Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

13:00 | februari 22, 2012

Kreativiteten flödar

Hej min vän. När jag är gravid så vill jag göra så mycket. Min högra hjärnhalva går på högvarv. Jag vill gå fotokurser, börja sticka, jag googlar målarkurser och läser varenda bakbok jag har hemma. Hittar recept som jag måste prova på. Ja, du minns mina cupcakes och gårdagens semlor 🙂

Har redan anmält mig till en nybörjarkurs för att lära mig sticka (hoppas det finns en plats kvar). Stickade mycket som barn men har helt glömt det. Tanken på garnnystan i regnbågens alla färger, mjuka, ulliga och fina får det att klia i fingrarna av begär.

Snart kommer jag tvinga familjen och vänner att gå runt i mina alster, långa fula halsdukar och försök till tröjor.

Har redan beställt den här som mitt garn och stickor ska ligga i.

Imorse var det broddar till skorna och nu ska jag börja sticka. Tantvarning! Jag är väl som Peter säger, ”Världens yngsta gumma”.

Måla och rita var något som tog all min tid som barn. Jag kunde sitta i timmar varje dag och rita och måla. Tyvärr tog annat över min hobbytid när jag blev tonåring så jag bara slutade. Nu när jag tar upp en penna eller pensel så är jag kvar där jag slutade. Vill utvecklas, få mer inspiration och fantasi.

Barnen tycker i alla fall att jag är grym när jag hjälper dem rita Pokemon eller skriva snirkliga födelsedagskort till deras kompisar.

Något händer i mig och jag har blivit som besatt 🙂

Har du också känt så någon gång?

Jag sitter med datorn och har massor av jobb att ta tag i så nu får jag lägga det här lite åt sidan. Dessvärre verkar min vänstra hjärnhalva ligga i dvala.

För att få lite jobbenergi har jag ätit en god lunch.

Åt mammas hälsosamma kraftsoppa och en sallad till. Blandade machesallad, tomat, gurka, röd paprika och fetaost med en skvätt olivolja, salt och peppar.

Apropå ingenting. Har fått många frågor om mina små silverringar som jag alltid har i öronen. Nu har jag även köpt dem i guld. Så fina!

Små och diskreta med lagom bling bling.

 

 


16 kommentarer16 kommentarer om “Kreativiteten flödar”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Åhh vad jag har letat efter dina silvriga Pilgrimsörhängen. Trodde dom inte fanns längre men nu när jag ser att du köpt dom i guld kanske de silvriga oxå finns kvar?
  Kommer du ihåg hur mycket dom kostade?

  Kram & ha en bra dag!!

  Svara
 • Hej Marie,

  De ingår i Pilgrims basutbud och säljs där Pilgrim säljs. Mina i silver köpte jag på Åhléns och dessa i guld på en butik i Sigtuna. De kostar 199 kr.

  Kram

  /H

  Svara
 • Åhh tack! Ska absolut köpa dom i silver, såå fina! Få se om jag kan motstå de guldiga när jag väl står där 🙂

  Svara
 • Hemstickad är bara såååå himla fint på små, jag har sån tur att ha farmor och kusiner på Island som stickar till mina små 🙂

  Underbar skön ulltröja på min små kille: http://www.islandsmamma.se/?p=559

  Lycka tillllll 🙂

  Svara
 • God Onsdag Hannah.Åhh så fina små ringar från Pilgrim.Kanske skulle önska mig dom i present;) Jag tycker om stora öronhäng men tyvärr är det inte så snyggt på mig så dessa hade ju varit perfekta i storlek.Lilla Livan en riktig lite linslus.Vad månne bliva av denna lilla sockertopp?Idag har vi regnigt och blåsigt i vårt Skåne men läste nu i tidningen att VÅREN är på gång .Den är verkligen efterlängtad.Jag känner mig lite off idag känns nästan som jag håller på att bli sjuk;( det är det sista jag har tid med just nu.Önskar dig en fortsatt bra dag.Var rädd om dig och liten i magen.Puss o Kram.

  Svara
 • Visst e det kul att man vill gora sa mycket nar man e gravid… Jag har inte gatt pa gym/klasser pa valdigt lange, utan promenader blir min vardagliga motion. Men direkt jag blir gravid sa blir jag sa himla sugen pa att ga pa bootcamp & bli sa grymt fit… Men far vanta en stund till & satsa pa Beach 2013 😉
  Hoppas att du mar bra!
  Kram
  Lena (lenaabey.blogspot.com)

  Svara
 • Hej Hanna ja skaffa dig ett par broddar nu när du har en liten i magen och tänka på ochså, har själv gjort det och det är super. Måste ochså fråga var du köpt örhängerna, dom var jätte snygga! Ha en jätte bra dag
  Kram Mona

  Svara
 • Pilgrim finns på Åhléns 🙂

  Svara
 • Jag har också dessa fina örhängen från Pilgrim 🙂

  Svara
 • Hej Hannah!!!

  Får börja med att säga hurra och Grattis till lilla pyret i magen!! En tjej till.. en lillasyster!! Har själv en tjej på 4 år och en liten decemberstjärna (lilla Lykke) snart 2 månader!! Att du inte börjar med scrapbooking!!! Det är så roligt och minnen för livet med alla foto på nära och kära!! Kram Alexandra

  Svara
 • Va skönt att din hjärna går i högvarv nu när du är gravid =) Själv har jag ingen ork alls till någonting och är i v 17. Jag hoppas att min ork och min hjärna också börjar gå på högvarv snart =)

  Kram Kram

  Svara
 • Hej!

  Kräftsoppa lät gott! Tipsa gärna om hur din mamma gör den! Här ska packas! Imorgon åker vi på en tripp till Stockholm och sover till fredag! Barnen har sportlov så det är så kul att hitta på nåt! Tips på aktiviteter?

  KRAM, Carina

  Svara
 • Haha va go hon är lilla Liv:) så där höll Alva på mycket förut, nu blir hon sur när man fotar henne, å skriker tills man raderat bilden… Konstig unge:) . Sticka är ju hur mysigt dom helst, älskar att sitta vid tv.n å dricka lite vin å sticka eller sy.. får alltid ta över wilmas halsduks- projekt… Klarar tyvärr inget mer avancerat än så, men en kurs va en bra id’é, kanske söker mig till en sån nån gång. Lycka till med tröjorna:) puss å kram

  Svara
 • Ska definitivt köpa dem inom kort! Tycker du passar jättebra i dem : ) Det är skillnad på örhängen och örhängen!

  KRAM

  Svara
 • Här är en till gumma 🙂
  Vi pysslar som bara den just nu.
  Kika in min blogg http://www.avantgirl.blogg.se.
  Just nu har vi stickat quick knit. Lättare än vanlig stickning. Jag stickar så himla hårt med vanliga stickor. Detta är bättre för mig. Sen virkar jag amigurumi och scrapbookar m.m.
  Älskar detta och det ger mig lugn och energi.
  Och idag kom Hanna hem och visade mig hur man handstickar. Hade glömt hur man gjorde det. Gjorde det som barn mycket men glömt bort att det fanns. Det var riktigt skoj!
  Ha du hand stickat nån gång?

  Puss o kram!

  Svara
 • Här har du en till pyssel gumma haha, älskar när kreativiteten flödar..jag fotar, målar, stickar, skriver och älskar att baka 🙂 När man blir gravid blir man ännu värre än vanligt tycker jag 🙂 kram*

  Svara