Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

17:10 | februari 15, 2012

Floden Ganges

Hej min vän. Har kommit hem från en dag med jobbmöten och ett kärt möte hemma hos min vän Lenita. Fick träffa hennes 8 dagar gamla flicka Emilia. Åh, så Gudomligt söt hon var. Längtar tills jag får hålla min flicka i famnen 🙂

Hon är beräknad till den 14 juli så det är ett tag kvar. Går dock in i vecka 20 i helgen så halva tiden är snart avklarad. Tjohoo!

Har lite fler bilder från Indien som jag tänkte visa dig innan jag ska sätta igång med middagen.

Träffade en kvinna som bor i slummen. Hon visste att vi skulle komma och hälsa på och hade klätt sig i sina finaste kläder. Peter gav henne 200 kr vilket motsvarar FEM månadshyror för henne. Hon grät av lycka.

Sista dagen tog vi en båt över floden Ganges för att besöka ett område i nöd. Huvva, vilket äckligt vatten. Höll mig krampaktigt i relingen för att inte ramla i. En kallsup där och man kan tacka för sig.

Här är vi hela teamet från Sverige och våra samarbetspartners i Indien.

Man blir nog inte mycket renare efter ett dopp i Ganges.

Och så slut en bild från flyget på vår resa hem.

Hörs om en stund igen.

Puss och kram ❤

 


8 kommentarer8 kommentarer om “Floden Ganges”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Hej!

  Ville bara berätta att du är så oerhört vacker, och du är min förebild, det är dig jag ser upp till..

  Du är värdefull <3

  KRAM

  Svara
 • Hej där,har fått skumma igenom inläggen…

  Blev så glad när jag såg att jag oxå gissat rätt på filuren i din belly:) och vilken fin profil hon har,kommer nog bli lik dig!
  Hade nog oxå önskat en liten flicka till om jag någon gång får en fyra…

  Kär Lek till dig

  Svara
 • Man ska verkligen vara glad för det man har efter man sett de där bilderna, hua vilket vatten, tänk rent vatten vad de gör mycket, vi duschar och slösar vatten var dag de har inte ens riktigt fint vatten att dricka medans vi slösar bort det, hua. Ja tyvärr e det ju helt olika världar man lever i , underbart kort de sista från flygplanet! kram på dig.

  Svara
 • Hej! Spännande att se bilder från din resa. Själv sitter jag ensam å gravid på ett hotellrum i Estland (tjänsteresa) å längtar efter min 2-åring så det gör ont i hjärtat:-/. Min enda tröst just nu är att titta på bilder i mobilen å läsa din blogg + lite nyheter. På fre får jag äntligen träffa min guldklimp igen!

  Svara
 • Ja det vattnet såg inge vidare härligt ut, tänk att folk badar där. Det måste ju spridas mängder av sjukdomar där. Så sot hon var kvinnan från slummen och tänk vilken otrolig lycka att få så mycket pengar, förstår att hon grät av glädje! Vilken otrolig lättnad och glädje!

  Hoppas filmerna är bra!! Ha en mysig kväll 🙂

  Svara
 • Hihi. Om hon mot förmodan kommer på utsatt datum så får vi och kronprinsessan slåss om tårtbottnarna i framtiden, för då fyller min dotter också år =)

  Svara
 • Och min son med 🙂

  Svara
 • Hannah – den översta bilden är väldigt fin, på många sätt! Ville verkligen säga det till dig. Den säger liksom mycket =)

  Måste också säga att flygplansbilden ser ut som ett vykort!

  Tack för en fin blogg, det är riktigt kul att läsa!

  Hälsningar
  Sara

  Svara