Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

15:01 | januari 22, 2012

200 tjejer och snölandskap

God söndag min vän. Har du en fin helg?

Vi har det lugnt och skönt. Har fortfarande inte fått tillbaka min röst. Tror dock övriga i familjen gillar det, för nu slipper de höra mitt dagliga tjat 🙂

Igår blev det inget IKEA. Det var för mycket folk så jag orkade helt enkelt inte. Liv var trött och Peter avskyr IKEA. Far dit ensam i veckan istället. Lika bäst 🙂

Ingen McDonald´s blev det heller, men idag däremot så har vi frossat.

I förmiddagas var jag och träffade me&i och 200 av deras säljare ute i Barkarby. De visade  deras nya vår-kollektion. Mycket fint.

Jag lyckas alltid matcha våra tavlor. Kanske för att jag är så beige. Det här är min "jobbplats" i huset. Sitter alltid här.

Blev helt svettig på överläppen när jag skulle gå fram inför alla tjejer. Tror att det var första gången sedan skolan som jag blev som ett stoppljus i ansiktet. Slapp prata, för det kan jag ju inte. Väste fram några små ord i mikrofonen dock.

Marita är försäljningschef, här med mig och Livan.

Vi kunde inte hålla oss. Så jag och Livan åt upp vår mat i bilen på vägen hem till pojkarna.

En Big Mac och milkshake stod på min meny.

De här tre pyjamastrollen som bara legat hemma och spelat tv-spel ska ut nu. Inget mer slöande. På med täckbyxorna och ut i pulkabacken är vad som gäller.

Här har det snöat och är så vackert.

Hej på en stund.

Puss och kram ❤


16 kommentarer16 kommentarer om “200 tjejer och snölandskap”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Det var helt enkelt inte en ”IKEA dag” för din del igår, bättre att ta det en dag då man kan strosa runt själv i lugn och ro. För min del (när sambon är med) får jag ofta höra ”kom nu” eller ”är du klar snart” när jag vill gå och titta, känna och fundera i sådana varuhus, vid de tillfällena önskar jag att jag var där själv 🙂 Bättre lycka med IKEA besöket till veckan!
  Grabbarna får passa på att vara ute och leka i snön medan den finns kvar på backen 🙂

  Ha en fortsatt fin och skön söndag!

  Svara
 • Hej!! Vart du inte hos din syrra igår på tjejkvällen?? Kram

  Svara
 • Nej jag var hemma och tog det lugnt. Visste inte att hon hade tjejkväll. Vi har olika umgängen så det är inte så konstigt.

  Kram

  /Hannah

  Svara
 • Ok!! Tack för ditt snabba svar!!

  Svara
 • Ibland blir det inte så man hade förväntat sig, Ikea finns kvar en annan dag. Vi har firat Filippa och 3 andra tjejer då de alla fyller 4 nu i januari. På leklandet där vi bor, Blev en toppen dag för barnen. 16 st tjejer från förskolan så kul när de börjar bjuda in varandra för kalasdags 🙂 nu ska jag och mellantjejen se film, the hike. Sen jobb inatt kram. Ps ha en trevlig söndag!

  Svara
 • Hej Hannah!

  Läste precis att du gillar Revenge och Greven av Monte Cristo, men då kommer du säkert tycka om min bok ”Charlotte Hassel” som just handlar om en kvinna som vill hämnas på de som behandlat henne orätt. Boken utspelar sig dessutom delvis i Barkarby, fast på 1700-talet, och har blivit utsedd till 2011 års bästa bok av en bokbloggare. Jag skickar gärna ett ex. till dig. Vill du ha?

  kram Frida

  Svara
 • Wow, grattis! Vad roligt för dig att få en sådan fin utmärkelse.

  Vill gärna läsa din bok. Stort tack.

  Kram

  /Hannah

  Svara
 • hej! ville höra när bilderna från jtejkvällen i malmö kommer på din sida?

  Svara
 • Åh, det ska jag genast kolla upp. Tack för påminnelsen 🙂

  Kram

  /H

  Svara
 • tack! ska bli så spännande att se alla bilder. Det var verkligen en rolig kväll.

  Svara
 • Ser reprisen på Copycat singers nu, diggar dina glitterbyxor skarpt!! 😀

  Kram fina du

  Svara
 • Hej Hannah! Vill först tacka för en bra blogg, för att du bjuder oss glimtar ur ert liv.
  Det ser ut som att du har ett jätte bra soarkskydd till Livan i bilen? Vad är det för ett? Skulle gerkligen behöva ett sådant! Tipsa gärna om det.
  Ha en fin kväll och tack på förhand!
  Kram Linda

  Svara
 • Hej Linda,

  Tack snälla. Livs bilbarnstol kommer från märket Axkid och är köpt på alltförföräldrar.se. Här är länken till stolen,

  http://shop.alltforforaldrar.se/axkid-bilstol-kidzofix-med-isofix-svart.html

  Den är riktigt bra. Nackstödet och bältet justeras automatiskt när man spänner fast barnet. Så man måste inte ändra och hålla på om ett annat barn ska åka i stolen.

  Kram

  /H

  Svara
 • Ser också copycat nu, vacker:)

  Jag måste bara fråga en sak. Ni har ju så himla fint hemma, underbara val ni gjort i huset. Jag måste göra om vår toalett/dusch p g a mögel (i vårt nyköpta hus…) Jag har varit runt massor och försök få lite inspiration, men har inte hittat något bra, och kakel och klinker finns ju sjukt mycket olika!!! Vore kul om du hade lust att ta en bild på ert, om du har lust. För vad jag har sett så har du aldrig lagt ut någon bild därifrån… Men sedan vet jag ju att endel bloggare inte vill lägga ut bilder från alla rum, för att de vill ha lite privat. Men om du inte har något emot det, så vore jag jätteglad:)

  Svara
 • Gokväll! hoppas du och lill*n mår gott! Tänk vad en helg går fort. har haft hela huset fullt av sonens kompisar, så mysigt men hoppsan vad tyst det blev när alla flyttade ut idag, inga sovande tonåringar i vardagsrummet så man får hoppa över madrasser. Här har vi vinterlandskap, mysigt, men jag trodde våren var på gång…men det är ju bara januari. Full fart i veckan med jobb och så somna lite gott i tandläkarstolen på tisdag då en tand gått av. Somnar alltid så fort de börjar greja i munnen, avkoppling! Nu börjar ögonlocken bli tunga! önskar dig en härlig vecka!

  Ta väl hand om dig o dina godingar!

  kramar

  Svara
 • Tack Hannah för att du alltid lyser upp tillvaron med din fina mysiga blogg!
  Massor av kärlek till dig! ♥
  Sov så gott.

  Svara