Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

09:34 | januari 31, 2012

Tänkvärt…

… när elaka tungor och ”vänner” försöker stjäla din energi.

All Kärlek ❤


8 kommentarer8 kommentarer om “Tänkvärt…”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Så sant. Oftast är det den personen som mår dåligt själv och vill dra med sig alla andra med. Ha en toppen dag!
  Kram Carolina

  Svara
 • Så sant! Inte alltid lätt att förstå! Kram

  Svara
 • Heej.. Väldigt bra ord som jag just för tillfället ska ta till mig av – tänka positivt och INTE låta perosner få mig att få dålig självkänsla och må dåligt!! 🙂
  Ha en fin dag.. Kram

  Svara
 • Hej på dig!
  Hoppas allt e väl med dig och lilla magen:-)
  Gillar din blogg jätte mycket då du e så naturlig och varm hjärtad.
  Bra och tänk värt inlägg, ska jag bära med mig när jag känner så.

  Ha en fin dag.
  Kraam!

  Svara
 • HELT sant! Tack för de orden Hannah. ♥

  Svara
 • Hej Hannah!

  Ja, det ligger något i det. Jag undviker sådana ”vänner” helt och hållet sedan några år tillbaka. Man mår ju bara dåligt av att träffas och talas vid. Antagligen så är det ömsesidigt också, egentligen. Nu umgås jag bara med dem som ärligt vill umgås med mig. Som tycker om mig för den jag är med mina fel och brister 🙂 En skön magkänsla har jag nuförtiden.

  Hoppas du har en fin dag. Här skiner solen och vi har varit ute i det vackra vädret. Sjuåringen är hemma och är sjuk idag, men lite frisk luft skadar inte. Ungspannkaka med jordgubbssylt önskade han till lunch. Så det blev det.
  Nu vill han utmana mig i Wii när lillen sover. Undrar om det är nån liten herre som ska till skolan imorgon 🙂 Kanske ville han bara vara hemma med mamma idag. Hm?? Det blir ingen fotbollsträning ikväll i alla fall. Är man sjuk så är man, ellerhur?!

  Önskar dig en mysig dag!

  All kärlek!

  Svara
 • Halleluja & Amen….. precis så är det! Hoppas att den som gjort så tar åt sig. Jag har lärt mig att ”rensa” bland ”vänner” genom åren. Det som är så skönt är att man märker att man faktiskt inte behöver ha många vänner, bara att de få vänner man har, är äkta. Det kommer man mycket längre på. Sen tror jag på karma, behandlar man någon illa eller handlar efter avundsjuka så kommer det tillbaka till en själv på ett eller annat sätt. Jag tror att det är uträknat och klart…..

  Kärlek ♥

  Svara
 • Så sant så sant.Dom är inte värda och lägga en massa onödig energi på.Puss och kram.

  Svara