Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

13:34 | februari 2, 2012

Glossig agent

Hej igen. Idag kom månadens GlossyBox. Åh, jag älskar dessa vackra boxar fyllda med smink och annat 🙂

Månadens box var perfekt för mig med tanke på Indien-resan. Istället för att packa ner och släpa runt på stora schampo- och balsamflaskor så får de små flaskorna följa med.

Januariboxen fick mig att tänka på det exklusiva underklädesmärket Agent Provocateur.

Eller hur?

Den ljusrosa färgen och de svarta sidenbanden.

Nu är det lunchdags.

All Kärlek ❤

 


11 kommentarer11 kommentarer om “Glossig agent”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Vilken kanonidé det är med GlossyBox!! Jag ska med testa det när jag använt upp alla mina krämer.
  Ha en bra dag
  Kram Lotte

  Svara
 • Vad bra att du påminde mig, har helt glömt bort att prova GlossyBox:)

  Var rädda om er på er resa, & vilka änglar ni är som åker dit och gör världen lite bättre <3!!
  storkram Malinapralina

  Svara
 • Vilka fina saker du fått!

  Kanske jag kan belöna mig med om jag klarar mitt mål att komma i mina jeans på 100 dagar…
  http://blogg.amelia.se/hurmankommeriettparjeanspa100dagar/

  Svara
 • Hej du fina 🙂
  Super fina fynd du hittat!!
  Men stjärnorna var hittar man dom?? vill så gärna ha sådana 🙂
  Hoppas ni får det bra på er resa!

  Kram

  Svara
 • De köpte jag på butiken Rost och Russin i Sigtuna.

  Kram 🙂

  /H

  Svara
 • Hej!

  Jag fick mi första glossybox i tisdags. Blev sugen att prova när jag hade läst om det på din blogg Älskar det precis som du!! Så spännande att öppna och se vad det är för härliga produkter som gömmer sig där. Ha en bra kväll. Kram!

  Svara
 • Åhh vilka gulliga små boxar!! Jag har som sagt allt och lite till när det gäller hudvård och smink efter många års jobb i den branschen men jag är sjukt lockad att prova Glossybox ändå… Verkar prisvärt och så är det ju perfekt för mig som är på resande fot hela tiden i mitt nuvarande jobb! Tack för tipset 😀
  Önskar er en härlig resa till Indien! Ni är riktiga hjältar som gör det här, beundransvärt. Tänk om fler var som ni, då skulle världen vara en lite bättre värld. <3
  kram kram

  Svara
 • Såååå… nu väntar jag med spänning på min första box!!! 😀

  Svara
 • Hanna va e detta för små boxar ? Har jag nog missat :/
  e lite avis att du ska ut och åka och slippa detta jobbiga väder. 🙂
  kram

  Svara
 • Blev så sugen att testa Glossybox efter att jag läst ditt inlägg så jag gick in på deras hemsida och beställde med en gång! Väntar nu nyfiket på att min första box ska dyka upp i slutet av februari 🙂 Ha det så bra på er resa och ta hand om dig och bebben 🙂

  Svara
 • Hej Hanna! Jag har också fått hem januariboxen men den såg inte ut riktigt som din…. konstigt, ser inte alla boxar likadana ut? Jag fick en annan variant på Rituals skumshowergel. Fick inte Shiseidos skincare utan en annan ”anti blemish” gel… mycket märkligt.

  Svara