Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

20:49 | februari 21, 2012

Fettisdagen

God kväll min vän. Ikväll har jag bakat semlor. Mmmm, de blev jättegoda.

Har du ätit semlor idag?

Hembakade är så mycket godare än det luftiga, halvtorra semlorna man köper.

Nu ligger semlorna som tjocka degklumpar i våra magar, lagom till att vi ska sova. Fräscht.

God natt.

Stor kram ❤

 


11 kommentarer11 kommentarer om “Fettisdagen”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Det är säkert godare att göra egna, kanske skall prova det nästa år för jag är inte så värst förtjust i semlor. Förut kunde jag äta en bara för att det var fettisdagen, men idag har det inte blivit någon för min del. Jag hade hellre haft en kladdkakedag 🙂

  Sov gott med semlorna i magen, bebin tyckte säkert det var smaskens 😉

  Svara
 • Inga semlor för oss idag, däremot god italiensk mat till lunch på ”Olssons skafferi” i helsingborg, supergott o mysigare resturang är svår att hitta.
  Rekommenderar den varmt om du besöker Hbg någon gång.
  Imorgon väntar ”isdisco” med mina sportlovslediga barn.
  Ha en skön kväll!

  Svara
 • Hej fina du! Nej det har inte blivit någon semla för mig, gillar faktiskt inte det, det känns som att jag är den enda som inte gillar semlor.. Jag gottade mig med popcorn framför Prison Break istället ;P

  God natt och Sov så gott!

  KRAM

  Svara
 • Åhhh vad goda dom ser ut!!!

  Svara
 • Käkade två på raken 🙂

  Svara
 • Så fina semlor och så gott 🙂

  Svara
 • Ja usch att jag gjorde. Hade bestämt att jag INTE skulle och for förbi ICA Maxi på vägen hem och folk stod som galna och fyllde sina korgar med semlor. Jag stretade emot men blev som besatt och köpte 5 stycken. 2 i familjen ville inte ha… 3 till mig. ((ZAGGABOOOM)) 550 kalorier i varje!!! Nä, jag åt 1 och mådde illa sen. Mest för att jag åt mat precis innan…

  Dina såg goda ut, har aldrig gjort egna. Måste nog testa nångång.

  Nu upp o träna!! 550 kalorier var det ja…. 😉

  PUSS

  Svara
 • Japp, det blev en semla igår. Det är den enda dagen jag äter semlor, är inte super förtjust i dem. Men den satt faktiskt fint igår 🙂 Dina semlor ser väldigt goda ut.

  Svara
 • Vilka fina barn du har Hanna!
  Du skriver varmt och mysigt! Vilken fantastisk insats du gör för flickorna i Indien!
  I min mage fick 2 bamse-semlor sällskap av varandra! Puh! 😉 Kramkram!

  Svara
 • Sötingar alla kidsen, semlorna såg ju jätte smaskiga ut, blir sugen på en idag bara för det…hehe.

  Svara
 • Hörde på radion att man kunde klä in den färdiga semlan i marsipan, snacka om att snuska till den=)

  Svara