktigt snabbt. Sänder många varma krya-på-dig-kramar ♥♥♥.
  Och du, när du ligger där i sängen och känner dig eländig, dröm dig då bort till den där vita stranden i Thailand vid ett turkosblått hav, där du kommer att promenera och njuta nästa vinter! Guuuud så härligt!!! Jag är fruktansvärt avundsjuk, men väldigt glad för din skull. Som en dröm ju.

  Puss!

  Svara
 • Men usch då, så tråkigt när man är sjuk 🙁 Men du, det är ingen fara med bebisen i magen.
  I början av min graviditet så hade jag också hög feber och var RIKTIGT förkyld,, men min bebis mådde bra därinne 🙂 Dom är ju skyddade rätt så bra i magen.
  Men har man feber så ska man försöka få i sig tillräckligt med vätska, glöm inte det!!
  Krya på dig vännen… Kram 🙂

  Svara
 • KRYA PÅ ER <3!
  kram Malinapralina

  Svara
 • Usch, jag lider med dig. Jag fick halsfluss mååånga gånger per år innan jag opererades. Det var 10 år sen och jag har har ont i halsen tre gånger sen dess. Även om det känns läskigt så tänk att det blir som en sista halsfluss, sen är det över! Krya på dig nu. Kram

  Svara
 • Stor krya på dej kram
  nej det är ingen fara för bebisar de ligger så skyddat men man blir väl lite orolig

  hoppas du piggar på dej nu så du kan va med du kommer va så fin i alla kläder som alltid
  kram fina du

  Svara