Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

12:18 | februari 21, 2012

Lunchdags

Hej igen. Nu är det dags för mig att stänga ner datorn och fara ner på stan. Blev så akutsugen på en egenkomponerad sallad med massor av gott och en semla på det 🙂


5 kommentarer5 kommentarer om “Lunchdags”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Ingen semla här inte, ikväll ska jag göra chokladflarn med nutellafyllning, en ny favorit hos Familjen Bengtsson 🙂
  Håller som bäst på att planera in helgen i Torekov med mannen som jag så lyckosamt vann här i höstas, ska bli sååå mysigt!

  Kram

  Svara
 • Men jisses vad gott DET lät! Länk till ett recept? 🙂

  Svara
 • SÖTIS;)

  Svara
 • Hej där, ett livstecken från mig, vilket underbart väder vi har idag 8 grader och solsken klarblå himmel, jag vill ha vår nu 🙂 Har kommit in i en läsperiod och den boken jag läser just nu är både spännande och med humor i 🙂 har även köpt Filippas första cykel idag, hon är sååå glad. En god sallad är inte fel, klar du ska ha en fettissemla på dagen till ära, jag hoppade semlan för jag hade gjort en alldelles för god tårta jag ätit :/ by the way dina muffins var ju såååååå fina. Kramar till er alla.

  Svara
 • vacker du är på bilden, hoppas att du har en bra dag idag.
  Käka semla för mig oxå.
  Kram kram <3

  Svara