Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

09:59 | februari 2, 2012

Mina fynd

God torsdag min vän. Hoppas att din dag har börjat bra. Min började med att vi ännu en morgon var utan el. Mörkt och kallt. Tände ljus och så satt vi med filtar om oss och åt frukost. Lite mysigt 🙂

Gårdagens fynd var som en skänk från ovan.

Jag hittade ju söta ljuslyktor på rean nere på stan.

De ger ett mysigt sken och så matchar de mina små ljushållare som jag hade sedan tidigare.

 

Den här kostade bara 50 kronor och är perfekt som vattenkaraff eller vas. Eller hur?

Hittade även de här att sätta på vinglasen när man har många gäster och inte vill blanda ihop glasen. De är i papp så man skriver bara namnen på. Fiffigt!

Idag är det 15 minus här. Ruggigt kallt. Fryser ända in i märgen. Uppe i norr kan det vara 25 minus men ändå inte alls samma vidriga kyla som här.

Våndas över att behöva gå ut igen. Vill helst bara krypa ner under täcket 🙂

Allt Gott.

Kram Kram ❤


12 kommentarer12 kommentarer om “Mina fynd”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Vilka söta ljuslyktor .-D

  Svara
 • Fina lyktor!
  Ha ha haaa, sitter här och skrattar så åt ditt förra inlägga om hur det är från att du hämtat Liv på dagis tills hon somnar, är precis som med våran lilla tjej. Hon bara gnyr och vill sitta i mitt knä med sin gosefilt.
  Ha en fin dag!
  Kram

  Svara
 • Jättekäckt med de där glaslapparna!
  Får nog bli att köpa sådana!!

  Kram

  Svara
 • Jättefina ljuslyktor, älskar att köpa ljuslyktor:)
  Cyklade till jobbet i morse i -11,6..det var kallt om både näsa & kinder men ändå uppfriskande och jag piggnade till 🙂

  Önskar dig en fin dag!

  kram

  Svara
 • Men brrr vad kallt utan el en morgon som denna. 🙁

  Jättefina fynd! Och vilka smarta och fina glasmarkörer. Måste genast googlas. 🙂

  Kram på dig!

  Svara
 • Hej Hannah!!!! Jätte jätte fina lyktor!

  Har sett att jag har haft den otroliga turen att ha vunnit mat hems tävling, är såååååå otroligt glad för detta, det underlättar något otroligt i vår vardag. Tack tack tack!!!! Men vad gör jag nu??? Behöver ni några uppgifter eller ska jag göra något????

  Massor utav kramar!!!!!!!

  Lisen

  Svara
 • Hej.
  Jag jobbar och sen drar hela familjen till Idre så jag hinner nog inte in här nåt mera denna vecka. Vill önska dig en härlig resa till Indien, hoppas den blir intressant och lärorik och allt du vill att den ska blir.
  Stora kramar från Ulrika

  Svara
 • God Torsdag vännen.Fiiina lyktor.Jag tror jag skulle kunna köpa precis hur många som helt;)Vi har -10 i Skåne och det tycker vi är kallt så -15 brrrrrrrrrr.Gäller att man har rejäla och bra ytterkläder.Skönt och tryggt med en svärmor som kommer upp och passar dom små.Nu är äntligen städ och tvätt fixat för denna veckan.Äntligen Fredag imorgon det är minsann efterlängtat.Tänk snart är du på väg till Indien spännande.Jag tycker nästan de tär lika spännande som du ;))).Hoppas ni får en riktigt givande vecka men så klart säkert jobbigt också.Ta väl hand om dig.Puss o kram .

  Svara
 • God dag! Verkligen fina lyktor, passar ju perfekt ihop med de du hade sedan tidigare! 50 spänn för en vas/karaff var verkligen ett kap det också! Det är så roligt när man hittar sådana fynd 🙂 Jobbigt med elen, även om det är lite mysigt också, men det blir ju så kallt när det är sådan kyla ute också, brr! Hoppas att det inte dröjer länge innan den kommer tillbaka.

  Ha en fin dag!

  Svara
 • Hej! Jag vill bara säga att jag önskar er en trevlig resa och att jag fortfarande läser din blogg varje dag efter alla år men jag trivs bra att göra det och vill gärna fortsätta : ) kram på dig fina Hannah

  Svara
 • Vad fina ljuslyktor! det är det bästa med vintern tycker jag, att man kan tända mycket ljus. De sprider sån värme i hemmet!!
  Vilka smarta stjärnor till vinglasen!! Det där är ju annars ett känt bekymmer på fester……vilket är mitt glas?? Äh, jag tar ett nytt….. 😉
  Ha en riktigt fin resa! Berätta om era upplevelser. Många starka känslor…..
  Ta hand om er!
  Varma kramar, Carina.

  Svara
 • Du har rätt, här i Piteå är det nu -23, jag tycker givetvis att det är äckligt kallt men kan inte säga någonting om kylan där nere då jag aldrig är där under vintern. Men man vill absolut inte vara ute i den här kylan, det är hemskt!

  Svara