Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

16:35 | januari 18, 2012

Love Forever

Hej igen min vän. Nu när jag ligger här i sängen så tänkte jag muntra upp mig själv med att göra dig glad 🙂

Det är dags för en tävling tycker jag.

Nu har du chansen att vinna en vacker tunika från Love Forever.

Jag hoppas innerligt att jag har fått krafterna tillbaka imorgon för då är det meningen att jag ska gå en visning för Love Forever. Jag är i alla fall smittfri imorgon efter tre dagar med penicilin.

Åter till tävlingen 🙂 Jag vill lotta ut en likadan tunika till dig som jag själv har.

Den heter Annika Tunic och finns i tre olika färger.

Så hur ska du göra för att vinna? Jo, svara rätt på denna fråga och lämna ditt svar samt en kort motivering varför just du ska vinna i kommentarsfältet.

”I vilket stad i Thailand finns det en Love Forever butik?”

Dela gärna med dig av ett vackert ord också. Passa på att sprida glädje.

Vinnaren kommer dras om en vecka på onsdag 25 januari.

Lycka till ❤


156 kommentarer156 kommentarer om “Love Forever”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Hej Hannah!

  Butiken finns i Phuket!

  Jag vill så gärna ha en Annika tunic i den fina bruna färgen i storlek L för jag är gravid jag med, några veckor efter dig 🙂 så i den kan jag växa till mig och fortfarande känna mig vacker trots stor bebismage!

  Tack för en underbar blogg!

  Vänliga hälsningar Linda

  Svara
 • Hej! Försöker mig på ännu en tävling med hopp om vinst! 🙂 Svaret är: Phuket. Motivering: Jag fyller år den 25:e och skulle bli jätteglad om jag vann en födelsedagspresent. 🙂 Då jag fortfarande har en ”säck” kvar på magen efter att min dotter föddes för 2 1/2 år sedan så skulle denna vara perfekt.

  Svara
 • Finns i Phuket!

  Åh, har nu äntligen gått ner 8 kg på helt egen hand, efter 5:e barnet (4 fina pojkar på jorden och en liten vacker änglason har jag fått) och alla kläder sitter löst och illa.
  Går hemma på vårdnadsbidrag för att få njuta av mina fina barn så mycket det är möjligt, ge dom möjligheten att få vara hemma på loven, slippa morgonfritids, lilleman slipper börja förskolan så himla tidigt osv, bara för ett tag.
  Njuter av det till 100%, enda nackdelen är att man inte kan unna sig själv någonting! De stackars 3000 jag får i månaden går till hus, mat och barn. Vill inte klaga, är en fantastisk möjlighet, men tänk att få ett så snyggt klädesplagg!!! Nytt, vrålsnyggt och som passar!!! En dröm helt enkelt!

  Svara
 • PHUKET!

  Jag vill jättegärna vinna en sån fin tunika för det är det enda jag brukar känna mig riktigt fin i. Jag har smala ben men överkropp som BrontoBritta från övre Ryssland, bred och stor. Så när jag vill känna mig fin brukar jag framhäva mina smala (svampBOB fyrkant) ben och ha just en sån liknande tunika på överkroppen!

  Nåt fint och tänkvärt som jag ofta tänker på ——> Stop holding on to what hurts and hold on to what feels good.

  Stor kram Nina ♥

  Svara
 • Åh vad roligt med tävling! 🙂
  Svar: Butiken finns i staden Phuket, vid Kamala beach.
  Om jag vinner skulle jag väldigt gärna vilja ha den tunikan som du har på bilden, i storlek M.
  Tunikor är det VACKRASTE jag vet, men jag kommer inte att kunna införskaffa några framöver då jag antagligen kommer att bli arbetslös efter studierna (på fredag) och till våren hade det varit kul att ha en ny, ljus och fräsch tunika i garderoben.

  Sist men inte minst vill jag bara säga till dig som läser att du är otroligt värdefull och fin! Ha en bra dag och ta vara på allt gott som finns i just ditt liv!
  /Sofia

  Svara
 • Hej Hannah,
  butiken finns i Phuket/Kamala!
  Hade inbrott för inte så länge sedan, väldigt traumatisk upplevelse som påverkar en/hela familjen mycket mer än vad man tror.

  Om jag vinner en tunika behöver jag storlek xs eller s, brun eller beige spelar ingen större roll, hade varit kul att vinna.

  Önskar dig en bra dag / Angelica

  Svara
 • Butiken ligger i Phuket!
  Om jag vinner så skulle jag vilja ha samma färg som du i storlek L.
  Är 67 år och äter enligt LCHF och tror att jag kommer i den och att den även passar en ”tjej” i min ålder!!

  Svara
 • Hej Hannah!

  Svaret är phuket. Kamala.

  Skulle bli överlycklig om jag vann tunikan. Tycker lite synd om mig och min dotter just nu. Är ensamstående mamma och har det tufft emellanåt men min underbara dotter på 2,5 år är värt allt slit. Bokade en resa till teneriffa för oss 2 i höstas och skulle ha åkt förra veckan. Så får hon vattkoppor 2 dar innan vi ska åka! Vi som just packat tillsammans och längtat så mycket båda två. Fy så deppigt det har varit sen dess. Resan är ombokad så egentligen har jag inget att klaga på men min dotter frågar varje dag efter flygplanet och lollo och bernie (vings maskotar) och hon undrar nog varför semestern jag pratat om så mkt aldrig blir verklighet.

  Mitt kärleksord är Elise, min dotters namn.

  /Caroline

  Svara
 • Hej hej!
  Butiken finns i Phuket.
  Jag tycker att jag ska vinna. Jag kämpar som bara den med min vikt. Har än så länge gått ner 11 kg. Måste gå ner i vikt för vi kämpar å kämpar mot barnlöshet. Om jag skulle vinna så skulle denna förgylla min annars så kämpiga vardag.
  Kram kram

  Svara
 • Butiken finns i Phuket.

  Tunikan skulle passa mig bra då jag ska ut i arbetslivet igen efter föräldraledigheten med min son som föddes i graviditetsvecka 26. Det har varit ett slitsamt år med sammanlagt 4 månaders sjukhusvistelse (innan och efter sonens ankomst) eftersom min son behövde vård dygnet runt under den första tiden. Nu ska jag som sagt ut i arbetslivet igen och vad skulle passa bättre på en anställningsintervju än en vacker tunika?

  Mitt vackra ord är ordet ”normal”. Jättetråkigt ord egentligen, men ingen blir lyckligare än jag av att få höra att min son utvecklas just ”normalt”.

  Svara
 • Hej!
  Svaret är Phuket/Kamala Beach. Jag håller på att gå ner i vikt och behöver nya i kläder i klädkammaren. En tunika i stl M skulle få mig att hoppa jämfota (jag är en sprallig mamma till en lika sprallig 4-åring 🙂 Med tanke på småbarn så har jag lånat denna från Nalle Puh (som är en stor förebild :D)

  ”Om en person du talar med inte tycks lyssna, var tålamodig. Det kan helt enkelt vara så att han har lite ludd i ena örat.” Nalle Puh

  Kram (kramar kan man aldrig få för mycket av)

  Svara
 • Butiken ligger i Phuket! Åh, jag är student (pluggar till lärare), behöver jag säga något mer..?:/

  Svara
 • Butiken ligger i Phuket.

  Ååå va jag skulle bli glad av att vinna en tunika. Isf skulle jag vilja ha den bruna i stl S.
  Den hade verkligen brutit av i min annars så trista garderob, 99% av det jag äger är randigt. Nu börjar t o m jag tröttna på det.

  Ha en bra kväll

  KÄRLEKEN ÖVERVINNER ALLT

  Svara
 • Svaret på vart butiken ligger är Phuket. Skulle bli otroligt glad att vinna denna fantastiskt fina tunika. Med tre tonårsbarn finns det varken tid eller pengar över till en mamma//Kramar

  Svara
 • Butiken ligger i sköna Phuket 🙂
  Studerar på högskolan Dalarna och det blir man inte rik på ivf inte under studietiden 😉 hoppas på efter.
  Ha en skön dag/kväll och krya på dig

  Svara
 • PHUKET!!! Denna skulle jag självklart vilja vinna till mig själv men ännu mer skulle jag vilja vinna den till min älskade vän som strax före jul kom hem och hittade sin man i sängen med en arbetskamrat till honom!! (sånt man bara trodde hände på film…) hon skall ju ut på köttmarknaden igen snart och skulle då behöva piffas upp:) själv har hon inte råd att köpa sig nåt nu då hon blev sjukskriven för depression (hon gick ner sig helt efter detta tyvärr men e nu på väg upp), ensamstående med en son och med en försäkringskassa som bråkar med henne. Hon skulle passa bäst i den bruna och har stl L/xl så hoppas jag nu kan glädja henne med denna 🙂 Krya på dig fina du och hoppas du kan gå modevisning imorn. kram

  Svara
 • Hej Hanna, kul med tävling 🙂

  Svar:Phuket

  Om jag vinner vill jag ha en Tunika i M, färgen spelar ingen roll..
  Min motivering är att jag heter Annika så klart så den skulle passa mig perfekt.

