Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

11:23 | januari 18, 2012

En ny dag och bättre mod

God onsdag min vän. Hoppas allt är väl. Åh, idag lever jag 🙂

Var hos läkaren igår och fick medicin. Har legat i sängen och sovit konstant sedan igår. Min feber har nu gått ner och jag mår mycket bättre. Så skönt att det verkar gå över fort. Har inte kunnat äta än mindre velat äta, men jag har druckit nyponsoppa och nu ska jag äta en stor skål med fil och flingor. Allt för bebisen. Inbillar mig massor av saker så jag ser framemot nästa vecka när jag ska till BVC, Mama Mia och lyssna på hjärtat ❤

Det är bara jag och William som fortfarande är risiga. Han ligger och vilar och Peter passar upp på oss.

Min nya hudfärg är numera grön.

Peter kom precis hem med en film och tidningar till mig.

Skvaller och annat som jag kan gotta mig i 🙂 .

En thriller med Colin Farrell och Kiera Knightley. Har du sett den?

Kerra, läste i kommentarerna att din dotter Filippa skadat sig. Hoppas innerligt att allt gick bra. Lät riktigt otäckt och jag har bilder fastetsade i mitt huvud efter det du skrev. Stackars lilla Filippa.

Hur ser det ut för dig. Allt väl? Fullt upp på jobb eller är du hemma?

Avskyr att vara sjuk för jag känner mig så oduglig. Att bara ligga och inte kunna göra någonting ger mig dåligt samvete och gör mig stressad. Men sedan igår har jag verkligen inte kunnat göra något men nu verkar det ha vänt. Lycka 🙂

Tack för att du finns.

All Kärlek ❤

PS. Glöm inte kyckling-tävlingen i samarbete med Svens Fågel. Tävlingen hittar du HÄR! Presentkort på 100 kr lottas ut varje dag. Lycka till.

 

 

 


19 kommentarer19 kommentarer om “En ny dag och bättre mod”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Va bra att du mår bättre! 🙂 Jag har självstudier från Uni så jag är hemma idag, men imorgon blir det Luleå och skolan som vanligt!

  Kram 🙂

  Svara
 • Hej vännen!

  Filippa är vid gott mod och en tuff tjej. Hon mår idag bra efter omständigheterna. Kunde varit värre, men de räcker med en smäll i huvudet och man ser allt de hemska blodet, hua. Men hon mår bra, idag ska vi skölja håret på henne hoppas hon går med på det. Dom ville ej vi skulle göra det igår.Men hon säger till sig själv nu att hon INTE ska springa i soffan 🙂 klok tjej. Annars ska jag jobba kväll och sambon sköter allt hemma då han slutar kl 13.00. Tack för din omtanke, kram Kerra & Filippa. ps skönt ni mår lite bättre, själv känner jag mig torr i halsen på ngt konstigt sätt hoppas ni får en härlig dag med alla dina härliga skvallerblaskor hehe love them…

  Svara
 • Skönt att du och William känner er bättre och att ni har Peter som passar upp. Vilket upplägg med skvallertidningare, en aning avis är jag. Fullt upp med att leta nytt jobb, fixa hemma och leta något gott recept till middag. Önskar er en fin och tillfrisknande dag. kramar från ett krispigt kallt och soligt Zurich! towe.

  Svara
 • Krya på er!
  Idag är det självstudier som gäller, imorgon har jag först försvar på mitt examensarbete och på eftermiddagen är det opponering som gäller. På fredag tar jag min lärarexamen sen har jag ca 7 veckor kvar tills det att vårt första hjärta är beräknat att födas. Många kramar

  Svara
 • Jobbigt att vara sjuk!!! Själv är jag hemma idag med tre små killar, däckade i halsfluss… Rätt mysigt, för då får man leva på glass och kärlek!!

  Svara
 • Härligt att höra att du och killarna är på bättringsvägen!! Hoppas att medicinen verkar fort. Omtänksam Peter är som köper hem en massa skvaller att fördriva tiden med, hoppas att filmen är bra också. Jag har inte sett den, men du får gärna berätta sen om den var något att ha!
  Försök att inte ha dåligt samvete för att du inte orkar göra något, du är sjuk och kan inte rå för det, det är ingenting som man själv kan styra över, men jag förstår känslan. Tänk att du behöver de här dagarna med att vila upp dig till den dagen du är frisk och kommer göra massor av saker istället 🙂

  Ha en bra dag!

  Svara
 • Hej fina du!!
  Härligt att höra att du är på bättringsvägen. Som småbarnsförälder ”hinner” man ju knappt vara sjuk 🙁 Idag har jag några timmar för mig själv då Masken Max är på förskolan 🙂 Har varit och köpt present till min fina svärmor som fyller 65 i dagarna. En Chanelparfym och en hårolja slog jag till med! När jag ändå var på stan smet jag in på H&M och Gina och fyndade flera par byxor 🙂 Fick 4 par för en femhundring!! 🙂 Och nu har jag inga ursäkter längre….garderoben måste rensas!!!!

  Önskar dig en god dag. Och en stor krya-på-sig-kram till William.

