Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

20:37 | februari 15, 2012

Trött filmkväll

God kväll kära vän. Det doftar rent i hela huset. Inte för att jag har städat utan för att jag har hängt nytvättade kläder på tork överallt. Fyra torkställningar står och doftar. Mmmm! Du vet min besatthet av sköljmedel 🙂

Barnen sover och jag ska strax själv lägga mig och titta på film. En skön avrundning på en småstressig dag.

När jag lagade middag körde William runt en trött Liv i hennes vagn. Som tur var somnade hon inte utan det slutade med att hade Mio och William hade springtävling i vardagsrummet med vagnen och Liv tjöt av skratt.

Trött.

Har du sett någon av dessa? Jag gillar Guillermo Del Torors filmer så jag hoppas att "Don´t be afraid of the dark" är bra. Hans filmer Pan´s Labyrinth och Barnhemmet är två favoriter.

God natt.

Kram ❤

 


10 kommentarer10 kommentarer om “Trött filmkväll”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Härligt med nytvättade kläder. Jag har under eftermiddagen och kvällen varit ensam med båda mina barn för första gången. Kära nån vilken cirkus när man är orutinerad och lillflickan vill bli ammad precis hela tiden. Sedan några timmar sover båda två och jag sitter utslagen i soffan och ser på Mästerkocken. Önskar att jag kunde uppbåda energi till att se en film, men jag tror tyvärr inte att jag ens skulle kunna följa den mest banala handling ikväll ;)! KRAM

  Svara
 • Grattis fina Maja till er lilla flicka! Hoppas förlossningen gick bra och att dina farhågor över förlossningsdepp är ett minne blott.

  Du får snart in rutinerna. Jag lovar.

  All kärlek och en stor kram

  /Hannah

  Svara
 • Double tyckte jag var jättebra, såg den i helgen 🙂

  Svara
 • Kan rekommendera filmen ”Nell” med Jodie Foster – kanonfilm!!

  Sen tänkte jag fråga dig om det är okej för Er att man skriver om Er Indienresa o barnhemmet på Facebook? Kan ju bli att fler hittar ”Bloggfamiljen” o då också kanske mer pengar till barnhemmet :o)

  Stor kram!

  Svara
 • Självklart! Tack ❤

  Kram

  /H

  Svara
 • Jaså du gillar skräckfilmer. Jag kan se dom men i sällskap 🙂

  Svara
 • Just nu pratar vi om hur DU kan bli miljonär! Häng på!=)

  http://attraktionslagen.devote.se/

  Svara
 • Hoppas filmerna var bra! Lät som ett väldigt bra avslut på dagen.

  Ha en bra dag!

  Krama

  Svara
 • Somnade innan jag ens hann sätta på en film 🙂

  Kram

  /H

  Svara
 • Jag vet att jag har frågat dig förut om Joolzvagnen men jag vill verkligen ha svar då vi förmodligen tänkte köpa en sån vagn till vårat lilla pyre.

  Jag kan absolut ingenting om vagnar och så men hur länge kan man använda vagnen till sitt barn innan man måste byta? Är vagnen bra att köra på snöiga eller grusvägar om sommaren. Bor inte på landet men inte heller i storstan så vägarna är ju inte helt snöfria. Och på sommaren brukar jag vara ute och gå mycket och då blir det bla på grusvägar.

  Hoppas du kan hjälpa mig med lite svar =) Ha en bra dag! Kram Kram

  Svara