  Just nu är mitt finaste ord ” Lycka ”

  Krya på dig
  Kramar

  Svara
 • Butiken ligger i vackra Phuket.
  Motiverar det med att mannen precis blivit arbetslös och då finns det inte mycket pengar över till vackra kläder. En tunika i strl M skulle göra mig fantastiskt glad och tacksam.
  Till alla som läser vill jag citera Olof Röhlander ”Varje dag ovan jord är en bra dag”
  Kram till er alla!!

  Svara
 • Hej Hannah!

  Svaret på din fråga är Phuket!

  Jag vill påminna er alla om att ta hand om varandra. Livet är så kort och man vet aldrig vilken dag som är den sista. Ta inte varandra för givet utan njut av varje dag. I min familj kämpar just nu flera mot cancerns brutala framfart och livet blir aldrig mer sig likt. Vill bara påminna er om att uppskatta livet! 🙂

  Kram Matilda

  Svara
 • Hej fina Hannah!

  Till att börja med vill jag bara säga att du har en fantastiskt trevlig blogg, du verkar vara en sådan fin mamma, sedan vill jag påbörja min motivering. Butiken ligger i Phuket, Kamala.
  Jag vill inte vinna denna tunika till mig själv utan till min fina mamma som igår fick åka akut till sjukhus, idag mår hon bättre men jag tycker att min mamma är värd en liten uppmuntran också med anledningen att hon är en så fin människa!

  Dagens mening, trots motgångar ont om tid och ledsamhet över mörkret som ligger över oss, tänk på det fina i livet och finn lycka i det fina du har i just ditt liv.

  Ha en fin kväll! Kramar

  Svara
 • Hejsan!

  Svaret på vart butiken ligger är Phuket.

  Jag skulle vilja ha en söt tunika, nu medans jag håller på att gå ner i vikt.

  ps..Jag skulle vilja komma med ett namn förslag till er bebis ni väntar på. Stort grattis föresten.

  Melvin= Mio,Liv, William
  Wilma= William,Liv, Mio

  Ikväll blir det en liten sväng på SF bio och se på Hamilton,
  Ha en fin kväll, och krya på dig och lycka till på visningen imorgon.

  /Anna-Lena

  Svara
 • Jag ska snart börja arbetsträna efter en lång tids sjukskrivning och jag är så nervös! Skulle kännas gott att få vara lite extra fin när jag börjar jobba… har bott i myskläder under hela min bortavaro så nu vill jag få bort sunkkänslan och få känna mig fin igen.

  Svar: Phuket

  Ett ord jag tycker mycket om just nu är ordet Glad, har inte känt den känslan på så länge men under den sista tiden har den så sakteliga kommit krypandes 🙂

  Svara
 • Hej Hannah.
  Tack för en unerbar blogg, följer dig mer eller mindre varje dag. Jag är född och uppväxt ute i Sigtuna men flyttade för ca 4 år sen, men när jag läser din blogg och kollar på bilder från Siggis så känner jag mig hemma igen. 🙂 Och det känns underbart!!

  Svar på frågan är Phuket.

  Jag tycker att jag ska vinna den fina tunikan för att:
  För ca 16 veckor sen började jag min stora resa genom att jag gjort en gastric bypass operation och har gått ner mer än 30 kg, så nu står jag här och behöver massa nya kläder. : )

  All kärlek och värme till dig och din fina familj. Kramar Sofia

  Svara
 • Hej!
  Butiken ligger i Phuket!
  Jag är mamma till två barn + ”plastmamma” till tre så som du kanske förstår blir det inte så mycket kläder till mig själv! Tycker Love Forever gör underbara kläder men tyvärr tillåter inte plånboken dessa kläder därför skulle jag bli super glad om jag vann denna underbara tunica! Jag avslutar med ett litet citat som jag tycker är fint istället för ett ord..! ” Dream as if you could live Forever, live as you only had today..” / Sofia

  Svara
 • Hej Hannah,
  Butiken återfinns i Phuket.

  Jag skulle gärna vilja ha en fin tunika. Jag är gravid i 12 veckan och skrockfull (läs; livrädd!!!) som jag är har vi inte berättat för någon än. Problemet är att inga brallor passar och en styck mage vräker sig ut över jeanskanten. En tunika hade dolt valken ett tag till tills vi (förhoppningsvis) får se underverket sprattla på ett ultraljud och därmed törs basunera ut lyckan.

  Ett vackrert ord? ”mamma” såklart

  Svara
 • Hej du fina Hannah
  Svaret är phuket.
  Om jag skulle vinna 🙂 skulle jag ge bort den till min stora dotter.
  Hon är ensamstående ned en liten gosse och har sådan otur i kärlek 🙁 Skulle nog pigga upp henne lite!
  Tack för en super mysig blogg <3
  Krya på dig kram

  Svara
 • Hej Hannah!

  Butiken ligger i Kamala!

  Vill självklart gärna vinna den vackra tunikan! Älskar modellen och de fina detaljerna runt ärm och urringning.

  Mitt ord som jag tar med mig från dagen är utan tvekan livsglädje! Jag jobbar med barn och ungdomar med funktionsnedsättningar och ser dagligen otroligt mkt av just livsglädje!

  Tack för övrigt för en bra blogg!

  Svara
 • Hej!

  I Phuket finns en butik.

  Skulle passa fint med en sån fin tunika nu till våren. Är arbetslös o det är alltid kläder till barnen som kommer först så det skulle
  va kul att unna sig ngt fint till en själv. Skulle vinna en i Storlek S
  Kram

  Svara
 • Hej Hannah!

  Mitt svar är: Phuket.

  Ingen skulle blir mer överraskad och glad än jag om jag vann den fina tunikan! Innerst inne är jag världens lyckligaste då jag går och väntar på att min förlossning snart ska starta(gått 4dgr över tiden). Alla hormoner och min kropp spelar mig dock ett spratt. Sinnestämningen för stunden skulle mer kunna beskrivas som trött, frustrerad, uppgiven, orkeslös… Tänk om man bara kunde få hänga av sig magen för ett par timmar och hämta ny energi. Att vinna något fint och nytt till den snart glada och lyckliga nyblivna mamman skulle verkligen få mig på ett bättre humör!

  Min storlek är M

  Tack för en fin blogg!

  /Elin

  Svara
 • Hej Hanna!

  Butiken Love Forever finns i kamala som ligger i Phuket.

  Nu i slutet på januari kommer jag åka runt i Asien i tre månader. Skulle så gärna vilja överraska min mamma med något fint när jag är borta och då skulle tunikan vara perfekt då hon gillar deras kläder!

  Kram / Louise

  Svara
 • Butiken ligger i Phuket.

  ”Den ovalda ensamheten gör ont –
  lindra någons smärta –
  möt din medmänniskas blick,
  ge bort ett leende”.

  Svara
 • Hej Hanna!

  Love forevers klädbutik finns i Kamala som ligger i Phuket.
  I slutet av januari kommer jag (20 år) åka runt i asien i tre månader med en kompis. Skulle vilja överraska min mamma med något fint och då passar den här söta tunikan perfekt då hon gillar Love Forevers kläder. Hon skulle bli så glad om hon fick något fint på posten medans jag är borta!

  Kram / Louise

  Svara
 • Hej Hanna!
  Jag läser din blogg ofta men jag skriver inte så ofta.
  Jag gissar också på Phuket .
  Läser också din syrras blogg.
  Krya på dig
  Agneta Blomberg

  Svara
 • Love forever butiken ligger i Phuket!

  Jag vill så gärna ha en Annika tunic i den fina beriga färgen i storlek L -XL. Dom gör otroligt fina kläder, så ta gärna många bilder imorgon på modevisningen, såå kul!!

  Jag blir glad av fina ord, tänk va många härliga ord det finns i världen!
  Jag gillar tex. Afterglow, för att det får mig att tänka på en nästan utbränd brasa där man har suttit hela kvällen och sjungit, pratat och skrattat..!

  Sen Serendipity som låter så himla vackert och betyder ung. förmågan att göra lyckliga upptäckter av en slump utan att egentligen leta, eller då man letar efter något annat..Hur vackert som helst!
  och såklart Kärlek, så vackert så betydelsefullt!

  All kärlek till dig o din fina familj!
  Kram Kram

  Svara
 • Butiken finns i Phuket!
  Skulle vilja belöna mig själv med den fina tunikan. Jag har haft en graviditet som gjort mig rundare än någonsin och jag har fortfarande 7 veckor kvar. Tunikan skulle bli min belöning efter bebis kommit ut och jag återigen nått min normalvikt…

  Krya på dig.

  Svara
 • Hej
  Butiken finns i Phuket.
  Fick mitt andra barn, lille Elis, för 3 månader sedan och ”bebismagen” har inte försvunnit riktigt ännu:-) En sån här fin tunika hade varit roligt att vinna och dölja den i.

  Inga solstrålar kan lysa klarare, inga under är märkvärdigare
  – än ett barn.

  Ha det så bra
  Hälsningar Karolina

  Svara
 • Hej Hannah!

  Tack för en bra blogg, den enda jag följer slaaviskt.

  Det finns en butik i Kamala – Phuket.

  Jag vill ha storlek S eller M, färg spelar ingen roll.

  Jag vill dela med mig av en dikt som min dotter Emla skrev igår. Hon är 9 år och är en orolig själ. Dock har hon fantastisk karisma och älskar att showa:

  ”Jag är rädd för oska.
  jag är rädd för mörker.
  Jag är rädd för att vara ensam.
  men jag är inte rädd för att vara mig själv.”

