Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

08:25 | februari 17, 2012

Fredag i snö

God morgon min vän. Äntligen fredag. Tjohooo! Vad har du för planer i helgen?

Jag gav barnen en biokväll på Alla Hjärtans Dag så ikväll ska vi se Mästerkatten i 3D.

Nu ska jag iväg och kommer hem om några timmar igen. Ville bara kika in och säga hej och önska dig en fin start på denna snöiga fredag.

Du är Värdefull ❤

Du missar väl inte att vi har tjejkväll i Växjö 8 mars. Mingel, mys, tävlingar och annat som vi gillar 🙂 Mer info kommer snart men jag vill bara att du bokar in datumet om du kan komma.


10 kommentarer10 kommentarer om “Fredag i snö”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

 • God dag! I helgen har jag inga större planer, känns rätt skönt att kunna ta dagen som den kommer. Förutom några timmar som barnvakt imorgon så är min helg öppen för det mesta 🙂 Kul med bio och 3D dessutom, hoppas att filmen är bra också!!

  Ha en kanonfredag!!

  Svara
 • Underbara helgplaner, lämnar kylan för 2 veckor i Kuala Lumpur. Avresa imorrn! Bloggen följer med! Önskar dig en fin och vintrig helg! kram towe.

  Svara
 • Lyxigt 🙂

  Svara
 • det blir en lugn helg då lilla damen är sjuk. Hoppas ni får en mysig helg och bio
  stund 😉

  Svara
 • Härligt att det äntligen blev fredag!
  Jag ska på tjejmiddag i kväll och då vet ni ju hur det blir:-) många skratt och ”flams” – härligt!!
  STOR KRAM från Helene

  Svara
 • God Fredag Hannah.Veckans bästa dag.Även om man inte är ute i arb.livet så är Fredagen fortfarande väldigt speciell.Kul att ni ska gå på Bio.Den är säkert jättebra.Här har vi tö idag och snabbt går det,sköönt.Jag längtar efter Våren nu och lite mindre kläder.Nästa vecka har skolorna sportlov här och det vankas en massa aktiviteter.Så nästa vecka så blir det barnbarns mys för hela slanten.Skönt och mysigt att kunna hjälpa till när man kan.I helgen har vi lite födelsedagsfirande och i morgon Melodifestival som står på programmet.Hoppas ni får en riktigt skön Fredag.Puss o kram.

  Svara
 • Hej Hannah!
  Den såg jag o min man med barnen förra lördagen och vi skrattade lika mycket som ungarna. Den var jättebra.
  Kram Linda

  Svara
 • Hej!
  Det var evigheter sen jag skrev, men jag har läst ganska flitigt i stället… Vad kul att höra att ni väntar ännu ett barn! Jag väntar mitt första barn och har BF den 29:e maj. Börjar bli stor nu!

  I helgen ska jag träffa min pappa och reda ut gamla konflikter, plugga och mysa av bebisens sparkar…

  Stor kram och tack för en fin blogg med en fantastiskt härlig atmosfär! <3

  Svara
 • Jag bor 10 mil från växjö o är jättenyfiken på mer info om träffen!!
  Har följt din blogg sen innan Liv va i magen o får mycket inspiration av er. Tack 🙂

  Svara
 • Ang bloggträffen, hade varit kul, men just de datumet kan jag ej 🙁 kan du inte komma runt Skövde trakterna ngn ggn ;). Ha en skön lördag här ska fixas smörgåstårta och tårta då vi ska ha kalas imorrn för Filippa och hennes pappa som fyllt år.Ikväll blir det schlager med kidsen och sambon .
  KRAM Kerra

  Svara