Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

12:36 | februari 13, 2012

Ett kärleksfyllt inre

Hej igen min vän. Har komit hem igen och ligger nedbäddad bredvid min sjuke man. Vi måste ta några dagars kurering. Men det är inte bara bacillusker som bubblar i min mage. Nu även glädjefjärilar 🙂

När jag lade mig på britsen var jag jättenervös. Har varit det ändå sedan första dagen, när jag såg plusset. Vet inte varför men oron har konstant gnagt i mitt innersta. Tror nog att det är normalt att vara orolig, men också jobbigt.

Nu har jag dock fyllts av ett lugn. Så fort jag såg bebisen på bildskärmen och det pickande hjärtat blev jag varm i kroppen. Det är något alldeles speciellt och omvälvande att se sitt barn som ligger i magen. Bebisen sparkade runt, viftade med armarna och svalde lite vatten.

Allt såg bra ut. Tack och lov ❤

Jag var säker att Liv skulle bli en liten mink bland hermelinerna 🙂 men jag hade fel och Peter hade rätt.

Den lilla vildingen i magen är en liten flicka. Peter ville ha en liten flicka så han blev själaglad. Åh, jag är så lycklig! Hade givetvis varit lika glad för en pojke men måste erkänna att jag tycker det ska bli underbart härligt med två små flickor bland deras äldre kärleksfulla bröder. Nu är familjen komplett men Peter kan tänka sig en femte. Han kommer få det tufft när killarna flyttat hemifrån och huset är fullt av tjejer. 🙂

 


52 kommentarer52 kommentarer om “Ett kärleksfyllt inre”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Å va mysigt 🙂 Grattis till ännu en tös!
  Krya på er
  Kram Lotte

  Svara
 • Wihoooo vad mysigt att få se sin lilla bebba på skärmen!
  Jag förstår din oro och du delar den nog med de flesta havande.
  Även fast man får ett plus på stickan och man har en mage som växer så kan man liksom inte riktigt våga tro att det faktiskt är en liten minibebis där inne, som andas och lever.
  Grattis igen till er nya kommande familjemedlem!

  KRAMAR ♥

  Svara
 • Å grattis, gud så roligt med en liten flicka till =) Skönt att allting såg bra ut!

  Massa kramar till er

  Svara
 • Stort grattis till din graviditet, härligt med många barn!

  Jag har själv fyra, tre pojkar och en flicka. Ungefär i samma åldrar som dina. Rörigt, livligt och intensivt men sååå underbart!

  Lycka till!

  Kram Elin

  Svara
 • Gud va roligt att ni ska få en flicka till Hannah! Grattis till dig och lilla familjen! Ska bli kul att se vad det blir för en liten filur! 🙂

  Svara
 • Vilken lycka,så härligt,gläds med er o då tippade man rätt.må så gott Hannah.kramar

  Svara
 • Nämen åh…… ♥ En liten fin jänta till! Man blir alldeles varm i hela själen. Grattis grattis grattis i massor. Vad lustigt det är det där med att känna på sig. Jag hade hela tiden en känsla, och har haft i hela mitt liv, att jag ska bli en pojkmamma. Det har bara inte funnits att jag skulle få en flicka. Så blev det inte heller. Jag minns att min mellanpojke längtade ihjäl sig efter en lillasyster som han kunde lära och rida och största ville gärna ha en liten lillebror. Vi åkte på ultraljudet och Milo låg och fladdra med sin snabel till höger och vänster så det var liksom inte svårt att se att det var en liten kille. Mellansonen GRÄT floder när jag ringde hem och berättade, så då fick han mig att fullkomligen bryta ihop utan för sjukhuset. Jag var så ledsen för att jag gjorde honom så besviken samtidigt som jag var så lättad över att vi verkade ha en frisk levande bebis i magen. (Gick med ständig oro jag med). Det gick snabbt över för mig men mellanpojken var ledsen länge minns jag. Tills Milo kom ut…. då förstod han inte hur han kunde bli ledsen. Det var så självklart med en liten kille till i familjen. Så här är det fullt med grabbs!
  T.o.m kattfan är hane! 🙂 Jag får mensa, PMS:a bäst jag vill…ingen konkurrerar med mig om den platsen! 🙂

  Massa grattiskramar och krya på bajskarln! 😉

  Svara
 • Tjohooooo Hannah grattis till en liten lillasyster;) Ja två av varje kan det bli bättre? Kul för Liv med en liten syster det hade hon ju önskat sig.Hon kommer bli lika väl omhändertagen som sin syster av sina fina bröder.Det blir en spännande tid ni har att gå till mötes nu.Puss o kram från ett vitt Skåne.

  Svara
 • Håller med Peter.Klart ni ska ha en femma sen;)

  Svara
 • Stort grattis till ytterligare en flicka!!! Ni är så fina!!!! Kram

  Svara
 • Stort grattis! Vad roligt med en till flicka. Men attans att karln din fick rätt..sånt suger 😉

  Vilket fint arbete ni har gjort i Indien. Jag blir så rörd när jag läser dina inlägg(har precis sträck läst dem). Hjärtat blöder när man läser om allt hemsk, speciellt om pojken med spädbarnet. Jag hade bölat ögonen ur mig och bara velat därifrån eller så vart så snuskigt rik att jag skulle kunna hjälpa alla.