  Ett sådant fantastiskt budskap. Det är många som inte vågar vara sig själva.

  Ha det gott, fina Hannah!

  /Linda Berg Udén

  Svara
 • Hej Hannah och alla bloggläsare!

  Butiken ligger i Phuket/Kamala Beach.

  Jag skulle gärna vilja vinna eftersom jag är just nu är gravid i vecka 15 och bara känner mig svullen och tråkig. Få av mina kläder passar och jag har precis börjat ett nytt jobb som lärare. Så för att lysa upp både mitt sinne och därmed mina elevers skulle en fin tunika passa bra!

  Jag hittade nyligen den här bloggen och måste ge både dog Hannah och er som skriver kommentarer en eloge. Vilken trevlig stämning det är här! Mer sådant i internet-världen!

  Svara
 • Hej!
  Butiken finns i Kamala i Phuket.

  Jag skulle bli överlycklig om jag vann en Annika Tunic i stl M. Gärna i samma färg som du har på dig, är det powder?
  Gillar verkligen Love Forevers kläder, de är så romantiska och ser otroligt sköna ut 🙂 Det som även är en extra bonus med denna är att den sitter löst och fint, bra för den icke alltför vältränade kroppen (än)…

  Svara
 • Phuket är staden!

  Nu undrar jag om detta är gången jag vinner. Det kan vara jag. Det är ju långt ifrån säkert förstås, men det finns ju en möjlighet. Jag har aldrig vunnit något förr så statistiken borde börja väga lite åt mitt håll snart. Det är alltid lika spännande att vänta och se. Om det inte blir jag så blir det någon annan som väntar och hoppas. Det blir någon som får guldkant på sin dag. En liten bonus som skänker glädje. En tunika som dimper ned från ovan och får någon att känna att den lyckliga stjärna ler klarare just den dagen. Det blir bra hur som hellst.

  Hälsningar Anna

  Svara
 • Svar:Phuket.Nu vill jag bli tjusig och fin i denna underbara tunika.Vinner jag vill jag gärna ha en brun i stl.M.DU ÄR VÄRDEFULL tycker jag klingar oerhört vackert.Fortsätt krya på dig.Kram.

  Svara
 • Phuket!
  Önskar mig något nytt att ha på mig.
  Love forever, ett vackert namn som skapar drömmar.
  Amor vincit omnia!

  Kram

  Svara
 • Hej Hannah.
  Rätt svar är Phuket/Kamala.
  Jag vill vinna denna för den är ju så otroligt snygg. Helt i min stil. Är med gravid 🙂 Ska ha i april, så denna kan man ju växa lite i 🙂
  Hoppas du kan gå på visningen imorgon. Krya på dej.
  Jag vill dela med mej av ordet kärlek. Ett underbart ord som betyder mycket!
  Idag kom min man hem med en fin blombukett sådär utan vidare! Det är kärlek det.
  Kraam

  Svara
 • Hej Hannah

  Tack för en superinspirerande sida!

  Butiken ligger i Kamala Beach / Phuket

  Jag vill vinna dels för att det är helt i min stil, och sedan för att jag missade butiken helt när jag var i Kamala för en månad sedan Shit…

  Jag brukar inte ha någon vidare tur när det gäller spel och tävlingar, hört att jag ”för otur med mig” Hoppas att det inte stämmer denna gången 🙂

  MVH Frida

  Svara
 • Skönt att du mår bättre!
  Rätt svar är kamala/Phuket! älskar Love Forever och deras finfina tunikor, synd att jag bor så långt ifrån och missar visningen i morgon.

  Den tunikan hade suttit perfekt när jag och maken firar 20 år tillsammans, hoppas på en överraskning och då är den perfekt att packa ner i väskan!

  kram kram

  Svara
 • Butiken ligger i Kamala/Phuket

  Jag skulle verkligen behöva muntras upp. Har separerat för 3 mån sen. Efter ha bott 4 år i ett helt underbart hus på landet så har jag flyttat till en 2 i stan. Saknar verkligen mitt hus…. nu när man ska ut o ”ragga” igen så skulle jag känna mig så fin o sexig i en tunika från Love Forever, för vad kan gå fel på kärleken då 🙂

  Svara
 • Hej fina!

  Skönt att du mår bättre, halsfluss och feber är vidrigt!!!

  Rätt svar är Phuket….! Mina bästa ord som jag gärna sprider till alla är ”Gråt inte för att det är över, le för att det hände…”

  Sköt om dig och familjen!

  Kramkram <3

  Svara
 • Hej Hannah.

  Har följt din blogg ett tag, men aldrig kommenterat förut. Så vill passa på att säga tack för alla de leenden dina inlägg, och speciellt dina positiva uppfordringar, givit mig. Och Grattis till den kommande bebisen!!

  Butiken finns i Phuket.

  Vore härligt att få en liten överraskning nu mitt i den grå perioden av året. Sitter och pluggar till en tenta som jag har den 25/1, och det vore ju underbart att få fira gjord tenta med ett meddelande om att jag vunnit den fina tunikan.

  Några vackra ord att ha med sig när livet ibland kan vara lite tufft; Livets stormar ger starkare rötter.

  Ta hand om dig och krya på dig!
  Mikaela

  Svara
 • Härligt att du känner dig bättre Hannah! 🙂

  Jag vill hemskt gärna vara med i utlottningen, svaret är Phuket. Jag tar isåfall samma underbara färg som dig fast i storlek XL.

  Jag vill vinna denna som lite plåster på såret att vi syskon till missbrukare behöver tänka på oss själva mer, men inte alltid gör.

  ”Gud, ge mig sinnesro att acceptera det jag inte kan förändra,
  mod att förändra det jag kan,
  och förstånd att inse skillnaden.”

  TACK

  Svara
 • Hej Hanna!
  Svaret är Kamala Beach / Phuket.
  Denna underbara tunika vore så mysig att få ha på sig en varm kväll i Kenya dit vi ska åka inom en snar framtid och hälsa på min syster och svåger som nu ska bo där tillsammans med deras underbara adoptivson.
  Önskar en brun i storlek M

  Tack för en underbar blogg!
  Kram Sara

  Svara
 • Åååh vad fin. Den skulle passa mig perfekt 🙂 ..
  Svaret är kamala beach på Phuket 🙂

  Det är precis min klädstil men tyvärr så har jag inte råd att köpa så mycket kläder pga att jag fått pengar från försäkringskassan förtillfället & de är inte & leka med, så nu lever jag på hoppet & hoppas att jag vinner en sån här snygg brun tunika i strl S.
  Tack för en bra blogg, läser den varje dag 🙂

  Svara
 • Glömde skriva lyckoord ju. Mitt lyckoord är ”Chicko” det är min söta hund jag haft i snart 10 år som börjar bli gammal & drabbas av alla möjliga krämpor som ingen veterinär får rätt på.. Ska till en specialist på måndag & hoppas hon kommer fram till något. Han har förgyllt varje dag sen jag hämtade honom den 10 maj 2002 🙂

  Svara
 • Hej Bloggfamiljen o Hannah!

  Svar: Butiken finns i Kamala Beach, Phuket.

  Tunikor är mkt fina plagg, passar både till vardagen tillsammans med ett par jeans. Eller till festen då tillsammans med ett par strumpbyxor. Användbart till mkt!
  Ordet LOVE FOREVER, så som butiken heter i Thailand – får tala för sig själv. Älska för evigt! Det är exakt så jag känner för mina grabbar jag har hemma. Lillkillen o Storkillen! 😀
  Håller tummar o tår för vinst, om jag vinner önskar jag mig den bruna i Stl S eller M.

  Stor Kram!

  Svara
 • Butiken finns i Phuket!

  Tunican är otroligt snygg och jag skulle bli jätteglad om den blev min!

  Svara
 • Glömde ju motiveringen till varför just jag skulle vinna!
  När jag väntade min lilleman, som idag är 8 månader, drabbades jag av en halvsidig ansiktsförlamning. Det har varit en lång kamp med akupunktur, sjukgymnastik, läkarbesök och botoxbehandlingar. Det har blivit bättre men jag lider fortfarande väldigt mycket av detta. Har svårt för att se mig själv i spegeln och känner inte igen mig själv. Jag tror att tunican skulle muntra upp mig och få mig att känna mig lite fin 🙂

  Svara
 • Åh, vad roligt med en tävling igen! men…
  förstår inte att du orkar att blogga, alla barnen, gravidtrött och sjuk på det. Hoppas du är rädd om dig vännen och snabbt kryar på dig nu. Jag förstår att du gärna vill gå visning med dessa underbara kläder, men hoppas att du orkar bara.

  Svar: Phuket, Kamala beach
  Har ingen aning om storleken, ser ut att vara rymlig, men man vill ju inte att den ska strama över axlar och rygg. S eller M beroende på hur de är storleksmässigt? Helst brun, men den du har på dig är fin också.

  Vackra ord? Finns så många men, Kärlek, omtanke och styrka kommer man långt med om man lever upp till dom i sin handling.
  Just dessa ord önskar jag till er alla här inne!
  Kram

  Svara
 • Phuket finns butiken. Vilken underbar tunika skulle bli överlycklig att vinna en sån. Stl. S färg spelar ingen roll alls. Känns som att jag skulle behöva lite uppmuntran i mörkret, har lite jobbigt hemma just nu med barn som har det lite slitigt 🙁 Respekt är ett viktigt och bra ord, visa alla du möter med respekt oavsett!!!!

