Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

10:06 | februari 20, 2012

Vintertrött ansikte

God måndag min vän. Vi har en ny vecka att se framemot. Men snart är det fredag igen 🙂 Tycker dagarna går så fort.

Hoppas allt är väl med dig. Jag börjar tyvärr redan nu känna av min ländrygg och foglossning. Hade på känn att det skulle börja tidigare denna graviditet. Ska fara in till stan och köpa ett särskilt gravidbälte som hjälper mot det. Det känns skönt när något ”håller ihop” bäckenet och ger stöd.

Ja ja, man får stå ut med lite smärta. Något gott kommer ju ut (bokstavligen) av det. Har gått in i vecka 20 nu så halva tiden av graviditeten har gått. Hon där inne börjar ge sig till känna, eller jag börjar känna hennes sparkar mer och mer nu. Mysigt 🙂

Den här tiden på året tycker jag är den absolut tristaste när det kommer till årstider. Det är slaskigt ena dagen, iskallt och vintrigt nästa och för det mesta är himlen grå. Men om några veckor kommer det bästa på hela året. Våren.

Älskar när man börjar höra fåglarnas vårkvitter, snön smälter och man hör det härliga ljudet från vattendroppar som faller till marken från hustaken. Solen som värmer upp både mark och människor. Alla man möter på gatan ser gladare ut. Uppvärmda i själ och kropp. Vi ler mer, eller hur? De borde alltid vara vår.

Uteserveringarna börjar öppna och vi kryper ut från våra iden. Jag och Peter pratade om det igår. På sommaren lever vår gata upp. Vi umgås med grannarna, barnen leker och vi blir alla mer sociala.

Vill inte vara vintertrött och grå längre. Har några tips för att pigga upp vintertrött hud. En liten hjälp på vägen till att känna våren och solen.

Handlade taxfree i Helsingfors. Passar på att köpa de dyrare märkena när jag är ute och flyger. Det blir lite billigare så och känns då direkt lite bättre 🙂

Måste genomgå en brun-kur innan jag kan visa mitt grå, gröna nylle.

Brun-utan-sol från Clarins.

Den ser verkligen delicious ut, som det står på burken. Vill nästan smaka lite. Ett tips är att smörja in sig med BUS på kvällen innan man lägger sig. Då hinner den verka under natten och du kan tvätta ansiktet på morgonen och få bort eventuell BUS-lukt.

Second-skin effect från Guerlain är ljuvlig. Den ger en naturlig gyllenbrun ton och healthy glow och är som sammet. Täcker en aning.

Svep Guerlains terracottapuder 4 seasons över kinder, näsa, panna och haka och du ser direkt vår- och sommarfräsch ut.

All Kärlek ❤


12 kommentarer12 kommentarer om “Vintertrött ansikte”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Jag förstår känslan, men den som väntar på något gott heter det ju 😉 jag tror inte att alla hade varit lila glada och pigga om vi hade haft vår jämt. Vi behöver en lång vinterperiod för att uppskatta och glädjas av våren! 🙂

  Ha en god måndag!

  Svara
 • Ja, det är så sant. Men jag tycker att vårhumöret hos de flesta borde hålla i sig. Många är så sura och buttra när det är vinter.

  Vintern i sig när den är som bäst älskar jag.

  Kram

  /Hannah

  Svara
 • Hej Hannah!

  Kul att hon börjar höra av sig inne från magen 🙂 Så roligt med en liten tjej till tycker jag. Jag vill också ha en tjej! Men fyra killar får räcka för oss tror jag. Vad är oddsen på att det blir en tjej femte gången?! Nej, jag är en killmamma helt enkelt 🙂 Men man vet ju aldrig…

  Tycker det är rätt så häftigt egentligen med våra fyra årstider. Tror vi behöver dem alla för att må bra. Längtar också till våren och försommaren. Innan det blir för hett. Vissa av våra grannar har inte synts till sen i höstas. Man brukar se dem till våren igen. Kommer ihåg förra våren då våran fjärde son föddes. Vi hade kommit hem från BB och jag var ute på första promenaden. En granne dök upp och sa. Nej men, är du barnvakt åt en sådan liten?!
  Va?! Ja, asså vi har fått en till… Mkt hinner hända under vinterhalvåret.
  Man lyfter blicken också och tittar upp. Allting blir lite lättare. Älskar soliga vårdagar!

  Förresten. Vilken helt underbar överraskningsfest ni hade för Jessica och hennes lilla tjej i magen. Kan tro att hon blev glad. Fin kompis du är <3

  Önskar dig en superfin dag!

  Varm kram <3

  Svara
 • Hej Hannah!

