Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

18:50 | januari 30, 2012

Familjen Annorlunda

God kväll i stugan. Alla mina barn är samlade så mitt inre är också mer samlat nu. Mår som bäst när vi alla är tillsammans, men jag ska inte sticka under stolen med att jag ibland kan tycka det är riktigt skönt att bara vara själv också. Bara jag, mina tidningar eller favoritserier utan stök och bök 🙂

Här hemma går tonerna från Svansjön på repeat. Liv fick ett smyckeskrin i julklapp av sin mormor. Får barndomsminnen av den söta spelande lådan med den snurrande ballerina.

Hade du också en sådan här som barn?

Ikväll kl 20 är det säsongsstart för serien Familjen Annorlunda på TV4. Funderar på att vara med nästa år 🙂

Ligger dock i lä när jag ser familjen Norrström som har 14 barn. 14 barn! Elva egna och tre bonusbarn. Hur får man det att gå ihop?

Ska bli kul att se och följa. Hon bloggar även på Loppi. HÄR! hittar du hennes blogg.

Tycker själv att det känns roligt att bli mamma till ett fjärde barn. Tror steget från tre till fyra barn inte är lika stort som från två till tre. Allt är redan anpassat till en stoooor familj. Men från fyra till fjorton är nog steget obegripligt stort 🙂

Puss ❤

 

 


10 kommentarer10 kommentarer om “Familjen Annorlunda”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Kan du förklara hur man följer någon på twitter? Är det på datan eller mobilen? Hoppas du vet:) Jag fattar då inte hur man gör

  Svara
 • Jag brukar gå in via mobilen eller datorn och kika på Peters twitter trots att jag själv inte har det. Du skriver t ex in http://www.twitter.se/en pappasdagbok

  Kram

  /H

  Svara
 • Hej Hannah!

  Vad kul att du skrivit lite om oss 😀 11 barn funkar alldeles utmärkt – bra rutiner och planering bara 😉 Men din länk blev lite fel , min blogg-adress är: http://blogg.loppi.se/elvabarnsmamman/

  Kramis
  Mirka Norrström

  Svara
 • Hur hinner man med så många barn? Det är knappt jag hinner med 2 st….Förstår att det gäller att planera och prioritera ordentligt.
  Men jag blir helt matt……Ska gå in och läsa bloggen:-)

  http://blogg.mama.nu/annorlundaunderbara
  Tantvarning, Tandsmack och Snörvel

  Svara
 • Steget från 3 till 4 är inte så stort, trust me, vi har en 9-åring, 7-åring, 5-åring och 3-åring… Då är steget mellan barn nummer 2 och 3 värre, för vid 2 barn har man 2 stycken armar, men det växer inte ut en 3:e arm bara för att barn nummer 3 kommer…
  Kort sagt – gränsen till kaos passerades redan vid tre barn, men ett skönt kaos – man flyter liksom bara med nu, stress och hets är ingen idé längre…

  Svara
 • Det var ju det som jag också skrev 🙂

  Tror inte det är så stor omställning med 3 till 4. Som sagt stor bil och hus, check!

  Kram

  /Hannah

  Svara
 • Hej Hannah!
  jag e ny medlem här på bloggfamiljen, tycker det är en supertrevlig plats att surfa in på när tiden tillåter 🙂

  Nu såg jag att ”virrpanna” skrivit här oxå – hej Mirka!! jag måste få berätta någonting kul, som har just med Familjen Annorlunda att göra!
  Vi hade en pianostämmare hemma hos oss nyligen, han såg att jag var höggravid och frågade vilket nummer.. – nr.5 svarade jag! Då sa denne trevlige stämmare tillbaka att ”min dotter har 11”!
  Genast svarade jag tillbax att..”kanske skulle ställa upp i dokumentärserien Familjen Annorlunda ”? då log han o sa att, ”det är hon redan, det är Mirka som är min dotter”!
  Jag tycker det var så roligt sammanträffande, en underbar man som vi kommer att anlita igen i sommar.. vi fann även att vi känner samma människor sedan år tillbax.. världen e liten!

  Han sa att jag skulle skriva till dig, Mirka och hälsa från honom att han varit här, men det gjorde jag ju aldrig.. men jag beundrar dig verkligen. Och dig också Hannah!

  Ha en fin fortsättning på veckan!
  (blogg.mama.nu/hannashevchuk)

  Svara
 • Hej Hanna!
  Har läst din blogg länge men faktiskt aldrig skrivit en kommerntar men kände för att göra det nu när det disskuteras många barn, vi har själv fyra och det är som du säger från tre till fyra är det inte så stor skillnad bara underbart. Jag väntade nr fem i våras men tyvärr slutade graviditeten i Missed abortion, stor sorg men livet går vidare. Vi Har nu beslutat oss för ett barn till men då blir det inte biologiskt utan vi ska bli fosterfamilj och det känns så spännade och roligt, det finns så många barn där ute som behöver trygga och stabila familjer att växa upp i och det känner jag att vi är. Ha det bra och lycka till med nr 4. Kram

  Svara
 • Underbart med ännu en bebis för er! Grattis. Jag har två egna nu och tre bonus, men skulle gärna se fler trots att man ibland är utmattad! Beundrar verkligen de med så många barn!! Och tänk att få den underbara gåvan att få så många friska barn! Det är inte alla förunnat. Kram och lycka till.

  Svara
 • åååhh….en sån hade jag…:) ääääällskade mitt lilla skrin med den lilla ballerinan dansande inuti…!!!

  önskar dej en fin & skön dag/kväll!!

  kramkram <3

  Svara