  Svara
 • Hej! Mitt svar på frågan är Phuket och närmare bestämt Kamala Beach!
  Jag önskar vinna denna tunika för jag tycker att jag är
  värd det! (Jantelagen vad är det)!! Hihi! Heltidsjobbande småbarnsmor i nyrenoverat radhus! Alla slantar sen i maj har lagts på renoveringsprytlar så mamman garderob har fått stå vid sidan ett långt tag! Så det är ju inte synd om mig för det är ju så klart
  kul att få bo i ett fräscht hus men det vore ack så trevligt att få sig något
  nytt och snyggt i garderoben också!

  Ett fint ord som jag gillar är
  ”Allis volat propriis” det är latin och betyder hon flyger med egna vingar!!

  Krya på dig och önskar allt gott med graviditeten!!

  Sofia Lundgren

  Svara
 • Svar: Phuket Kamala Beach!

  Efter 45kgs viktnedgång så ekar det tomt i garderoben och det hade varit fantastiskt att få äga en sådan fin tunika! En storlek L i beige hade varit perfekt till mig!

  Svara
 • Svar: Söker man efter butiken Love Forever i Thailand ska man leta i Kamala 🙂

  Varför jag ska vinna? En otroligt fin tunika, känner och hoppas det är nu min otur försvinner och min tur börjar – vore sååå kul att få vinna en Annika tunic.

  Ett fint ord: Det första jag tänke på, som småbarnsförälder, är ”Hakuna matata” vilket betyder ungefär ”det finns inga bekymmer”… ett modernare ”Carpe Diem”.

  Kram och tack för en bra blogg!

  Svara
 • Butiken finns i Phuket, Kamala Beach, tror och hoppas jag.

  Finns så många vackra ord.. ljuvlig är ett utav dem som jag tycker används alldeles för sällan.

  Hoppas du får en ljuvlig dag!
  Therese

  Svara
 • Varför vill du alltid ha motiveringar till tävlingarna? Kan du bara inte dra en vinnare. Har ingen bra motivering varför jag skulle vinna o inte dom andra men svaret är i alla fall Phuket

  Svara
 • Klart jag vill vinna en sån vacker tunika med samma namn som mig 🙂 skulle bli väldigt glad om jag vann den, även jag ligger sjuk i influensa och skulle behöva piggas upp. Om jag har turen och vinner vill jag helst ha en brun och den minsta storleken xs eller s.
  Kram kram och krya på oss.

  Svara
 • Galet vad glömsk man kan vara nu missade jag ju att lämna svaret men det kommer här Phuket Kamala Beach.

  Svara
 • Godkväll:)
  Det verkar vara många precis som jag själv,,, gravida eller nyförlösta;) Fast jag kan inte skylla på att jag är nyförlöst. Hon har ju hunnit blivit 6 månader IDAG och för första gången ( påriktigt) grinade jag då jag klev av vågen.. inte av glädje dock.. Har kämpat som en tok med träning och massor av nyttig mat men herregud.. det märks att det är 3 barnet.. Jaha .. Detta var inga positiva ord MEN min sambo som veckopendlar och är ett telesamtal bort kunde med några fina ord få mig på humör och med hopp om framtiden igen;) Hursomhelst vill jag inte köpa kläder förrän om ca – 6 kg MEN jag skänkte bort 3/4 av mina kläder igår till frälsis så nu är det nästan tomt.
  Om jag skulle vinna önskar jag mig en BRUN i Strl Small så jag har en bra morot att kämpa kämpa och kämpa för.. SKulle vara så snyggt till våren och roligt att bära något lyxigt och snyggt som inte så många andra har i denna stad.

  Förresten så finns detta märke i PHUKET… Har bett min syster gå dit som just nu semestrar där:)

  Hur många gravidkilon man än går upp ( och som man ej går ner helt) så finns inget bättre än att snosa på en bebis.. .
  Kram till alla och tack för en rolig, fin och bra sammansatt Blogg/ Sofia

  Svara
 • Hej Hannah.

  Jag älskar tävlingar men vinner aldrig…..
  Så detta får bli min motivering till att vinna denna gång + att tunikan är såååå fin och jag vill så gärna ha den 🙂 Köper inte så mycket kläder till mig själv längre, så det kan vara lite kul och uppiggande med något nytt i garderoben 🙂

  Finns så många vackra ord men jag får nog välja Lycka ändå. Lycka över mina två älskade barn som är det bästa som hänt mig. Känner bara lycka och kärlek när jag ser dem 🙂

  Tack igen Hannah för en superhärlig blogg. Hoppas du kryar på dig snart.

  Kram Jenny

  Svara
 • Hej igen Hannah.

  Glömde ju svara på frågan 😉 Butiken ligger i Phuket.

  Kram Jenny

  Svara
 • Å vad jag älskar tunikor! Jag har tyvärr ingen bebismage, men en deg-dito som ett 10-årigt bevis att det en gång varit en bebis där inne 🙂 (Kämpar för att bli av med den nu.. Magen alltså, inte 9 1/2-åringen!)

  Butiken finns i Kamala/Phuket. (Tänk om den skulle finnas i Krabi, då skulle jag lämna stranden för en dag under semestern 🙂 )

  Mitt ord får bli *omtanke*

  Kram!

  Svara
 • I september var jag och min vän på besök i Thailand, Phuket. Vi besökte där en skola som driver undervisning för elever som befinner sig där under en kortare eller längre period. Tillsammans skrev jag och min vän en B-uppsats där då vi ska bli lärare. Många av eleverna var från Sverige och vi hade en fantastisk tid där.

  En dag var vi ute på promenad i Kamala där vi bodde, vi gick mot stranden på Beach road och då kom ett störtregn, vi fick rusa in i en butik och såg oss omkring, där hängde det helt underbara kläder och det luktade så gott. Butiken vi hade sprungit in i var Love Forever. Vi tittade oss omkring och pratade lite med kvinnan som arbetade där och gick sedan vidare.

  Jag har tänkt på den butiken, den var så annorlunda mot för alla andra butiker där på Beach road och nu såg jag att du lottade ut denna tunika och tänkte att jag så gärna skulle önska mig en sådan. Anledningen till att jag vill vinna tunikan är just för att jag tycker den är så fin och att jag inte skulle ta mig råd att köpa den för mitt studielån.

  Jag läste någonstans några ord som har stannat kvar i mitt huvud och det fick mig att tänka till…
  ”du är chef över din tid”

  /Sara

  Svara
 • Butiken med läckra märket Love Forever finns i Kamala. Säkert en godisbutik för alla girls…..

  Den jobbiga dagen. Och så idag var vi här. Ett år av sorg och saknad. Tänt ljus på graven. Tänt ännu mer ljus när jag kom hem. Och jag vet inte vad jag hade väntat mig men vemodet högg till som en blixt från ovan. La sig som en hinna över mig. Jag försökte tänka på allt fint och roligt vi haft.

  Och känslan av att jag aldrig får träffa och prata med min mamma någonsin mer är oerhört smärtsam. Idag är det ett år sedan du lämnade oss.

  Så jag stod där idag, vid graven, som många gånger för. Det spelar ingen roll hur mycket äldre jag blir, hur mycket mer jag lär mig, hur många nya platser jag åker till, hur många nya fantastiska vänner jag skaffar mig… Jag saknar dig så oerhört min egen älskade mamma.

  Jag vill vinna den beige tunikan för att visa min finaste mamma att jag orkat vidare efter hennes hastiga bortgång. Allra helst hade jag velat vinna den fina Love Forever tunikan till henne, men nu finns hon inte längre och jag vill därför vinna den själv, som ett minne av mamma. Jag kommer alltid älska henne LOVE FOREVER.
  ”De människor som fått mest ut av livet är inte de som levt ett sekel, utan de som levt varje minut” /
  Colette

  Lev i nuet.
  Kärlek♥

  Svara
 • Svar; Phuket

  Imorgon ska jag hämta min lilla chihuahua-kille Laban (snart 2 år) på Strömsholms specialist-djursjukhuset där han spenderat några dagar. Jag har gråtit av saknad och oro här hemma men idag fick jag besked att han är redo för hemgång imorgon. Priset för detta är på tiotusentals kronor och jag jobbar deltid… Att köpa sig lite nya vårkläder är bara att glömma! (Men såklart är min lilla Laban värd alla pengar i världen).

  Jag skulle vilja vinna denna tunika i strl S, färgen spelar ingen roll – jag vill bara känna att jag får någonting till vår-garderoben och denna kan ju förändras och uppdateras till tusen olika outfits!

  Till sist vill jag påminna alla om att TA VARA PÅ VARANN OCH GE MYCKET KÄRLEK! Imorgon när jag får hämta hem min lilla vovve blir mitt hjärta helt igen.

