Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

10:56 | januari 21, 2012

En riktig pudding

God lördag. Här hemma går vi runt som pyjamastroll. William och Peter ska strax iväg på fotboll och vi andra ska väl kamma till oss och göra något vettigt 🙂

Tänkte ta en sväng till IKEA och köpa en säng till Liv. Har sagt det länge men inte fått tummen ur. Nu är det dags. Det går inte att ha en levande propeller i sängen, vakna av en spark i ansiktet eller en skallning. Nej, ikväll ska hon få börja sova i egen säng. Det är på tiden! Skäms på oss.

Igår kväll gjorde jag chokladpudding med hallon. Mmmm, så gott.

Åt du något fredagsgott?

Jag kunde ju inte äta på ett par dagar men det har jag tagit igen med råge 🙂

Idag vaknade jag dock utan röst men det stoppar mig inte från att äta.

Det ser riktigt kallt ut utanför fönstret. Det är vackert men jag får ingen större lust att gå ut.

Vad ska du göra idag?

Allt Gott ❤


9 kommentarer9 kommentarer om “En riktig pudding”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Hoppas att ni hittar en bra säng till Liv idag! Härligt att kunna äta igen och den där chokladmoussen såg väldigt smaskig ut!! Jag åt så mycket fika igår att jag höll på att spricka 🙂 idag är jag, sambon, min mamma och småsyskon ute och åker i pulkabacken och grillar korv, jättemysigt och MASSOR av snö!

  Ha en kanondag!!

  Svara
 • Choklad och hallon gifter sig!…som Jamie Oliver så fint hade uttryckt det…:)
  Tror apelsinskivor hade funkat bra också, och sett lika dekorativt ut. Frukt är ju så himla fint att bara titta på!! Bland det finaste jag vet är färska öppna fikon. Ser ut som färgrika blommor. Tyvärr tilltalar inte smaken mig…
  Ha en bra dag! <3

  (http://whoopsiedaisie.blogg.se)

  Svara
 • När jag var liten älskade jag att äta såna där konserverade mandarinklyftor till chokladpudding. Låter konstigt nu, haha 🙂

  Svara
 • Alina fint namn;) Det heter mitt lilla barnbarn.Inte så vanligt.

  Svara
 • Puss på dig finis!!

  Svara
 • God middag snygging.Kul med ny säng till Livan.Stora tjejen nu ju snart hela 3 år.Ja visst åt vi gott igår och alldeles för mycket både tacos och blandgodis så idag får man sitt straff.Det får bli sallad idag.Inget roligt men tyvärr ett måste.Här i Skåne kommer dom där vita flingorna sakta men säkert ner från en molnig himmel;( Vill inte ha. Nu ska jag en liten vända in till Malmö på Spirit och kolla om dom har mer REA.Hoppas jag kan göra lite klipp;) I kväll blir det Melodifestivalen på dansk TV.Nu lite Demalogica klick och sen duschen.Ha en skön Lördag fina du.Massor med kärlek.Kram.

  Svara
 • Ja jag vet det där med propeller. Mellansulan sov hos mig till han var 10. En natt, höggravid med Milo, vaknade jag med hans fot mellan mina skinkor. Då fick det liksom räcka. 🙂 Milo sover i egen säng och det är skönt för både honom och oss. Han sov alltid så oroligt när vi samsov, nu som en stock! Sköööönt!

  Nu åker vi smet in till stan och ska handla allt till kvällens middag. Tonys bröder med familj kommer hit och jag ska laga 3 rätters. Ska bli så mysigt!

  Ha en lovely lördag och hoppas du hittar sängen!

  Puss & Kram fina!

  Svara
 • Godmorgon, här fick jag sovmorgon och frukost fixat av dottern och sambon så gulligt av dem. Kan säga att du är inte ensamen om en liten i sängen, hmm Filippa blir 4 på fredag och hon sover ALDRIG i sin säng. Då vi också ara har en 160 säng kan du tänka dig hur vi ligger, jag och sambon på varsitt härn och Filippa som har hela mittpartiet. En o annan fot in kilad i magen, en fot eller hand i huvudet. Haha har inte sovit ordentligt på år, jo de ggr man får sova själv då. Ibland undrar jag avröfr hon ska ha eget rum, hon är aldrig där ändå. Men vi får väl ta tag i detta också ngn ggn måste de ju börja 🙂 Lycka till med köp av säng. Choklad pudding de kanske man ska göra till kidsen ikväll, de e ju sååå gott. Igår hade kidsen fredagsmys sonen åt smågodis,dottern ville ha chips, Filippa åt potatisskruvar,jag apelsiner och ngr popcorn. Sambon lite chips. Idag blir de tacos, då kan jag äta en massa sallad. Kram och trevlig lördag, ps de var kallt ute, Adde o Filippa har gått en skogspromenad, plus vi var fram o tillbaka till tippen och slängde en massa. Nu blir de städ o sen soft resten av dagen…kraaam på er.

  Svara
 • Hallåj…..Just hemma från en fm fika hos kusinen. Där fick jag ananas paj, så gott.
  Trist och mörkt väder så ska ta tag i en ganmmal byrå här som ska tömmas.

  Hoppas lilla Liv får en egen stor säng att nattas i. Snart är hon ju storasyster oxå*L*
  Kram

  Svara