  Äntligen kan jag kommentera på sidan, har inte funkar alls tidigare 🙁
  Nu har ju du köpt BUS produkter men annars vill jag tipsa dig om denna underbara BUS spray för ansiktet! 129 kr på H&M http://www.garnier.se/_sv/_se/our_products/product.aspx?tpcode=OUR_PRODUCTS^PRD_SUNCARE^SELF_TANNING^SELF_TANNING_DISCOVER^SELF_TANNING_RTN1&prdcode=P32022

  Sen undrar jag om inte du är utbildad nagelteknolog? Kan du inte berätta lite om det, är själv nyutbildad och nu står man här som en nykläckt fågelunge och vet inte vart man ska ta vägen 😉

  Kram Marie

  Svara
 • Tack för tipset Marie.

  Japp, jag är utbildad nagelteknolog men håller inte på med det alls längre. Är lite ring rostig nu 🙂

  Jag öppnade en egen salong för flera år sedan där jag hyrde ut en stol till en annan tjej som också var nagelteknolog. Hade även solarium, massage och annat där.

  Det var rätt kämpigt att driva egen salong som ensamstående med två barn men ändå roligt. Skulle ge dig rådet att hyra in dig på en salong som redan har en stor kundkrets. Då kommer du igång snabbt och kan kanske så småningom öppna eget.

  Kram kram

  /Hannah

  Svara
 • Åhh tack för dina tips och snabba svar 🙂

  ”Problemet” med att hyra in sig är att de allra flesta kräver egen kundkrets och erfarenhet. Det är ju inte direkt det lättaste som nyutbildad..
  Synd att du slutat med det, hade annars varit kul med det som stående inslag på bloggen 🙂
  Vilket märke använde du dig av?

  Kram

  Svara
 • förlåt för att jag tjatar men du måste hjälpa mig:

  Jag vet att jag har frågat dig förut om Joolzvagnen men jag vill verkligen ha svar då vi förmodligen tänkte köpa en sån vagn till vårat lilla pyre.

  Jag kan absolut ingenting om vagnar och så men hur länge kan man använda vagnen till sitt barn innan man måste byta? Är vagnen bra att köra på snöiga eller grusvägar om sommaren. Bor inte på landet men inte heller i storstan så vägarna är ju inte helt snöfria. Och på sommaren brukar jag vara ute och gå mycket och då blir det bla på grusvägar.

  Hoppas du kan hjälpa mig med lite svar =) Ha en bra dag! Kram Kram

  Svara
 • Hej fina Pauline,

  Tjata på, det är bästa sättet att få svår 🙂

  Maila till [email protected] så kan vi ”prata”. Vi kommer ha utförsäljning av alla våra demovagnar nu så då är det ett ypperligt läge att köpa.

  Kan gärna dema en vagn för dig också.

  Maila 🙂

  Kram

  /Hannah

  Svara
 • Hej Hanna!! Såg att du ska ha barn igen.. Vad kul! Har följt din blogg väldigt länge och det är väldigt kul att läsa den.. 🙂 Jag och min pojkvän ska också ha barn, om allting går som det ska så kommer vårat barn i juni.. Så jag är snart inne på vecka 26.. Det är vårat första barn, det kommer bli väldigt spännande, nervöst, kul men väldigt roligt. Allting på samma gång med andra ord. 🙂 Har läst och sett dina bilder från Indien, vad glada barnen såg ut. Jag kommer också från Indien, från en liten by som heter Waranasi.. Kom till Sverige när jag var 4 år. Hoppas vi hörs, det skulle vara väldigt trevligt..

  Kram 🙂

  Svara
 • Hej igen! Det var tråkigt att höra att du redan känner av foglossning och ländrygg…skönt att du ändå kan tänka positivt att det kommer något gott ur det hela = en liten tjej 🙂 .
  Tränar du med din egen gravid-dvd nu förresten? Jag skulle verkligen behöva stärka mage och rygg, men den enda träning jag orkar ägna mig åt är promenader och lite dans till en bra låt då och då. Och det är ju förstås bättre än ingenting.
  Nu ska jag försöka koppla av med en bit choklad framför en film. Det har varit en ansträngande dag för mig, så jag anser att jag är värd det 🙂
  Puss & kram hela dan

  Svara
 • Hej Hannah!

  Jag har precis läst att du är gravid igen, grattis!

  Jag tänkte bara tipsa om företaget där jag jobbar, vi är ett litet klädesmärke för gravida som heter Tiffany Rose.

  Märket är ifrån England och vi fösöker göra oss synliga i hela världen… Kika gärna på hemsidan 🙂
  http://www.tiffanyrose.com

  hyfsat våriga hälsningar ifrån London xxx

  Svara
 • Bra träning för bla bäcken är att sitta på Pilatesboll, enkelt framför tv:n, hålla ryggen rak och försöka balansera när man sitter (inga fötter i golvet), samtidigt träna knipövningar. Sen finns massor av olika övningar man kan göra med bollen. Barnen brukar tycka sådana bollar är roliga att leka med också 😉 Det fungerar, jag tränar då och då med den eftersom jag har som foglossning 365 dagar om året pga en sjukdom.

  Svara