  Kramen

  Svara
 • Skönt att du mår bättre! Blir det visning imorgon tror du? Jag ligger hemma och väntar på att få värkar typ ;). BF är om två veckor, men jag har väldigt mycket sammandragningar så jag tror att bäbisen kommer tidigare än så. Varje gång jag ringer maken nu svarar han ”Är det på gång än”?. Hehe, vågar knappt ringa till stackaren som är på jobbet. Min nedstämdhet har vänt i stort sett helt, vilket känns fantastiskt skönt. Jag är dock lite på min vakt eftersom jag inser att jag kanske är i riskzonen för förlossningsdepression. Det har känts så väldigt märkligt att vara så oförklarligt nedstämd och deprimerad, tänk så lätt det smyger sig på? Jag som alltid varit en glad och positiv person. Vad mysigt att lyssna på hjärtat! Jag ska på kontroll imorgon! KRAM

  Svara
 • Hej Hannah!

  Vad skönt att du känner dig bättre. Hoppas William också mår bättre snart. Du ligger inte hemma och gör ingenting! Du är lite tokig som tänker så tycker jag 🙂 Du gör precis det du ska. Lyssnar på din kropp och dess signaler. Mer än det ska och kan du inte göra <3

  Fin han är Peter. Ta hand om er nu och krya på dig och William

  Kram kram <3

  Svara
 • Skönt och höra ifrån dig!!! OCH skönt att du mår bättre!

  Nej, här jobbar vi inte. Milo fick ”akutfeber” igår kväll. Det kom på några minuter bara, jättekonstigt. Så inatt när panodilen gått ur hade han ganska så hög feber. Gav honom massa saft, huxflux fick han en kväljning, sen röck han ur nappen och spydde mig rakt i ögonen och i hela ansiktet! GAAAAH! Det blev värsta pådraget i sovrummet. Tony fick ju lov att ta Milo och där satt jag helt förblindad med kräks i ögon och ansikte. Till slut fick jag tag på en av Milos stjärt-torkar att få ur klegget ur ögonen. Så idag är det lite terminator över mig…. huuuu. Pluttis! Han kräktes bara en gång tack o lov. HATAR`T!

  I morse frågade Tony om jag tvättat mig med KLORIN innan jag fick en hejdå puss. Det är andra gången i mitt liv någon av mina barn spyr mig i fejset…. HAHA. Idag kan man skratta åt det, inatt kunde jag hålla mig för skratt kan man säga.

  Krya på dig nu, snart är du bra igen och vad spännande att få höra bebisens hjärta. Jag vet hur oron kan kännas, med Milo var jag orolig rakt igenom hela graviditeten. Det är så jobbigt….. Försök tänka positiva tankar även om det kan vara svårt ibland.

  Stor kram till dig! ♥

  Svara
 • Förresten…. visade Tony bilden på alla tidnignarna och sa ”SEE AND LEARN”. ”MÄH, jag brukar väl köpa blanka tidningar till dig utbrast han”. bara det att det nog var ett år sen nu. Brukar???? Welll…..

  Bra drillad karl du har Hannah… bra jobbat! 😉

  Svara
 • Vad skönt att du känner dig lite piggare. Toppen att Peter tar hand om er, han verkar veta precis hur man gör sin sjuka fru glad 🙂
  Berätta gärna om filmen var bra.
  Nu ska jag steka pannkakor till dottern och kompisen.
  Kram och krya på er!

  Svara
 • Härligt härligt att du/ni är på bättringsvägen igen.Jag har gjort lite ärenden och varit på besök hos farbror tandläkaren lika skönt varje gång när man går ut igenom dörren och han säger:Välkommen igen om ett år;)Annars händer det inte för mycket .Snön håller sig fortfarande undan gudskelov för det.Jag har också köpt lite nytt sladder och tänkte nu bläddra lite i dom.Ha en riktigt skön eftermiddag hoppas ni får vara friska nu.Puss o kram.

  Svara
 • Så tråkigt med denna årstiden när alla elaka bacillusker härjar!
  Här är vi oxå halv dåliga, fick hämta hem min 6 åring som somnade i skolan idag.

  Förstår att du är orolig för bebisen, men h*n mår säkert jätte bra, men det är alltid mysigt att få höra det lilla hjärtat slå!

  Krya på er!
  kram

  Svara
 • Skönt att du mår bättre.
  Herregud, satt just och läste din systers frågestund och vad hon blir grillad! Och tänk att folk är så intresserade av att veta allt om er, er relation och era kroppar! Jiisus, jag skulle aldrig kunna fråga sånt som de har frågat, det är väl din och Magdalenas ensak. Nåt spån sa till och med att det verkar som att du och M ”tävlar” om vem som tar med er mamma på bäst grejer! Snacka om att fantasin flyger iväg hos dessa människor.
  Helt bisarrt. Det är ju så man skäms över att vara o-kändis! =D

  Svara
 • Hej fina du, skönt att du mår bättre. Här har vi oxå haft sjukstuga sedan förra veckan men nu verkar alla pigga på sig.
  Du har ofta problem med din hals och jag vet att du skrivit om operation av dina halsmandlar men vet inte om du tog bort dom??? Kanske vore en ide.
  Krya på dig så håller jag tummarna att du kan gå visningen i morgon.
  Kram kram

  Svara
 • Krya på dig!

  Kram Karin

  Svara
 • Härligt att du är på bättringsvägen. 🙂

  Svara
 • Jag tittade precis på en jättebra film, the help hette den, se den!! Inte för att du bad om filmtips, men ändå 😉 krya på dig!!! 🙂

  Svara