  Svara
 • Förtydling av svaret; Phuket Kamala Beach

  Svara
 • Hej! Butiken ligger i Phuket! Den 25/1, när tävlingen avslutas, är min födelsedag, så det skulle bli en perfekt födelsedagspresent, jag skulle bli sååå glaad 🙂 Stor varm kram

  Svara
 • Hej, hannah! I Phuket kamala Bach hittar man butiken.
  Jag skulle vilja vinna dels då jag aldrig brukar vinna dels för att jag verkligen behöver ngt nytt till min mage som växer o som jag håller tummen för får fortsätta växa med vårt lilla pyre som är ett så efterlängtat syskon till vår 2,5-åriga tjej. Efter 6 missfall (3 före vår tjej o 3 efter) så hoppas jag o min älskade man att det denna gång ska gå vägen. Vi hoppas o hoppas. Det sägs att det sista som överger människan är hoppet så det blir ordet jag väljer att skicka med,; HOPPAS (o håll tummen) kram /susanne

  Svara
 • Svar: Phuket. Jag skulle vilja vinna en tunika till min arbetskamrat som just förlorat sin mamma. Hon har medium och skulle nog vilja ha den bruna

  Svara
 • Svar: Phuket, Kamala beach

  Döm inte allt du ser
  Tro inte allt du hör
  Säg inte allt du vet.

  Svara
 • Butik Kamala, Phuket

  Dagens i-lands problem dök upp när jag packade upp absoluta favorit tunikan som kom tillbaka från kemtvätten i början av veckan. Tyvärr fanns den envisa fläcken kvar och i ren desperation så försökte jag med vanish och gnuggande vilket resulterade i att fläcken är kvar och nu är det hål i tunikan! En fin tunika från Love Forever skulle kunna bli en ny favorit. Fast nu i kväll känns mitt i-lands problem från i morse vannsingt futtigt när jag har fått reda på att en ung person har fått lämna jorden alldeles för tidigt. De fick deras tredje barn så sent som i somras. Tunikan med hål kommer få hänga kvar i min garderoben som en påminnelse om att livet är skört men samtidigt underbart. Det är en gåva om vi alla måste ta vara på. Självklart skall man våga planera för framtiden men framför allt se till att njuta och leva i nuet. Det gäller att fånga dagen, Carpe diem!

  Svara
 • Finns i Phuket.
  Älskar att representera mig själv i svenska kläder som boende i utlandet. En tunika skulle passa utmärkt i den skira vårluften här i Schweiz.
  kram towe.

  Svara
 • Dessa underbara kläder kan man hitta i Phuket/Kamala Beach!!
  Skulle bli väldigt lycklig om jag vann denna söta tunika då jag nyss fått barn och inte inhandlat ngt till mig själv i klädväg på 9 månader! Såååå hade blivit väldigt glad om denna flyttade in i min garderob!!!

  Tack för att du finns och vill dela med dig av ditt liv!
  Du förgyller verkligen min vardag med din blogg
  ! Kram sofie

  Svara
 • Hej Hannah, och krya på dig 🙂
  Butiken ligger i phuket.

  Jag skulle jättegärna vinna en sådan vacker tunika då min mage växer och förtillfället passar knappt några kläder mig 🙂 (är i fjärde månaden).

  Lyckan som finns inom mig varje dag i väntan på miraklet i magen är obeskrivlig <3 längtar så till man får känna första rörelsen.

  Kram på dig!

  Svara
 • Phuket
  En Annika tunika måste ju va perfekt till mig eftersom den bär mitt namn 😉

  Mina fina ord som jag kommer på rent spontant är just nu.
  Kärlek. Vänskap. Glädje. Skratt. Gud. Rättvisa. Kramar 🙂
  Puss o kram!

  Svara
 • Hej hej!

  Svaret är Phuket!!

  Hoppas på tur i denna tävling då hösten varit tung efter sjukdomsbesked i vår lilla familj. Kan vara kul att få pigga upp sig med en snygg tunika.

  Tack för en härlig blogg och lycka till med er nya lilla familjemedlem.

  Kram

  Svara
 • Butiken ligger i Phuket.

  Jag älskar Tunikor och Love forever har ju helt underbara kläder.

  Jag läser din blogg varje dag och gläds med din familj och ert underbara hus.

  Lycka till i graviditeten.

  Kram Komilla67

  Svara
 • Hej!
  Phuket, Kamala Beach 🙂 Supersnygg tunika, som jag mer än gääärna skulle vilja vinna!! Tyvärr hann jag få ögonen på flera jättebra motiveringar så min chans känns minimal… 😉 Min motivering är i alla fall att jag sliter mitt hår varje dag jag öppnar garderoben hemma för att hitta något att sätta på mig. Efter min graviditet har jag inte tränat som förr och magen har blivit jättekänslig och svullnar för minsta lilla 🙁 Jag jobbar som säljare och måste då se respektabel ut, vill känna mig fräsch men det ramlar bara ut en massa för korta, tajta små t-shirts som är ett minne blott… På kort tid har 2 st (!) lagt handen på min mage och frågat om jag har något på gång där inne!! 🙁 Det vill jag gärna ha snart men NEJ! Så är inte fallet just nu. Så en fin tunika hade gjort mig väldigt lycklig 😀

  Stor (icke gravid) kram från lilla mig <3

  Svara
 • Hej Hannah.

  Butiken finns i Kamala/Phuket.

  Superfin tunika och fina kläder på deras hemsida. Ska snart börja jobba efter mammaledigheten och en ny tunika skulle uppskattas i garderoben.

  Tycker vi tjejer ska vara lite snällare mot varandra och inte vara superpräktig utan släppa lite ansvar och andas. Så här kommer ett gulligt citat:
  Dammtussarna under sängen är änglarnas tofflor.

  Lycka till med bebisen!

  Svara
 • Hej
  Svar: Phuket
  Jag tycker tunikan var helt underbar och är precis vad jag har letat efter men inte hittat trots otaliga turer till olika affärer. Skulle verkligen passa mig.

  Tack för en mysig blogg!

  Vänliga hälsningar Monica

  Svara
 • Hej!

  Butiken ligger i Phuket.

  Min älskade dotter fyller 16 år den 25 januari så det vore en fantastisk present att få ge henne då hon just nu genomgår en väldigt tuff period i sitt liv. Mitt hjärta gråter för henne, men tror att allt kommer att ordna sig till slut.

  Hoppet är det sista som överger människan.

  Tack för en underbar blogg.

  Svara
 • Hej hej! Den ligger i Phuket. Jag älskar Love Forever!!!!! I morgon tar jag examen som lärare efter fyra års högskolestudier och jag är sååå stolt över mig själv. Trodde aldrig att jag skulle klara av att sätta mig i skolbänken igen 34 år gammal (då jag började). But I did it! KÄRLEK…finns det något större och vackrare??
  Stor kram <3

  Svara
 • Gud vad roligt med en tävling! Älskar sånt 🙂
  Butiken finns i Kamala, Phuket!
  Min motivering är att jag sen jag började gå på antidepressiva (pga av mitt psykiska tillstånd inte hade något annat val) så gick jag upp 15kg. På någon som jag som är 1,52 lång är det mycket!
  Min poäng här är att det enda jag kan använda är kläder som inte sitter åt, för magen hänger liksom över och fettet på ryggen är inte charmigt haha. Såå jag hade jättegärna velat ha denna vackra tunikan :)Och förmodligen inte haft råd för den heller 🙂

  Mitt motto: Hälften av det du orar dig för händer aldrig, resten händer ändå!

  Tack för en superfin blogg söta Hanna och lycka till imorgon <3

  Svara
 • Butiken finns i Kamala/Phuket.

  jag har ingen jätte bra jag tycker jag väger för mycket men har ju varit sjukskriven och har ingen ork att ta hand om det. gillar ändå att klä mej fint och deras tunikor är underbara så håller alla tummar som finns

  Tack fina du hoppas du blir piggare snart så du kan gå modell du kommer bli kanon fin i allt kram

  Svara
 • Hej! I kamala beach ligger Forever Love butiken. Jag fullkomligen älskar snygga kläder och tycker att jag är värd denna fina tunika eftersom jag fyller 40 just idag :-))) KRAM

  Svara
 • Hej!

  Kamala/Phuket är svaret.
  Ordet jag älskar är ”förlåt”

  Jag har skickat in på en massa tävlingar, men aldrig haft tur, så nu håller jag tummarna hårt på min chans och få vinna den fina tunikan. Storlek L och i samma färg som du har på dig. Hoppas!

  Kram/Birgitta

  Svara
 • Hej Hannah!

  Butiken ligger i Kamala/Phuket och det finaste ordet jag vet är: Kärlek♥

  Eftersom jag är arbetslös så har jag inte råd att köpa så mycket kläder. Så därför skulle det vara välkommet att få vinna den fina tunikan. Önskar då beige färg i storlek L Hoppas hoppas!

  Kram Madelene♥

  Svara
 • Hejsan!

  Butiken ligger i Kamala Phuket

  Hoppas på lite tur nu. Min älskade fru har haft det så jobbigt med sorg och elände i flera år, så att få vinna denna fina tunikan skulle muntra upp henne lite. Hon vill nog ha den i brunt och storlek L.Håller tummar och tår.
  Barnbarn är ett ord jag älskar!

  Mvh/ morfar Rolf

  Svara
 • Tjena Hannah!

  Svaret är: Kamala, Phuket. Ett vackert ord jag tycker mycket om är: Kram

  Tänk om jag fick vinna den fina tunikan. Då skulle min allra bästa tjejkompis få den. Hon ställer alltid upp på mig i alla väder. Hon gillar nog samma färg som du har på dig på bilden och storlek Large. Hon är guld värd! Håller tummarna hårt!

