Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

21:52 | januari 22, 2012

Vinterpremiär

God kväll vacker. Allt väl?

Här har vi haft en riktigt härlig vinterpremiär. Barnen har längtat efter att få åka pulka och vara ute i snön. Jag har inte längtat så värst mycket efter snön, gillar den mest bara runt jul. Men jag måste säga att det känns underbart nu. Först och främst för att barnen tycker att det är roligare att gå ut och inte bara vill spela tv-spel och så tycker jag själv om att vara ute när det är snö. Idag var det dessutom perfekt temperatur. Så där skönt så man inte fryser och kan vara ute hur länge som helst 🙂

Vi var ute i flera timmar. Först var vi bara utanför huset, men vår lilla mesbacke dög inte så jag och barnen gick till en ”riktig” en.

Vi gick och gick. Baksidan på den här jättekullen var riktigt rolig. Här fick dock hjälmarna åka på. Det gick undan.

Jag och Liv kämpade för att komma upp för den långa backen. Vi fick ta en paus.

Jag, Liv och Mio började gå hemåt när det blev mörkt. William och Tristan var kvar och åkte lite till. Jag drog Mio och Liv i varsin pulka och tänkte ta en genväg men gick åt fel håll. Det är bara jag som lyckas med en sådan sak. Jag blev nog snöblind för allt såg likadant ut så jag bara började traska på. Helt plötsligt stod vi på en enslig mörk väg och två stora råddjur tittade på oss med stora ögon.

Tycker det är så mighty att se. Liv skrek, ”Titta älgar!” så de drog snabbt in i skogen igen.

Fick lite skamsen ringa hem till Peter och be honom hämta oss längs med den den ensliga vägen. Tur att han var hemma. Vi hade nog kunnat sova under gran i värsta fall 🙂

Likt mig tyckte han också att det är så typiskt mig gå åt fel håll i elljusspåret.

Imorgon är det måndag igen. Varför går helgen så fort?

På tisdag ska jag lyssna på bebisens hjärta. Längtar.

Sov gott.

All Kärlek ❤

 

 


18 kommentarer18 kommentarer om “Vinterpremiär”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Hannah så sjukt fin du e i brunt hår också!! Vilken fin familj nu är, & tack för sin fina blogg den är så fin & så roligt att gå in & läsa varje dag!
  Fin mössa du har , & jätte fina strumpbyxor Liv har, jag älskar stjärnor på allt som finna så undrar ju klart vart dem är ifrån:-) dem vill jag ha till min lilla tjeja.
  Grattis till bebis också!
  Kram

  Svara
 • Oj, vad snäll du är. Tack för alla uppmuntrande ord 🙂 Livans strumpbyxor kommer från Lundmyr.

  Kram kram

  /H

  Svara
 • Man gläds ju med barnen när de tycker om snön,men jag längtar till våren istället.Vad skoj att du ska lyssna på den lilla i magen vad spännande. lycka till.

  Svara
 • Mysigt att vara ute och åka pulka med alla söta ungar! 🙂 Och vilken sagolik upplevelse att få se två rådjur i det vackra snölandskapet. Glad att ni kom hem tillslut och jag kan berätta att jag hade förmodligen också gått fel i det där elljusspåret. Nada lokalsinne om man säger så ;).

  Svara
 • Hej Hanna!
  Det här med pulkåkning får mig att tänka på min barndom när jag och min kompis åkte pulka mellan våra hus. Vi skrattade så mycket att jag ofta kissade på mig. Vi åkte så länge att vi var alldeles stelfrusna. Låg med fötterna på elementet och fick varm choklad av mamma efteråt.
  Åkte skridskor senast igår. Det är roligt och det är så skönt efteråt. Nu får jag göra varm choklad själv.
  Tycker också att råddjuren är så vackra. Det är magiskt när det är tyst i skogen och råddjuren står och tittar på en. En gång gick jag och tänkte på skräckfilmer och helt plötsligt stod dom där och stirrade. Blev lite rädd. Brukar mata råddjuren och harar med morötter. Brukar mata fåglarna med bröd. Bra att det finns fågel bord. Varför slänga gammalt bröd. Brukar köpa nytt bröd till dom oftast. Djuren är ju mina vänner.
  Ha en trevlig vecka.
  Kram Agneta Blomberg

  Svara
 • haha ja tur mannen var hemma, fick ni en extra promenix då. Otroligt fint kort på dig och Liv. Visst är det mysigt när snön är här för barnen, som du säger de gör lite mer än bara sitter vid datan 🙂 Filippa älskar pulka så hon och hennes pappa var ute och åkte.Jag jobbar inatt så vaken hela långa natten, sovgott! kram

  Svara
 • Hannah! Jag gick vilse i ”våran” skog när jag var cirka 14. Skulle ta med mina kompisar till (eller om det var från?) golfbanan – men gick också åt fel håll. Vi gick och gick och gick – till slut kom vi ut ur skogen – i en annan ”ort” haha! Alla fick ringa sina föräldrar så de fick komma och hämta sina barn 😉 Skämdes en aning kan jag tala om!

