Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

21:02 | februari 19, 2012

En vanlig söndag

God kväll vacker. Här hemma har vi ätit middag, barnen har lekt och inget särskilt har hänt 🙂

Hur har din söndag och helg varit?

Sov gott. Vi hörs imorgon.

Kramar ❤

 

 


12 kommentarer12 kommentarer om “En vanlig söndag”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Hej!
  Har följt din blogg ett tag, tycker det ni gör i Indien är helt fantastiskt! Jag funderar på att åka som volontär i slutet av sommaren och skulle gärna åka till Indien. Har skickat 2 mail till eran ”info mail”, har dock inte fått något svar på om ni kan tänkas behöva hjälp av volontärer… ?
  Skulle vara väldigt tacksam om ni svarade!:) mvh Rebecka Petersson

  Svara
 • Hej Rebecka,

  Ska genast kolla upp det. Hör av mig på mail.

  Stor kram

  /H

  Svara
 • http://petranyman.blogspot.com Härligt med en lugn mys söndag! Min helg har gått i raktetfart! Kika gärna in på min blogg! För lite middagstips mm.
  Kram Petra

  Svara
 • Gokväll! vad gullig du är som fixat så fint för Jessica, vilken lycka! här har varit en lugn helg med lite melodifestival, har idag kört min älskade svägerska till Landvetter, min bror med familj har flyttat till bulgarien i två år där min svägerska ska öppna upp hennes o maurits butiker runt om i landet. Har just gjort blomkålsmos, så gott!

  4 port Dela ett stort blomkålshuvud i bitar o koka i vatten 7-10 min så de mjuknar,häll av vattnet o mixa till mos, häll i ½-1 dl vispgrädde, 3 msk smör, muskot, salt o svartpeppar……..muuuuums vad gott ala LCHF, o det tar ingen tid att göra.

  Nu ska jag kojsa, önskar er en fin vecka o hoppas du o lillan i magen mår gott!

  kram

  Svara
 • Sådana söndagar är härliga, jag har haft en likadan! Varit hemma och pysslat med diverse saker, gjort smycken, lagat god mat och tagit det lugnt. Laddat batterierna för en ny arbetsvecka helt enkelt! 🙂 Helgen har varit blandad med barnpassning, mys med sambon och melodifestival.

  Ha en fortsatt fin kväll!

  Svara
 • Hej, var kommer den fina rod/beiga fatoljen ifran.

  Kollade pa en film igar med Resse Witherspoon och sag den…tyckte val att den var bekant!

  Tack pa forhand,

  Anja

  Svara
 • Jag såg också den fåtöljen när jag såg filmen. Kul.

  Vi har köpt den på Nordiska Galleriet och märket heter B&B Italia.

  Kram

  /Hannah

  Svara
 • Fina Hannah! Vad kul med en babyshower 🙂
  Vi ska ju nästan ha bebis samtidigt, jag ska ha 18 juli. Vet du förresten om Joolz kommer finnas på babymässan i göteborg 2-4 mars? Sov gott
  Kram!

  Svara
 • Vad roligt! Grattis 🙂

  Japp, JOOLZ och jag är där.

  Vi ses.

  Kram

  /H

  Svara
 • Hejsan! Försöker skicka iväg pengar till barnhemmet men det funkar inte genom Swedbank. Det står att jag skrivit banknumret på fel sätt…. Men det är väll 900-1934? Jaja jag ger inte upp…

  Svara
 • Hej Hanna!
  Tack för en bra och spännande blogg. Tänkte bara höra var du har köpt din rostförgade t-shirt? Riktigt fin och perfekt längd!

  Önskar dig och familjen en fin dag!

  Svara
 • Ni är så söta, både du och Liv;)
  Jag tänkte vara lite fräck och fråga om du vet märket på er köksfläkt? Vi letar efter en vit fyrkantig, och er ser ju väldigt fin ut!
  kram!

  Svara