  Jag skulle verkligen vilja fara till länder där barn har det svårt och hjälpa, men jag förstår att det är tufft för själen. En riktig själaresa. Samtidigt så kan man behöva se hur hemskt andra kan ha det för att uppskatta hur bra man själv har det och i vilket bra land vi bor i.

  Krya på era sjuka magar!

  Ta hand om er. Krama

  Svara
 • Grattis till ännu en underbar liten tjej! 🙂

  Svara
 • Aaahh, en liten Graaf-Karyd princess till!!! <3! Stort grattis ännu en gång!! Har ni börjat spåna på namn än?
  Många kramar

  Svara
 • Åh, vad roligt! Grattis till en till liten tjej!!!

  Så mysigt så att jag var tvungen att fälla en liten tår 😉
  Kram!

  http://www.niehoffs.blogspot.com

  Svara
 • Grattis till en till liten tjej. Vi som följer varann i graviditeten, jag ligger en dag före dig och hade också fått en tid föreslagen för UL på Mama Mia idag men jag valde att ta imorn på alla hjärtans dag! Så imorn får jag också veta vad jag väntar. Hoppas lite på en tjej eftersom jag har en liten kille sen tidigare. Men är ju självklart glad och lycklig för ett friskt barn!!

  Kram Johanna

  Svara
 • ÅÅ tårarna rinner av glädje 🙂 Tänk en liten flicka 🙂 Jag hade rätt, jag gissade rätt, det var en flicka 🙂 Jag hade även drömt att du skulle få en liten flicka till innan du berättade att du var gravid 🙂

  Är så lycklig för er skull..

  STOR KRAM

  Svara
 • Vad mysigt med en liten tjej till!
  Grattis!

  Svara
 • Åh vad mysigt!! Grattis!! Kul att få en liten tjej till så Liv får en nästan jämngammal syster! är så glad för er skull!!

  Hoppas bacilluskerna ger sig snart!! Köp Verumfil! Det brukar hjälpa mot det mesta!

  Tack för att vi får vara med i er graviditet och att du delar med dig av den lilla! Blir nästan sugen på en till själv också……men jag ska försöka hålla mig 😉

  KRAM och krya på er!!

  Svara
 • Åhhhh så roligt med en liten flicka till, ni har lyckats med att få en helt 50/50 familj, gratulerar till det. Kommer att följa dig här på bloggen och ser fram mot förlossning ;-)) har en liten pojke själv och vet inte om det blir fler barn men blir det fler så skulle det såklart vara kul med en liten tjej även om jag egentligen är mest van med killar. Ha en fin dag kramar!

  Svara
 • Grattis igen, oavsett kön 😉

  Svara
 • Stort grattis till er lilla flicka! Kram

  Svara
 • Men åh grattis grattis!!
  Va mysigt med en liten flicka till =) Det är verkligen något alldeles speciellt när man är på ultraljud och får se det lilla miraklet. Å en härligt lugn känsla när man får veta att barnet mår bra och att allt ser bra ut.
  Krya på er nu!
  Kram Katrin

  Svara
 • Haha..jag hade rätt..;)
  Stort stort grattis!!!!!

  kram Malinapralina

  Svara
 • Ett stort grattis till ytterligare en tös! Själv har jag bara en månad kvar tills vårt allra första kärleksbarn kommer, vi har dock ingen aning om vad det blir.
  Krya på er!
  Kramar

  Svara
 • Stort Grattis till Er kommande lilla tjej 🙂
  Ha en fortsatt fin dag. Kram

  Svara
 • En liten tjej, gulligt, grattis!

  Jag har nu 43 dar kvar… Börjar kännas!

  Kram!

  Svara
 • Aaa Hannah GRATTIS!! Har foljt din blogg anda sedan du borjade blogga pa Mama och tycker du verkar vara en sadan fin o go tjej! Onskar dig all lycka o gladje.

  Svara
 • Åh, vad underbart att få veta att allting är fint med lilla bebben!
  Många varma grattis till er alla!

  Svara
 • Ett stort grattis till er lilla tjej!!!!! Va kul för lilla Liv att få en lilla syster!!! Grattis grattis!!! Ta hand om varandra nu så ni blir friska.. Kram

  Svara
 • Stort GRATTIS igen Hanna!!!
  Men va fina de e alltså !!! Ja som du säger man blir såååå varm i hjärrtat alltås det e så speciellt att se den lilla allra första ggr sådär.
  Jaha en tjej 🙂 Men va kul lite mera jämt nu då 🙂

  Stor kram fina hoppas ni blir bättre kram ullie

  Svara
 • Underbart stort grattis till dig!
  Så mysigt att få börja klura på namn..Eller det kanske ni redan vet, vad hon ska heta?
  All lycka till er.

