Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

21:55 | februari 20, 2012

Trött och ännu tröttare

God kväll min vän. Ligger i sängen och skriver. Liv sover och småsnarkar bredvid mig. Pojkarna sover också sedan länge och Peter pular med något på nedanvåningen.

Bebis är vaken och kickar runt i magen. Det känns alltid skönt att känna henne. Jag blir lugn av hennes sparkar 🙂

Har inte mått så bra idag och har mest bara vilat. Vissa dagar är verkligen skit. Blev dock bättre, så imorgon hoppas jag på bra.

I eftermiddags var vi bjudna hem till mamma på middag. Tyvärr kunde inte William och Peter förlja med för de skulle på föräldramöte i skolan. Jag, Mio och Liv åkte i alla fall dit, åt gott och myste.

Mammi och vovvarna. Lilla Bimbo är så gammal och ynklig. Började gråta fort jag tittade på henne. Hon har haft ett bra liv och är så älskad. Det känns skönt att veta.

Jag, mamma och Gunnar åt en god fiskgratäng...

... och barnen åt köttbullar.

Liv posar och putar med läpparna.

Hon är en riktig linslus.

Efter middagen gömde sig Liv och Mio hos Mimmi i soffan och åt upp morfars kakor.

Tack och god natt.

Kram ❤

 


5 kommentarer5 kommentarer om “Trött och ännu tröttare”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

 • God afton!! Livan Divan är söt som socker!!! <3 Och vad stor och långhårig hon har blivit!!! De växer så snabbt de små trollen, och tur är väl det… 🙂 Önskar dig de bästa av dagar i morgon (och alla andra dagar!!). Skulle såå gärna vara med på tjejkvällen i Växjö, men kan dessvärre inte 🙁 Men nästa gång, då jäklar!!! 🙂

  Stor kram och natti, natti!

  Svara
 • underbart med mamma/mormor mys!!

  Hanna ja undrar över om du eller peter vet.
  när ja e inne på din.. viktorias eller så o skriver så finns bild på mej .. men så fort jag e inne på Anna starwoman så…
  Varför det har ändrats på mej när jag ska skriva kommentar att det blir ingen bild på mej o jag måste skriva Allt om mej var gång.. alltså namn blogg mm du vet .. Har aldrig varit så innan Vet du varför ?
  Kram ullie

  Svara
 • Åh .. pinsamt .. men nu skrev ja igen på annas då funkade det!! konstigt . kanske hon gjort något eller sagt till dej eller peter för det har inte funkat på länge hos henne o sa till här om dagen

  Ja men så bra .. hoppas det funkar nu då igen KRam fina du .
  gulligt med bebis sparkar förresten kram igen

  Svara
 • Åh , skulle man möjligtvis kunna få receptet på den goda gratängen?
  Kramar

  Svara
 • Hej Hannah!

  Nu har jag skickat ett mail till dig på [email protected] Hoppas du har fått det =)

  Till en annan sak, kan du inte fråga din mamma efter receptet på den där fiskgratängen? Den ser ju bara SÅ god ut och jag verkligen älskar fisk =)

  Kram Kram

  Svara