Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

11:17 | januari 19, 2012

Dirty Dancing

Hej min kära vän. Hoppas allt är väl med dig. Jag har tagit mig ur sängen och in i duschen. Oj, vad en dusch kan göra gott 🙂

Nu ska sängen renbäddas, tandborsten kastas och handdukar tvättas. Bort med alla bacillusker. Känner mig bättre idag men fortfarande orkeslös och har ond hals. Penicillinen har slagit in men jag behöver nog en till dag av vila.

Hade sett så mycket framemot att gå modevisningen för Love Forever idag och även passa på att kika runt på Formex-mässan. Det gör mig så ledsen att jag alltid ska bli sjuk när det är roliga saker som händer. Jag har lovat mig själv och min familj att jag ska trotsa min rädsla och operera bort mina äckliga halsmandlar så fort jag kan. Efter sommaren när bebisen är född då ska jag bli ett kilo lättare i halsen. Har så stora pungliknade halsmandlar och de säkert väger ett kilo 🙂

Idag fick jag en inbjudan till premiären av musikalen Dirty Dancing på China Teatern. Jag ääälskar filmen. Har nog sett den femtio gånger och kan alla repliker utantill. När jag var yngre (ung) var soundtracket till filmen det enda jag lyssnade på. Kan varenda låt. Underbart soundtrack. These arms of mine med Otis Redding, I´ve had the time of my life, In the still of the night, Somekind of wonderful med The Drifters och She´s like the wind är bara några av de fantastiska nostalgilåtarna.Tyvärr så har jag lyssnat sönder skivorna. Kanske ska jag gå och se musikalen bara för att få njuta av musiken?

Önskar dig en fin dag.

Hej på en stund.

Kärlek ❤

 


8 kommentarer8 kommentarer om “Dirty Dancing”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Hej Hanna, skönt att du mår lite bättre! Jag är också dålig, har öroninflammation och har ont som bara den!! Hoppas på att trumhinnan spricker snart! Dessa stunder är det fantastiskt att min mamma ställer upp med hämtning o fix med våran två-åring. Men sluta, va kul med Dirty Dancing! 😉 klart du skall gå!! Som upplagt för en tjejkväll, för att senare ta en drink med all skön musik i kroppen. Säg till om du behöver sällskap 😉 Kram Marre

  Svara
 • Jag minns när den filmen kom på bio, var på resa med fotbollslaget och vi tjejer gick o såg den på bio. Hon som satt bredvid mig tyckte den var sååååååååå pinsam då hon gör bort sig, hennes syrra sjunger etc.
  Då visste man inte att den skulle bli en sån klassiker 🙂
  ”nobody puts Baby in a corner…” 😉

  Svara
 • Skönt att du är på bättringsvägen i alla fall, även om du inte är helt frisk och kry än. Men du behöver all vila för att bli helt frisk! Vilken underbar inbjudan, skulle också vilja gå på Dirty Dancing musikal, hoppas den är fantastiskt bra!! 🙂
  Här bakas det för fullt idag och luktar nybakade kanelbullar i hela lägenheten just nu, finns det något bättre? 🙂

  Ha en fortsatt fin dag!!

  Stor kram

  Svara
 • Hej fining!

  Visst är det skönt att städa bort det sjuka. Skönt också att du är på bättringsvägen. Hoppas även William har repat sig 🙂

  Det händer mig med. När något roligt är inplanerat så blir man ofta sjuk eller så blir barnen sjuka. Trist att du inte kom iväg idag. Tristare ändå för Love Forever som gick miste om dig 🙂

  Idag har jag varit och fyndat lite på rean. Kapp Ahl och MQ-outlet. Så nu tänkte jag ta och rensa i garderoben. Inte klokt vad kläder man har som inte används. Bort ska de!

  Önskar dig en mysig krya på dig dag! Kram kram

  All kärlek <3

  Svara
 • Vad tråkigt att du missar en rolig kväll, men ändå bra att du lyssnar på kroppen och vilar en dag till.

  Jag opererade bort mina halsmandlar 2005. Jag vill inte ljuga så ja, det gör ont efteråt och man kan knappt prata. Man låter jääättehes och rolig 🙂 Jag kunde inte äta på 10 dagar, men det är värt det. Du får ju äta mycket glass 😉 Det är det enda man vill stoppa i sig, om alls nå.

  Förstår att du är rädd men när det hela är över så kommer du vara så glad när du blir förkyld men inte får ont i halsen! Jag tror på att du kommer besegra rädslan och då kommer det gå bra och efteråt får man och barn pyssla om dig!

  Vad roligt att du kan alla repliker till dirty dancing 🙂 Jag och min kompis kunde dansen när vi var små.(den då Johnny lyfter upp baby i luften)

  Krya på dig och ta hand om dig!

  Kram

  Svara
 • Hej Hannah! Vad tråkigt att du är sjuk. Krya på dig! Jag följer din blogg med glädje varje dag (men har aldrig tidigare skrivit nåt inlägg). Så himla skönt med nån som ser positivt på det mesta och delar med sig av sin vardag med barn, jobb och allt därimellan. Jag blir själv inspirerad att börja blogga:) Har 3 små barn och jobb och försöker få tiden att räcka till.Vill börja med att tacka dig för supersmarriga kräftsopp-receptet! Jag överaskade min pappa på fars dag genom att åka hem till honom och mamma och laga den soppan. Betyget från honom var ”den godaste soppan jag nånsin ätit”. Så stort tack för det Hannah. Jag gav faktiskt honom i julklapp en stavmixer och alla ingredienser samt ett handskrivet recept på soppan, i julklapp. Gissa om han blev glad? Tack också för länken till Desenios hemsida. Oj vilka snygga tavlor dom har. Jag beställde en ljuddämpande canvas med en kvinna på. Så vacker. Den går i rött. Jag bara älskar den! Den får mig på bra humör. Så tack för det tipset. Synd att du missade Formex idag. Själv ska jag och sambo dit i helgen och strosa. Vi är nämligen i startgroparna att dra igång en hemsida med smyckesförsäljning. Så himla roligt. Har redan nu köpt in en hel del smycken (bla Edblad). Såg att du gillar dom. Va kul, dom är riktigt fina. Ska förbi deras monter och hälsa på Åsa och se vårens nyheter. Spännande! Ha en skön kväll och hoppas du blir frisk snart. Kram Mia

  Svara
 • Oh jag ska se musikalen i maj 🙂 Det var nästan slutsålt. Fick biljetter till nästsista veckan innan finalen. Många stora namn med i musikalen!

  Svara
 • Hejsan!!

  Klart du ska gå och titta på musikalen!
  Jag gav min mamma en tripp till Stockholm i julklapp, tanken var att vi skulle gå och titta på Dirty Dancing då…hon är också uppväxt med filmen och var kär i Patrick Swayze när hon var ung! Tyvärr fanns det bara lediga platser på bakre balkong så för oss blir det inte någon musikal, men det finns ju annat att göra i Stockholm!
  Gå och titta du som har chansen, det hade jag gjort om jag hade varit dig! =)

  Kram Sofie

  Svara