  Kurera er nu och njut av dagens goa besked.

  Jordens kram

  Svara
 • Åh vad mysigt! Grattis igen till Er båda!!!

  Svara
 • Härligt med en tjej till 🙂
  Krya på er nu!
  Kram

  Svara
 • AAAAAH VAD KUL!!!! 😀

  Svara
 • Ett stort GRATTIS och åhhh vad glad jag blir av att läsa detta glädjefulla inlägg. Skönt för dig att känna dig lite lugnare nu. Det är ju helt fantastiskt Hannah! FYRA barn. Två tjejer och två killar. Gud, så mysigt.

  Puss & kram ♥

  Svara
 • Åh, grattis grattis!! Vad skönt att allt såg bra ut så att du kan slappna av lite. . . jobbigt när man börjat oroa sig lite. Jag har själv fem barn tre tjejer födda 89, 91, 92 och två killar födda 99, 01. . . för mej har det varit lite mer oroligt för varje gång. . . .men nu blir det inga fler här. . . börjar så smått vänta på barnbarn 😉 Lycka till så mycket!! Kul med en liten syster kanske lite extra kul för Liv när killarna är iväg men även för er andra som har så många killar redan 😉 Kram och ha en riktigt mysig alla <3 dag. . . .hoppas mannen din piggnar till!!

  Svara
 • Då gick det att skriva igen:). Vad underbart å se lilla tjejen å att hon verka ok. Kollade jag med Me båda tjejerna, kunde bara inte låta bli när man vet att sköterskan ser vad det är. Blir det en till så frågar jag igen. Tycker man får en ännu starkare känsla för barnet när man vet vad det är.:) krya på er å stor kram

  Svara
 • Grattis till kommande lilltjejen! 2 av varje, inte illa pinkat 🙂

  Svara
 • åhhh vad kul grattis till lilla tjejen, jag frågade dig ju vid ett tillfälle om du ville ha kille /tjej svårt att svara på men om man får önska, vet ej om du svara. Själv hade jag tyckt de var kul med en tjej till då man får nära i ålder till Liv. Min sista önskade jag mig en flicka, fast jag vet man blir glad vad det än är, nu skulle jag kunna tänka mig en liten kille, har ju ”bara” en kille och 3 tjejer 🙂 Men för mig är det nog klart med barn 😉 fast man ska ju aldrig säga aldrig. Ett stort grattis till dig och Peter 🙂 många kramar Kerra

  Svara
 • Åååååh så härligt! Stort grattis:) Kramar från mig 🙂

  Svara
 • Grattis vad kul 🙂
  Liv blir säkert en jätte gullig stora syster <3

  kram till er alla

  Svara
 • Många grattiskramar, så mysigt med ännu en liten flicka!
  Ha en fortsatt härlig måndag, vilken start på veckan – kan väl knappast bli bättre! 😀
  Kramar till er alla 6 <3

  Svara
 • Åh vad mysigt! Grattis igen 🙂 Hade såklart inte spelat nån roll förstår jag men i vilket fall är det ju supermysigt med en bebis 🙂 Hoppas ni kryar på er, uppvispad cola och feta chips är bra!

  Svara
 • SORT GRATTIS till er! Kul med en liten tjej till. Om man ska tänka bekvämligheter så kan bebben ärva Livs kläder mm, så slipper man köpa nya pojk kläder. (men vad gör det när det är kul att shoppa igentligen 😉 ) Liv och bebisen kommer att ha mycket glädje av varandra.

  Kramar till dig!

  Svara
 • Vad roligt, grattis eller TIL HAMINGJU 🙂

  Svara
 • Vad härligt. Stort grattis! =)

  Svara
 • Härligt o så kul för er med en lillasyster till. Grattis!!!!’
  2 fina pojkar och så 2 fina flickor som ska hålla ihop och finnas för varandra.
  Underbart ju,
  Önskar er alla lycka och hoppas era magar snabbt är oki.
  Kram

  Svara
 • Åhhhhh, stort grattis!!! Måste säga att jag blev ordentligt sugen på en liten till nu:)

  Svara
 • Vad roligt, Grattis!! 😀 Då blir väl Liv glad när hon får en livs levande liten docka att pyssla om 😉
  Kram på er!

  Svara
 • GRATTIS!! Vad roligt med en liten tjej till.

  När vi var på UL (vi väntar tredje) så var jag helt säker på att det var en pojke, eftersom vi har två pojkar så trodde jag att det blir ju en fotbolls kille till men vi väntar också en liten tjej som beräknas komma i april.
  Jag hoppas att våra pojkar blir lika gulliga mot sin lillasyster som William och Mio.
  Hon blir nästan en liten ”sladdis” för pojkarna är 9 & snart 8 men längtar såå efter lillasyster och de tycker att väntan är väldigt lång.

  Krya på er!
  Kram Jessica

  Svara
 • Vad roligt, stort grattis! Hoppas att ni mår bättre snart. Kram

  Svara
 • Stort Grattis! Myspys 🙂
  Kramar Anna

  Svara