Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

15:22 | januari 23, 2012

Vill du åka till New York?

Vacker. Jag gjorde det! Ringde samtalet. Nu har tyngden mot mitt bröst släppt helt och i ärlighetens namn så hade den inte behövt tyngt mig alls. Det är mest ens egna hjärnspöken som stressar upp en 🙂

Nu till något helt annat och mycket roligare 🙂

Har du likt mig en plånbok som är full av olika kort. Klubb- och bonuskort för den ena butiken efter den andra? Jag blir tokig för när jag väl behöver något av alla kort om det så är COOP, Twilfit, H&M eller ICA så har jag alltid lagt ur det för att inte ha för många. Nu har räddningen kommit.

OneOnly! ALLA klubb- och bonuskort i ETT.

Så smart.

I sammarbete med OneOnly vill jag så klart tipsa om detta men framför allt vill vi ge dig chansen att ta med en vän och flyga till New York. Men det räcker så klart inte, du måste ju ha fickpengar med dig. Vad sägs om att vi slänger in $3000 i fickpengar?

Med vad är haken med OneOnly, det kostar så klart något? NEJ, det är det som är det fina. Kortet är helt gratis och när du sedan behöver uppdatera din adress så räcker det med att du gör det en gång så ändras det på alla dina klubbkort. Helt gratis, inga dolda och konstiga avgifter! Du missar aldrig ett bonustillfälle och du får dessutom fler rabatter om du byter alla dina gamla kort mot ett.

Bra för miljön också 🙂

Hur gör du för att tävla? Enkelt, gå in på OneOnly:s Facebook-sida och tävla. Du ska lägga upp en bild på alla dina kort och motivera varför du och en vän ska vinna. Läs mer HÄR!

Det är hur enkelt som helst. Du behöver knappt göra något mer än att kolla på den här videon och registrera dig.

%CODE1%

Vill du läsa mer om OneOnly så kan du gå in på deras HEMSIDA och läsa mer.

Vinnaren utses av av en jury som sätts samman av OneOnly.

 

 

 


1 kommentarerEn kommentar om “Vill du åka till New York?”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Vad skönt med samtalet! Jag vet precis hur du känner det, jag har en släng av telefonfobi också. Inte kul alls ibland. Fast oftast, som du säger, behöver man ju inte oroa sig alls… 🙂

  Det där med oneonly låter nästan för bra för att vara sant.
  Det är ju verkligen en sådan grej som man skämtat om i alla år att någon borde komma på snart. 😀
  Ska gå in och kolla hur det funkar.

  Kram på dig!

  Svara