  Mvh Stefan

  Svara
 • Hej!

  Rätt svar på frågan är Kamala Phuket.

  Denna fina vill jag vinna, till min underbara kvinna! Hon önskar nog beige färg i storlek L. Håller båda tummarna!

  Mitt fina ord blir FRED.

  Mvh Robert

  Svara
 • Staden Phuket

  Le och du får till 99% ett leende tillbaka- Härligt!
  Om jag vann: Tunikan i brunt skulle kanske passa mig….Strl L
  Tack förtävling!

  Svara
 • Rätt svar: Kamala/Phuket

  Jag ligger här med en bulle i ugnen och har bf om 7dagar. Det är konstigt hur dagarna kan gå så sakta när det verkligen är någonting man ser fram emot. Mitt första barn, och jag känner verkligen att jag snart kommer att få uppleva den dagen jag längtat efter i hela mitt liv, den dagen då de lilla miraklet i min mage ska få se dagens ljus! Overkligt & svårt att ta till sig!
  Skulle bli så glad om jag vann tunikan så att jag har någonting fint att ta på mig efter dessa 20 grav kilon 🙂 beige strl L /Moa

  ”Dum spiro spero” – så länge jag lever hoppas jag

  Svara
 • Krya på dig och hoppas du kan gå visningen i morgon! 🙂

  Svara
 • Hej!

  Butiken ligger i Phuket.

  Å vilken vacker tunika..Jag har storlek M..
  Jag vet att så många är värda denna fina tunika..om jag skulle vinna den ska jag bära den med stor glädje..
  Det är ett viktigt ord för mig..Glädje..Har man det så går allt så mycket lättare.

  Mvh Anna Larsson

  Svara
 • Butiken ligger i Kamala Beach i Phuket.

  Motivering= Jag har gått ner i vikt och ”måste” ha lite nya kläder och denna var himla fin och ett märke jag aldrig sett tidigare så det hade varit kul att vinna den.

  Tack för en underbar blogg.

  Svara
 • Butiken ligger i Phuket

  Jag har tur i kärlek men tyvärr inte i spel men detta är värt en chansning;-). Älskar fina kläder och önskar mig en tunika i strl S. Krya-på-dig-kramar!

  Svara
 • Den finns i Phuket

  Jag verkligen älskar din blogg Hannah, och är så glad att du är gravid och allt verkar bra. Själv fick jag också missfall här för ett tag sen och ett ganska komplicerat sådant också. Hoppas snart på ett plus på stickan.

  Kram /Emma

  Svara
 • Hej Hananh!

  Butiken ligger i Phuket.

  Igår gick jag igenom en abort i vecka 18 (17+1) Ligger bara och gråter men vet ändå någonstans att det var nödvändigt. Jag har mått så dåligt hela hösten. En tunika gör förstås inte att allt försvinner men är kanske ett litet steg till att må bättre och känna mig vacker igen.

  /Angelina

  Svara
 • Butiken ligger i Kamala, Phuket.

  Kikade runt på Love Forever kläder på nätet senast igår men insåg att jag inte har råd så det hade varit underbart att vinna en snygg tunika.

  finns ju många underbara ord som, kärlek, barn osv
  Men jag tänkte bjuda på ett vackert ord som alltid sprider glädje……… Godis 🙂

  Kram Jenny

  Svara
 • Hej fina Hannah,

  Grattis till lilla livet som växer inne i dig! Har inte läst din blogg på ett tag då jobb och vardag tar mycket tid, men så gick jag in och kikade härom dagen och fick då veta att ni ska ha en liten till. Vilken lycka! Har själv fullt upp med två smågrabbar, men det finns en liten dröm om att skaffa ett tredje barn…

  Underbar tunika som jag gärna vill ha i den beige tonen i stl M!! Love forevers butik finns i Kamala/Phuket. Och varför ska just jag vinna den då?? Började jobba i höstas efter 3 år som föräldraledig och har ärligt talat hamnat helt snett vad gäller kläder. Eller ja, det jag hade innan barnen är ju totalt omoderna nu och passar inte min nya kropp så jag håller på att bygga upp en ny garderob. Därför vill jag ha den där fina tunikan:-)

  Det finns många vackra ord. Just i dag är det ”pappa”. Min älskade pappa gick bort i cancer för precis sju månader sedan i dag. Saknar honom så det gör ont, men har fina minnen och han lever vidare i våra hjärtan. Dessutom är min man än underbar pappa till våra små pojkar. Så ja, ”pappa” är dagens ord!

  Värme och styrka,
  Emma

  Svara
 • Hej Hannah!
  Först å främst vill jag gratulera dig å din familj till
  De nya tillskottet 🙂

  Love forever ligger i Phuket 🙂

  ”Den som vill försöka bli lycklig skall inte lägga an på att öka sina
  Tillgångar utan på att begränsa sina krav”

  Med de vill jag säga att jag Måste inte ha denna tunikan men
  De var verkligen kärlek vid första ögonkastet så de skulle inte skada
  Att äga en sådan, dock är den lite för dyr för min arbetssökande plånbok :/

  Ha de bäst hannah!

  Svara
 • Hej Hannah!
  Vill börja med att gratulera till det lilla miraklet som växer i din mage!
  Butiken finns i Phuket, jag hoppas att jag vinner för jag skulle så gärna vilja möta våren i denna vackra tunika.
  Vill önska alla här inne en underbar dag och skrtta mycket för det smittar! 🙂

  Svara
 • Hej,
  rätt svar är Kamala/Phuket.

  Tunikan heter Annika, och jag heter Annika. Ser du, tunikan bär redan mitt namn, det måste väl betyda att den vill hem till mig? 🙂

  Igår fick jag och min man bli vittnen till en riktigt hemsk trafikolycka i Thailand, där vi befinner oss på semester. Jag har alltsedan dess velat skrika till hela världen ”TA HAND OM VARANDRA”! Livet är för kort, och för osägbart, för att gå omkring och sprida dålig stämning omkring sig. Ring upp någon du tänkt på och säg att du bryr dig om den. Var en fin vän. Ta hand om personerna i din omgivning. Vänta inte till imorgon, då kan det vara försent.

  Soliga hälsningar från Annika

  Svara
 • Butiken ligger i Phuket

  Jag skulle önska mig den i beige i strl XL, jag har under det gångna året lyckats att gå ner en del i vikt och måste i stort sett köpa en ny garderob……kul men dyrt! 🙂 skulle bli väldigt glad om jag vann denna tunika!

  Svara
 • Hej Hannah!

  Butiken finns i Phuket. Efter mina graviditeter så kämpar jag nu med min vikt. Min målvikt är -20 kg. Idag efter 1,5 veckas träning och bra kost så visar vågen -3 kg. Jag skulle bli så glad att få förnya min garderob efter min viktnedgång och med denna vackra tunika skulle man ju lätt vilja möta våren med.

  Ha en fin dag!
  Kram

  Svara
 • Svar: Phuket

  Det vackraste ordet som finns är KÄRLEK tycker jag.
  Hoppas jag har turen att vinna denna vackra tunika! Passar till så mycket och jag ska på många jämna födelsedagskalas i vår och då skulle den passa så fint!

  Kram, Carina

  Svara
 • PHUKET.JAG VILL VARA ROMANTISKT FIN I DENNA FANTASTISKA TUNIKA

  Svara
 • Hej Hanna!

  Butiken ligger i Phuket, Kamala 🙂

  Älskar detta mode!
  Tunikan gör att jag kan känna mig fin utan att behöva vara trådsmal.

  Du har en jättefin och inspirerande blogg!!
  Ha en fin dag 🙂

  Svara
 • Butiken ligger i Phuket

  Jag gillar deras kläder jättemycket men tycker inte att jag har råd
  att lägga så mycket pengar på enskilda plagg…MEN vad det hade varit roligt
  att äga ett sånt vackert plagg!! Så jag håller mina tummar för en vinst! =D

  Jag brukar alltid säga att det blir aldrig roligare än man gör sej…..alltså ska man försöka ta det mesta med ett leende…för det kan iallafall inte försämra läget! =))

  Ha en fin dag! =))

  Svara
 • Hejsan!

  Butiken finns i Phuket!

  När jag står inför uppgifter eller val här i livet brukar jag alltid försöka tänka ”Det löser sig på nått underbart vis” De orden skulle jag vilja dela med mig av och hoppas att fler kan ha nytta av.
  Krya på dig!

  Kram

  Svara
 • Hej!

  Butiken finns i Phuket!

  Jag skulle bli jätteglad om jag vann:)

  Svara
 • Hej!

  Butiken finns i Kamala/Phuket.

  Jag skulle vilja vinna tunikan för att jag, med risk att låta skrytsam, faktiskt tycker att jag är värd den ;). Jag är ensamstående med tre underbara buskillar och när jag väl har en slant över att köpa kläder för, så är det oftast till dom – inte till mig. Dessutom är ju tunikan så fantastiskt fin!

  Det vackra ord jag vill dela med mig av är GEMENSKAP. Jag tycker att här inne finns en fantastisk gemenskap av fina människor, som trots att man inte träffats, stöttar och bryr sig om varann. Att ingå i en gemenskap är så viktigt – oavsett om det är i verkliga livet eller via internet – därför känns det ordet som glädje för mig!

