Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

20:11 | februari 11, 2012

Melodifestivalen

God kväll vacker. Här hemma är det Melodifestivalen som gäller. Vi har precis ätit en god Ceasarsallad med kyckling. Nu ska vi heja på Sonja Aldén. Hoppas hon går direkt till final.

Vad gör du ikväll? Om du tittar på Mello, vem håller du på?

Kram ❤


13 kommentarer13 kommentarer om “Melodifestivalen”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Jag kollar på Melodifestivalen.. och som alltid är SONJA ALDEN bäst.. Jag hoppas verkligen att hon går direkt till final 🙂

  Hoppas resan hem gick bra!

  KRAM

  Svara
 • Hej tjejen!
  Jag gillar Sonja, killen som liknade din Peter lite;) och di leva.
  Men svit vad bra inledningen va med Sarah!

  Ha det bra, många kramar till er!

  Svara
 • 1,2 och 6 är bäst 🙂

  Svara
 • Kollar också Mello… Heja på Sonja också men hon åkte ju, men Ulrik var ju bra också!
  Har ätit en god laxsallad som jag verkligen kan rekommendera, kommer ut på http://www.victoriasprovkök.se om en stund, kika gärna i 🙂
  Kram Victoria

  Svara
 • Jag älskar melodifestivalen och var på genrepet igår… såhär tyckte jag – http://www.mammanmax.blogspot.com

  Vilken fantastisk final vi kommer att få, omöjligt att välja ju! Loreen, ulrik och david är ju alla fantastiska och tror att de kan gå långt i europa!!!

  Svara
 • Sonja Aldén, och attans att hon inte gick vidare! :/ Hon var lätt bäst och förstår inte hur folket kunde rösta vidare Sean Banan förra veckan men inte Sonja idag.

  Vilken känsla man fick, på alla människor man saknar <3

  Svara
 • Hej, har du kommit hem nu, välkommen hem Hannah! ♥

  Ska läsa ikapp imorgon, är jättetrött. Jag hejade och röstade på Mimi Oh (bidrag 7) eftersom hon är dotter till en kollega jag har jobbat med i reklambranschen. Annars gillade jag David Lindgrens bidrag, han sjöng bra och snygg är han också 😉 Sonja Aldén är duktig med är lite trött på långsamma ballader i mello, jag gillar fart och fläkt.

  Godnattkram till dig!

  Svara
 • MEN är lite trött skulle det stå…

  Svara
 • Välkomna hem !!
  Hoppas resan hem gick bra?

  Höll inte på de som gick vidare.. ingen jätte favorit idag tyckte mest det va tröttsamma låtar.. Ja sonjas va fin .

  Ha en jätte mysig söndag kram

  Svara
 • Jag röstade på D. Lindgren.Jag tyckte han var sjöng superbra hoppas han går långt.Min knäppe man röstade på Di Leva alltså hallåå:))Ulrik tycker jag kan komma tillbaka när han växt till sig lite;)Jag brukar annars bojkotta dessa skitprogram men i år gillar jag dom faktiskt än så länge.Vi har ätit en suveränt god trerätters middag som vår kära dotter fixat till oss så det har varit en härlig Lördag.Lilla Liv är väl överlycklig och ha Mamma och Pappa hemma och mysa med igen..Ha en fortsatt skön helg vännen.Puss o ch kram var rädd om dig.

  Svara
 • Hej Hannah!
  Jag vann ju ett lundemyr paket förut här på bloggfamiljen. Å bla då
  Tyg, skulle nu ta mig i kragen å sy gardiner till Emilias rum. 10 meter
  Vann jag,men nu när jag började mäta var det bara 6,5 meter.
  Hmm trist. Har vunnit 2 ggr hos er då det första jag vann rann mig ur händerna
  Ett presentkort på 1000 kr. På en barnbutik. Tråkigt när det blir så.
  Ha en fin dag. Kram

  Svara
 • Hej, vill förtydliga för dig och övriga som läser detta. Presentkortet du vann kom från en barnbutik som gick i konkurs flera månader efter vår tävling. Detta är beklagligt men något som ligger helt utanför vår kontroll. Likaså fick jag reda på Lundmyr-incidenten nu och har därför inte kunnat lösa detta då vi inte visste om det. Priset skickades direkt från Lundmyr och därför kan vi på Bloggfamiljen inte veta när fel uppstår. Bästa är alltid och kontakta oss direkt på [email protected] så löser vi det oftast.

  Svara
 • Min favorit vann – inte han med kepsen alltså 😉 Ögongodis!

  Svara