Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

11:19 | februari 12, 2012

Glitter

Hej igen min vän.

Jag har så många bilder från vår resa som jag vill dela med mig av till dig.

Jag tog med mig en stor påse med håraccessoarer till flickorna. Butiken Glitter skänkte dessa. Tack ❤

Oj, vad glada de blev. De gick runt med dubbla diadem, blommor och spännen i håret 🙂

Flickorna med sina "föräldrar" Elisabeth och Kalai.

Vi hade med oss Invisible Friends till alla flickorna. Kanske Du är en av dem.

All kärlek ❤

 


4 kommentarer4 kommentarer om “Glitter”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Oj så mycket härliga bilder och glada leenden vi har fått se. Det värmer att få se hur glada flickorna blir av vad de får 🙂 bra jobbat av er!!

  Svara
 • Härliga bilder… o gripande bilder… . Jag blev alldeles rörd över de bilder du visade när man fick se hur folk bor…
  Jag har själv rest enormt mycket o sett en del…de sätter sig i hjärtat på en ..speciellt när barn är drabbade..

  Jag måste bara säga detta… kan inte låta bli..
  Vilken kontrast…lite osmakligt i mina ögon (fast jag vet att de inte kan rå för de o säkert inte menat illa)..
  Du reser till Indien, vi får se bilder på människor som lever under svält i fruktansvärda förhållanden.. på samma gång som man kan läsa detta ser man Starwoman & MATPLATSEN visa bilder på dyr mat, dyr champange o massa dessertostar…-mat för flera hundra kronor… Jag kan inte låta bli..men jag tycker de blir osmakligt att läsa det…
  tyvärr.

  Tack för de jobb du o din mamma gör – jag är ”bara” fadder o även med i BRIS o UNICEF, självklarhet för mig att va det.. Man måste tänka på de barn som lever i svält.. istället för att frossa i lyx så borde man se över hur man lever o kanske donera lite pengar.. (vilket säkert jättemånga gör).. Vi har de så bra här i sverige att de inte är klokt…vi ska va så tacksamma att vi o våra barn får födas här.

  Kram Nikki

  Svara
 • Härliga bilder! Fint att få se vilken glädje dessa gåvor ger! Är kanon det ni gör!
  Kramar till er

  Svara
 • Nu har tårar runnit efter läst om den lilla pojken och lilla bebisen. Oj vad ont det gjorde..tack för du delar med dig och väcker oss till liv så vi börjar tänka, vilja hjälpa och känna..Det är bra att få ett wakeup call ibland då vardagen här hemma känns tung och lite tråkig..
  UPPSKATTA DET DU HAR!!!!
  Det är lätt att glömma bort hur bra vi egentligen har det…
  Någon gång i livet hoppas jag att mina barn ska få se verkligheten hos andra barn i delar av världen då jag ibland kan bli galen på att allt är serverat för dem, de tar saker för givet och är i bland ganska otacksamma. Samtidigt vet de ju inget annat. Men tror våra barn i allmänhet (&vi vuxna) skulle behöva se andras verkligheter med egna ögon…

  Vilka fantastiskt fina bilder du delar med dig, vilken lycka ni måste gett dessa små flickor.
  Stor kram FINASTE Hannah (& jag tror också det blir en liten till tjej)

  Svara