  Krya på dig!
  Kram Anna

  Svara
 • ”Att våga är att bara mista marken för en stund. Men att INTE våga något fast man vill….är att förlora sig själv och mer därtill” <3

  tänkvärda ord…som jag har haft med mej hela föregående år…som varit ett tufft tufft slitsamt och svårt år för mig på många sätt :(….orden är så tänkvärda och säger så mycket….

  VÅGA TJEJER….TA STEGET…DET ÄR ALDRIG FÖRSENT… GÖR NÅGOT SOM DU TÄNKT LÄNGE MEN SOM INTE BLIVIT AV…..STORT ELLER smått SPELAR INGEN ROLL OCH INGENTING ÄR OMÖJLIGT…!!! SKRATTA, FNISSA, & BUUUUSA samtidigt så ska ni se att det händer grejer 😉 och att allt löser sig till slut….även om det kan kännas nattsvart när man är mitt i smeten 🙁

  Den beige som du har på dej i strl M hade varit som en dröm på mej 🙂 och som ensamstående 2-barnsmamma som jag är nu så prioriterar jag mina underbara SKATTE-FNATTIS-PRUTTISAR-KILLAR (5 o 9 år) framför ALLT annat… 🙂 så jag hade blivit spralligt glad & förvånad & galet lycklig om jag skulle vinna 🙂

  <3 "….vänd dej inte om och sörj det förflutna för det är borta
  Bekymra dig inte om framtiden för den har ännu inte kommit
  Lev i nuet och gör det så underbart att det blir värt att minnas…." <3

  Svaret är Phuket/Kamala 🙂

  goaste varmaste kramar till alla mysiga, sköna, underbara bloggfamilj-tjejer <3

  Svara
 • Rätt svar är Phuket!

  Håller tummarna att jag får chansen att vinna en grå tunika att känna mig extra fin i!

  Mitt motto i livet är Fånga Dagen! Att göra varje dag till något extra, inte bara längta till allt som kommer sen, utan njuta här och nu!

  Svara
 • Hej!
  Svar. Phuket.
  Hade varit kul att vinna något till mig själv, har en 1 årig dotter och det blir lätt att jag hamnar på hennes avdelning och köper något till henne istället för mig själv.

  Tack för din blogg! All LYCKA till dig och barnet och din familj.

  Svara
 • Hej!

  Svaret är Kamal/Phuket.

  En Annika-tunika borde väl hamna hos en Annika….eller hur 🙂
  Hoppas på lite tur.

  ”Tänk positivt, snälla tankar gör dig vacker”

  Kram Annika

  Svara
 • Butiken finns i Kamala, Phuket!

  Skulle vilja vinna denna för att överraska min underbara mamma, som har bestämt sig för att bli pensionär i förtid till våren för att finnas där för mig och min familj när vår nya lilla bebis kommer.
  Det är kärlek det 🙂

  Svara
 • Hej! Svaret är Phuket. En sådan tunika i strl L skulle passa mig perfekt, den har ju mitt namn och jag är gravid i v 26 =)

  Kram Annika

  Svara
 • Rätt svar är Kamala. Där har jag och min familj varit på semester i tre underbara veckor 🙂

  Jag hoppas så klart på tur, då jag nyligen tagit mig i kragen och köpt träningskort. Min förhoppning är att bli av med ca 10 kg som ”smugit” sig på under mina fyra graviditeter. Det skulle vara kul med ett plagg i mindre storlek som verkligen kan sporra mig att fortsätta träna och hålla mig borta från sötsaker(som verkligen är min stora last 🙂

  Om jag skulle dela med mig av några kloka ord, så måste det bli ”Fånga dagen”. Låter som en klyscha, men jag tror många med mig borde stanna upp och glädjas för det vi har och njuta av varandra och att vi får vara friska( bortsett från diverse förkylningar och magsjukor förstås).

  Svara
 • Kamala, Phuket!

  Vill så gärna vinna denna fina. Fast kassan är skral så finns hjärtat med. Tankar, värme och energi till min fina mamam som kämpar dessa ghennes sista dagar. Vill säga att man kan välja att älska de man har fått. Älska, älska allt annat är ingenting!

  Svara
 • Hej vacker & Grattis till bebisen i magen 🙂

  Jag vill gärna vinna tunikan och rätt svar är: Phuket

  Kram L

  Svara
 • Kamala, Phuket!

  Hej! Detta super fina klädmärke hade varit toppen och vinna!!
  Som gravid i v 28 vill jag känna mig fin då det haglar kommentarer över en om att ” är det inte en till där inne”…………

  Kram

  Svara
 • Hej!

  Butiken ligger i Phuket!

  ”The world is full of beautiful things! Like you!”

  KRAM Mirva

  Svara
 • Hej! Skönt att du mår bättre. Rätt svar är Kamala i Phuket. Skulle bli jätte glad om jag vann för jag har så tråkig garderob så i denna hade jag känt mig fin. Ett fint ord är Amor Fati ( älska ditt öde). Hade velat vinna en i storlek M. Färg beige.Ps! Så fint din syster skrev om dig på sin blogg.

  Svara
 • Butiken ligger i Kamal Phuket och eftersom jag är paniskt flygrädd och aldrig skulle kunna ta mig dit själv så hoppas jag få vinna en istället =)

  Varma Kramar
  Lotta

  Svara
 • Butiken finns i Kamala, Phuket!
  Jag vill gärna ha en ny tunika för att fira att min lille gosse Oscar fått förskoleplats! Jippie!

  Ok, jag delar med mig av min systerdotters kära ord en gång när jag stod framför spegeln och drog missnöjt i bilringarna! Då kom hon och sa att jag visst det inte var tjock utan jag har bara lite extra sylt och grädde på min pannkaksmage, och vem vill inte ha extra sylt och grädde! Sötnos där!
  Kram till Hannah och alla andra här!
  Louise i Malmö

  Svara
 • Hej Fina Hannah!

  Grattis till nr 4:a!

  Nykomling här:) Surfade in på din blogg och upptäckte att vi kanske har samma BF datum eller i alla fall väldigt nära. Jag har den 12/7 ialla fall, och det är mitt första. Spännande och lite skrämmande med faktiskt.

  Så kul att följa dig här på bloggen..

  Svaret är Kamala, Phuket.

  Tunikan är väldigt söt och jag tror jag skulle ha en storlek M. Fin att ha nu till det kommande vårvädret och gravidmagen.

  Några fina ord jag tycker vi alla ska ha i minnet:

  Ha sinnesro att acceptera det du inte kan förändra,
  mod att förändra det du kan och förstånd att inse skillnaden.

  Kärlek!/

  Pernilla från Skåne….

  Svara
 • Rätt svar är PHUKET.

  Jag skulle vilja ha tunikan för att jag blev helt handlöst förälskad i den när jag såg den! Jobbar på förskola och har därför många ”praktiska” kläder. Skulle vara så roligt att få ha nåt piffigt på sig nån gång då ich då.

  Om jag vinner så skulle jag vilja ha den i brunt, i stl M.

  Tack för en mysig blogg.

  Svara
 • Hejsan hejsan! Börjar med att dela med mig av det vackraste ordet jag vet ”välsignad”. Ett kanske kristet ord för många men som för mig passar lika bra i dagen talspråk. Jag känner mig välsignad för jag ska än en gång få ge liv åt ett liv. En liten väntas den 8:juni :-), min garderob börjar bli trång 🙂 och just därav önskar jag vinna den fagra tunikan från love forever. Butiken som man hittar i Kamala/phuket i thailand. Take care/peaches77

  Svara
 • Jag blir nummer 136 i ordningen att lämna en liten kommentar på din blogg. Härligt!
  Grattis till graviditeten och ditt kommande fjärde barn. Helt fantastiskt och man kan inte se någonstans att du har varit gravid tre gånger tidigare. Du är så vacker!

  Rätt svar är i Kamala på Phuket i Thailand.

  Jag vill vinna den fina tunikan för att jag tycker att den ser så romantisk ut och just nu befinner jag mig i ett romantiskt tillstånd. Jag och min älskade är nyförälskade igen. Han överröser mig med fina komplimanger och får mig att växa för varje dag som går. Dessutom hoppas jag på ett välsignat tillstånd snart och då är det perfekt med en tunika:-)

  Mitt sprudlande ord är KÄRLEK. Vad vore livet utan kärlek?

  Om jag vinner hade jag velat ha en beige tunika i stl small eller stl 36.

  Kram

  Svara
 • Svaret är Puket.
  Jag vill vinna denna till mig själv. För att jag vill känna mig fin på min arbetsplats där jag möter en massa människor dagarna i ända och det känns som om jag går i samma paltor hela tiden. Känner man sig fin ger man med automatik bättre service, det smittar liksom av sig.
  Mitt favorit ord idag är torsdag, nära helgen men långt från måndag.
  Puss och kram jessica

  Svara
 • Hej Hannah!
  Jag har följt din blogg en tid men aldrig kommenterat…Tänkte att nu får det vara dags då jag såg den där underbara tunikan! Jag vill faktiskt bara vinna den till mig för att jag tyckte den var så fin! 🙂 Hoppas att allt är bra med dig och att du nu är på bättringsvägen!