  Svara
 • Vilka härliga vinterbilder! Kan tänka mig att ni hade hur kul som helst i pulkabacken allihopa och att ni eventuellt var uttömda på energi och trötta på kvällskvisten. Jag brukar i alla fall vara väldigt trött när jag har varit ute en hel dag 🙂
  Hahaha, inte lätt med lokalsinnet alltid. Jag och min sambo gick vilse i skogen i höstas och fick också ringa efter hjälp 🙂 Tur det finns dem som hittar en vid sådana lägen.

  Hoppas att du får en fantastisk måndag (även om det är måndag), förstår att du längtar till tisdagen 🙂

  Svara
 • Mesbacke!? Det är ju braaaaaaaant, kvinna!! Det var ju en sån som de åkte slalom i idag på tv…;)
  Jag skulle säkert kunna gå bort mig i hallen här hemma. Inte för att vi har extremt stor hall utan mer för att jag är SÅN! 🙂

  Svara
 • Hihi, din man känner dig väl :).

  Vi var på julgransplundring på mitt jobb igår så det blev ingen lek i snön.
  Däremot tänker jag byllsa på mig massor av kläder och ta med pulka och stjärtlapp när jag hämtar barnen på dagis och i skolan. Då kan vi stanna kvar ute och leka :).

  Ha en fin dag!

  Kram

  Svara
 • Ja visst är det uuuunderbart med barnens glädje över snöööö 🙂 härligt att dom bara vill va ute o inte får nog!!! vi var också ute typ heeeela dan….pulka bus o korvgrillning 🙂 allt blir så mycket ljusare också ju….jag har MYCKET hellre snö än regn o blask…. hellre några minus då…tycker jag.
  mysigt o lyssna på bebis-hjärta <3
  ha en go dag!!!
  kramisar!!!!

  Svara
 • Hej Hanna,

  Vilken fin blogg du har!! Mysigt att vara gravid 🙂 Själv är jag hemma med en liten dotter som du är 9 månader….det går så fort!
  Måste säga att du har så fina barn! Och snart ett till.
  Jag såg dig i Copycat singers och du hade såå snygga tajts (silvriga/grittriga) Jag ska på en fest och skulle så gärna vilja ha ett par sådana. Skulle gärna veta var du har köpt dem.

  Kram,
  Catrin

  Svara
 • Hej Catrin,

  Tack för varma ord.

  Tightsen köpte jag på Gina Tricot för en tid sedan. Såg de dock på deras rea förra veckan. Jättebilliga är de nu 🙂

  Skynda dit.

  Kram kram

  /Hannah

  Svara
 • Vet att Tiger och Malene Birger också har liknande paljett-tights men då får man nog lägga på minst en tusenlapp.

  Kram igen

  Svara
 • God Morgon vacker.Ojjjjj så mycket snö ni har.Vi har också fått lite här i Skåne.Härligt för barnen;) Usch och fy att ni gick vilse.Jag hade nog fått lite smått panik.Då är det tur det finns mobiler och att Peter var hemma.Förstår att du längtar till Tisdag.Spännade och få lyssna på det lilla hjärtat.Känns ju alltid så overkigt innan man kan känna riktiga sparkar.Nu ska jag en liten tur i det vackra vinterlandskapet,sen möta upp min man för Lunch och sedan vidare på välbehövlig Thai massage.Ha en fortsatt skön dag.Var rädd om dig.Puss o kram.

  Svara
 • grattis till mini i magen 🙂

  Sen är jag lite nyfiken på vilken hudvårdserie du använder dej av?

  kram

  Svara
 • Hej,

  Tack snälla 🙂

  Gjorde ett inlägg senast förra veckan om vilka hudkrämer mm som jag använder. Cliniques tre stegsserie och dag- och nattkräm.

  Kram

  /Hannah

  Svara
 • aha,missade jag, tack för svaret iaf 🙂
  ha en bra dag!

  Svara