Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

11:22 | januari 29, 2012

Herrgårdsweekend

Hej min vän. Hoppas allt är väl. Har du haft en fin helg?

Jag sitter just nu och blickar ut över en gnistrande is- och snötäckt Mälaren och solen skiner med sin fulla prakt.

När jag och Liv kom hem från Jessica igår så packade vi en väska och begav oss iväg på en mini-weekend med Peter.

När vi kom fram till herrgården i går eftermiddag fick vi fika vid den öppna spisen. Ljudet från den sprakande brasan, de vackra omgivningarna och lugnet var som balsam för själen.

Efter en stund på vårt fina rum, nere vid vattnet, ombytta och hungriga var det dags för middag i huvudbyggnaden.

Jag hade mina nya Acne-skor kvällen till ära 🙂 .

Inatt har vi har sovit gott och länge. Fick kasta på oss kläderna imorse för att hinna till frukosten. Livan är ingen självklar väckarklocka. Väl där har vi suttit länge och ätit och myst.

Nu ska vi bylsa på oss och gå ut.

Vad har du för dig?

All Kärlek ♥

PS. I tidigare inlägg (fredags) fick jag frågor om min svarta dunjacka och annat. Den är en J.Lindeberg som jag köpte för fyra år sedan. De svarta bootsen är från Filippa K. Min gråa skinnväska är Alice and Sense och mina små silverringar som jag ofta har i öronen kommer från Pilgrim.

 


6 kommentarer6 kommentarer om “Herrgårdsweekend”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Åh det ser härlig ut!
  Ni är så duktiga på att åka iväg på småturer:)
  Hinner aldrig med känner jag. Men det är nog bara att boka in och ta sig tid.
  Idag har vi varit i trädgården och slängt pinnar och kvistar på tippen. Ett helt släp fullt och en massa säckar till. Känns skönt ändå att det görs.
  Ha det så bra!
  Kram till er.

  Svara
 • Mys på högsta nivå;) Ser riktigt fint ut. Jag håller med Avantgirl ni är väldigt bra på och ta er iväg på era små minihelger.Idag är det kallt och blåsigt här nere.Inte ett dugg skönt.Jag sitter och kollar runt lite på resor till värmen men inte förrän i Juni så det är ju ett tag till.Thailand står fortfarande på önskelistan i Januari.Mycket planerande men kul förstås.SNYGGA ACNESKOR.Förstår att du är supernöjd.Önskar er en fortsatt härlig Weekend.Puss o kram och kärlek.

  Svara
 • Gud vad mysigt ni ser ut att ha 🙂
  Man skulle unna sig det lite oftare!
  Min dotter som är frissa är här och klipper och gör slingor på mig 🙂
  Så snart är utväxten borta och man känner sig lite snyggare hehe.
  Ha en bra dag kram

  Svara
 • Så mysigt med mini-weekden 🙂

  Och d är så fin i dina Track skor, älskar Acnes skor och har dem med fast i den beige 🙂

  Kramar till dig

  Svara
 • Så härligt det ser ut 😀

  Svara
 • Vad underbart det ser ut:) mysigt å härligt!!! Det e allt fint me vintern även fast jag föredrar värmen mer… Hoppad ni får en bra avslut på helgen… Å tusen tack för svaren… Ny gäller d att googla om man hittar en liknande hacka för den va väldigt fib.. Kramar

  Svara