  Ett ord som jag tycker mycket om är glädje! Glädje över att ha en underbar man, fin familj (både min och makens) och underbara vänner. Att få vakna upp och tänka på det en stund varje dag gör mig glad 🙂

  Love forever butik finns i Kamala/Phuket.

  Varma hälsningar Sofie från Jönköping

  Svara
 • Tack för att Du ofta lyser upp min dag med dina varma inlägg och grattis till bebisen!

  Rätt svar är i Kamala på Phuket.

  Motivering: Jag vill inte dra min sorgliga historia om varför jag mår som jag gör nu. Utan istället blir min motivering kortfattad men klar…Ibland när det känns mörkt och tingt, kan en värmande handling från en annan människa lyfta fram ljuset igen. Känslan av att inte vara ensam. Någon där ute tänkte på mej :). Ibland behöver vi alla uppmuntras och överaskas.

  Fina ord…Let your light shine. Shine within you so that it can shine on someone else. Let your light shine.

  When the world says, ”Give up,”
  Hope whispers, ”Try it one more time.”

  Per Aspera Ad Astra vackra Hannah!

  Svara
 • Svar: Phuket.

  Efter att vår andra son kom till världen för sju månader sen har jag kämpat med mina tråkiga ”gravidkilon”. Om tre kilo är jag i mål och då skulle det vara kul med en fin belöning =)

  ”Dröm om morgondagen, minns gårdagen, lev idag” <3

  Kram / Sandra K

  Svara
 • Rätt svar är: Kamala, Phuket !

  Något vackert? Här kommer en historia som får mina tårar att rinna varje gång jag läser den:

  En natt hade en man en dröm. Han drömde att han gick på en strand tillsammans med Gud. Ovanför på himlen passerade hela hans liv revy.
  För varje händelse i sitt liv såg han att det fanns två fotsteg, ett som
  tillhörde honom och ett som tillhörde Gud. När de sista händelserna passerat såg han tillbaka på fotspåren på stranden.
  Upptäckte att många gånger under livet fanns det endast ett fotspår. Han såg också att det var i de jobbigaste och deppigaste
  perioderna i livet. Det bekymrade honom så han frågade Gud:
  – Gud du lovade att alltid finnas hos mig när jag följde din väg,
  Du skulle ju alltid vandra vid min sida, men när jag i
  mitt liv haft det som jobbigast då finns det ju bara ett par fotspår
  – Varför svek du mig de gånger jag behövde dig som mest ?
  Sade mannen till Gud – Herren Gud svarade:

  Mitt älskade barn: Jag älskar dig och kommer aldrig
  att lämna dig. De stunder i livet då du haft det jobbigt
  och motigt med många svårigheter När du bara ser ett fotspår
  – Var de gånger jag bar dig !!!!

  Motivering: svårt att komma på en bra motivering till varför just jag skulle vinna: jag vill verkligen ha en så vacker tunika.

  Svara
 • Nu började mina tårar rinna…vackert! Jag har läst det förut men jag blir lika tagen varje gång. Tack för att du la upp texten.

  Svara
 • Svar Kamala, Phuket.

  Har påbörjat resan ner från alla gravidkilon och har nu klarat halvvägs, så det vore så kul o vinna något nytt till mig i klädväg.
  Tunikan var jättefin.

  Var rädd om dig.

  Kram Sofi

  Svara
 • Hej

  Tack för en fin blogg! Jag har aldrig hört talas om märket förut, men oj vilken vacker tunika!

  Butiken finns i Phuket, Kamala Beach.

  Motiveringar:
  1. Jag vill dölja min tjockmage (Bebisen har kommit ut, men magen är kvar)
  2. Jag vinner verkligen ALDRIG
  3. Jag vill känna mig fin

  Glädjande visdomsord:
  ”People are as happy as they make up their minds to be” 🙂

  Ha en fin dag alla!

  Svara
 • Hej Hannah!

  Rätt svar är i Kamala, Phuket.

  Har en viss förmåga att alltid glömma bort mig själv i klädshoppandet. Mina shoppningrundor slutar alltid med massa kläder till barnen fast det va jag som egentligen som hade det stora behovet…. Men man är väl en mamma i ett nötskal.

  Ha en underbara helg med fina familjen!

  Kram från Västkusten… <3

  Svara
 • Hej!

  Rätt svar är i Kamala, Phuket.

  familj är det ordet som betyder mest för mig här i livet. Vad som än hänt i mitt liv när andra har svikit så har min FAMILJ alltid funnits vid min sida och stöttat mig.

  Ha en trevlig helg

  häsningar från Kungsängen 🙂

  Svara
 • Svar: Phuket. brukar ha otur i lotteri, får se om turen vänt 🙂 trevlig helg iaf <3

  Svara
 • Hej Hannah <3

  Rätt svar är Kamala i Phuket.

  Vilken söt tunika, den skulle jag gärna vinna. Tycker Love Forever har jätte fina kläder men äger ännu inget plagg.

  Om jag vinner har jag storlek M, men är gravid och beräknad en dag före dig, så jag hoppas att det räcker 🙂

  Kramar Johanna

  Svara
 • Kamala, Phuket. Skulle känna mig fin nu när snön faller i Göteborg. Och för att jag är en gööööööör goooo Göteborgare 😉 hihih

  Svara
 • Phuket!

  Förtjänar inte att vinna mer än någon annan men jag skulle bli jätteglad, är ju lika långt gången som dig och du vet ju hur det känns just nu, alla kläder sitter dåligt men det syns inte riktigt att man är gravid, att köpa nya kläder nu lockar ju inte heller fast man hade kännt sig finare i lite nytt 🙂

  Svara
 • Svaret på frågan är Kamala, Phuket

  Hoppas på tur nu efter som jag aldrig vunnit nåt förut och tävlat massor i olika tävlingar på nätet ända sen jag fick tävlingsmani när jag var gravid 2010 🙂
  Tunikan är ju dessutom underbar!!

  Tro, Hopp & Kärlek är mina kärleksfulla ord jag delar med mej av <3

  Svara
 • Rätt svar är Kamala Beach, Phuket! Riktigt fina kläder!
  Jag vill så klart gärna vinna den fina tunikan! Tänkte ha
  den om några veckor när min man och jag ska fira att vi varit ett par i 30 år!
  Väl värt att fira eller hur?! Sen satsar vi på 30 nya år tillsammans!

  Enjoy the little things in life, for you will one day look back
  and realize they were the big things!

  Kram från mig <3

  Svara
 • Hejsan fina Hannah!
  Hoppas allt är väl med dig:-)

  Svar:Kamal,Phuket

  Jag är en helt vanlig natt arbetande 5 barns mamma som oftast prioriterar mina barns ”behov” före mina egna! alldeles säker på att jag inte är unik på något sätt:-)!!
  Jag gör helt enkelt mitt bästa(är dock ingen perfekt mamma) för att lära våra barn till goda med människor, att lära sig veta vad som är rätt och fel,mitt och ditt och att alltid försöka tänka efter den gyllene regeln, ”allt vad du vill att människor ska göra mot dig det ska du göra mot dem” man kommer lång med det i livet! Avskyr orättvisor,konflikter och folk som pratar bakom ryggen.Jag lär mig fortfarande som mamma trots att min äldsta är 19 och yngsta 4..man blir aldrig fullärd och utvecklas hela tiden;-) kommer på nya knep och ideer och tips:-)
  Så visst skulle det vara uppmuntrande med en sådan fin vinst som en bonuspresent bara för att jag är jag:-)
  Skulle passa med en Annika tunic i storleken small i färgen Graphite grey!

  ”Lär dig livet stora gåta Älska Glömma och Förlåta” /kram Christina

  Svara
 • Hej Hannah!

  Rätt svar är Kamala/Phuket
  Jag skulle så gärna vilja vinna tunikan för den var helt i min smak – så söt:-)

  ”Jag älskar Dig” är det finaste man kan säga till sin underbara man – och det finaste att få höra honom säga till Mig………….

  STOR KRAM från Helene

  Svara
 • Svaret är Phuket! Mitt budskap jag vill dela med mig av är ”Den som endast söker applåder utifrån har lagt hela sin lycka i andras händer”. Jag hoppas verkligen att jag vinner så att alla får läsa den meningen och kanske tänka efter lite. Något vi alla kan behöva i denna tokiga men ack så underbara värld! Tack för en underbar blogg. Kramar från norrlänningen Anna

  Svara
 • SVAR: Butiken finns i Phuket, Kamala.

  Några fina och tänkvärda ord:

  ”Den här dagen har du, den är din. Du kan göra vad du vill med den.
  Gårdagen har du haft, gårdagen kan du inte ändra. Morgondagen har du inget löfte om. Men den här dagen har du, så fyll den med innehåll, så att någon ikväll, eller redan idag, är glad att just du finns!”

  ”Om jag är din vän – berör mig! Inget visar att du tycker om mig som en varm kram. En helande beröring när jag är nere betygar att jag är älskad. Det försäkrar mig om att jag inte är ensam. Din beröring kan vara den enda jag får.”

  Håller på att hämta mig och komma igen efter min tredje svåra ryggoperation,
  en vinst av en fin blus skulle muntra upp mig och peppa mig att komma igång ännu en gång!

  Önskar ifall jag vinner färgen POWDER BROWN, storlek XL.

  Stort GRATTIS till lilla bäbisen önskar jag dig och er!

  Svara