Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

11:03 | januari 20, 2012

En lugn start på denna fredag

God fredag min vän. Hoppas allt är väl. Vaknade lite bättre än igår så jag är glad. For till Uppsala imorse och hämtade upp vår bil från servicen. Nu är jag hemma igen och tänker passa på att ta ännu en dag i lugn och ro. Brukar ha svårt att göra det men nu har jag faktiskt en till att tänka på 🙂

Köper oftast bara Hexpressen och Aftonbladdret på fredagarna och då mest för bilagorna.

Nu ska jag sätta mig i soffan, läsa och äta choklad. En skön början på denna fredag.

Skrev om gamla hämndlystna filmer igår och hittade en till klassiker i mina filmgömmor. Minns du den här?

Önskar dig en fin dag.

All Kärlek ❤

 


14 kommentarer14 kommentarer om “En lugn start på denna fredag”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Åh mitt favvochoklad 🙂 Nu blev jag sugen på att köpa det till fredagsmyset ikväll ❤

  Sidney Sheldon, både läst och sett filmer…bra! Fick låna dem efter min mamma ..haha.

  Ha en skön fredag, kram ❤

  Svara
 • Hej Hannah!

  Kallt idag tycker jag. Ruggig blir man. Läste att både Victoria och Anna har besök av en magkörare. Stackars dem! Brukar tänka att snart så kommer maginfluensan. Jag gör mig mentalt redo för den. Det är min taktik att tänka så. För jag hoppas att den inte kommer då. Eftersom jag är redo 🙂 Speciellt nu när skolan har börjat igen och alla träffas. Åkte en smockfull buss med lillen i morse också. Hur många bakterier finns det inte där?! Man blir lite nojjig 🙂 Tar aldrig i offentliga handtag utan att ha mina vantar på i dessa tider. Hansprit och korta naglar är vad som gäller hos oss nu. Jag är lite knäpp, jag vet. Alla har vi våra grejer 🙂

  Vad bra att du tar hand om dig och erat mirakel <3 Mysigt med alla tidningar och filmer. Jag har inte sett Spelets Härskare. Får kanske ta och göra det.

  Önskar dig en fin dag! Varm kraaam!

  Svara
 • Härliga Fredag visst är den välkommen;) Du ser jättepigg och fräsch ut.Klick den köper jag varje Fredag mest för att läsa krönikan med en viss Hannah G-K.I morse var marken täckt med något vitt,undrar vad det kan vara?Vill verkligen inte ha snö nu.Snart ska vi bege oss till dotter och svärson och lilla barnbarnet på fika och mys med den lilla.Önskar dig en skön och avslappnad Fredag.Var rädd om dig.Puss o kram.

  Svara
 • Det låter jätte mysigt! När själva tanken tog form i skallen på mig slog det mig att jag faktiskt inte köpt nån tidning sedan sommaren-07…??
  Jag tycker, hur snålt det än må låta, att det inte är värt pengarna. Numera saknar jag inte där den vardagslyxen heller som det ju innebär att köpa med sig nån tidning hem och mysa med i soffhörnet.
  Jag tar en fika med godisskålen framför laptopen istället och håller mig a jour med våra kändisar håller sig sysselsatta med! 🙂
  Ha en bra dag alla! <3

  (http://whoopsiedaisie.blogg.se)

  Svara
 • Hej! Jag tar det också rätt lugnt idag. Jag har haft en kompis med dotter på fika i förmiddags och nu sover den lille sonen. Jag vilar i soffan med datorn i knät. Helgen ser ut att bli lugnt, jag och min make ska dock gå ut på en liten dejt på lördag eftermiddag. Försöker att passa på innan nästa barn kommer :)! KRAM

  Svara
 • Härligt med en lugn och skön morgon.
  Vår började före 5 av att lilla snoriga 2-åringen ropar 10 cm från mitt öra ”mamma jag vill sova i diiiin säng” varpå jag makar på mig och gör plats.
  Hon lägger sig tillrätta för att sekunderna senare ropa ”jag vill sova miiiiin säng” och kryper tillbaka till den (den står bredvid min).
  Nu vaknade stora tjejen av sin lillasysters ropande och morgonen var igång….

  Men NU sitter jag i fåtöljen och njuter av lugnet medan mannen är på jobbet, stora tjejen är i skolan och lillsnorisen ligger och sover middag.

  Ha en fortsatt bra dag! Hoppas du blir helt frisk snart!

  Kram

  Svara
 • En sån fin bild på dig Hanna.
  Denna dagen har bjudit på halsont, träning, besök hos farmor 96 år på sjukhuset och förberedelser inför 10-års kalas imorgon.
  Ska nog också stjäla mig en stund i soffan med min kvällstidning och bilaga:-)
  Ha en underbar fredag
  http://blogg.mama.nu/annorlundaunderbara
  En bra råtta är en död råtta….

  Svara
 • Hej Hanna

  Jag är Gravid i v 14 och blev jätte sugen på din Tränings DVD. Jag har teänat en del innan jag blev gravid men har mått illa o varit tok trött och inte tränat nåt alls den senste tiden…Nu är jag pigg igen och tänkte ta upp det hela. Såg din DVD och tänkte att detta kan säkert vara nåt för mig istället för att springa på gymmet. Bra att få info om vad som är OK att gör o inte. Går det att köpa i nån butik eller är det bara på nätet?
  Tack för en fin och trevlig blogg!

  //Carolina

  Svara
 • Hej Carolina,

  Grattis till din graviditen. Vi är nästan lika långt gångna 🙂

  Jag ska faktiskt också träna med min gravid-DVD. Träningen gjorde mig gott när jag väntade Liv. Det var lättare att komma tillbaka i form efter jag fött också. Jag tycker själv att det är skönt att kunna vara hemma och träna men det gäller att ha karaktär och göra det i alla fall tre gånger i veckan. Men lite är bättre än inget.

  Du kan köpa den hos Allt För Föräldrar. Här är länken

  http://shop.alltforforaldrar.se/dvd-hannah-graaf-gravid-traning.html

  Trevlig helg.

  Stor kram ❤

  Svara
 • Tack för tipset!
  Då ska jag absolut titta in där och handla direkt.

  Må gott!

  //Carolina

  Svara
 • Skönt med mjukstart och egentid en fredagmorgon!! Toppen att du verkar må bättre också!!
  Här blir en hektisk helg med 3 kalas som barnen ska på, basketmatcher, dansträning och innebandyturnering….önskar att det hade varit en dag till i helgen….. 🙂 Men man ska inte gnälla! Det viktigaste är att man får hålla sig frisk och att barnen har kul!!

  Kram!!

  Svara
 • Åh! Under många år var ”Spelets härskare” en av de bästa böcker jag någonsin läst. :-). _Gillade även Sheldons ”Tracy’s hämnd” som tv-serie.

  Lyxigt att kunna unna sig en dag hemma…själv fick jag slita hårt på jobbet idag. Trevlig helg!

  Svara
 • Härligt med lite nostalgi-film? Jag har en den av de gamla såsom, Spelets Härskare, Hjärtats röst, Tracys Hämnd, Jewels m.fl.
  Önskar dig och din fina familj en trevlig helg!

  Svara
 • Haha, har köpt hem exakt likadan choklad till helgen. Den är så god! Har också fått för mig att den är lite nyttigare än ”vanlig ” choklad.
  Du är så fin i håret, färgen är fiiiiin!!! Är så sugen på att göra mitt mörkare också, men vet inte om jag vågar lämna det blonda…Om man ångrar sig är det svårt att få det blont igen…

  Svara