Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

12:14 | februari 23, 2012

Morotskaksfirande

Måste fira mitt lilla hjärta med en morotskaka 🙂 och även den nya lilla prinsessa som föddes idag.

20120223-121314.jpg

7 kommentarer7 kommentarer om “Morotskaksfirande”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Ooo va gott! Älskar morotskaka! Klart du skall fira! Ät lite för mig med. Kram

  Svara
 • Roligt för dem att få barn, givetvis, men jag stödjer inte kungahuset, tycker vi ska ta bort det. Känns som att deras dotter är mer värd än alla andra barn.

  Förstår inte hur man kan stödja någonting som kostar ca 100 miljoner per år, och den nya dottern ska absolut inte vara värd mer än alla andra barn som föds.

  Ha en bra dag! 🙂

  Svara
 • Set gott ut! Jag har precis smakat av morotskakan jag bakade på förmiddagen. Den blev jättegod! 🙂

  Svara
 • Hej Hannah!

  Såklart du ska fira ditt lilla hjärta <3 Såg gott ut! Något annat som går åt idag är nog Prinsesstårta 🙂 Så kul för dem. Skönt att förlossningen gick bra.

  Ta hand om dig och dtt hjärta <3

  Kram <3

  Svara
 • Morotskaka låter gott.Jag har faktiskt aldrig smakat.Skönt det gick bra hos barnmorskan;) Alltid en lättnad och få höra det lilla tickande hjärtat.Idag sitter jag uppkrupen i soffan med stor pläd,en massa tidningar och tycker väldigt synd om mig själv.Feber,halsont och störtförkyld;(Typiskt jag som inte har tid med detta nu.Här skiner iallafall solen även om vi har det blåsigt så känns det trots allt att Våren äntligen är på gång.Önskar dig Hannah en fortsatt härlig dag.Puss o kram.

  Svara
 • KLART det skall firas! Åh vad god den såg ut, morotskaka är ju så gott!! 🙂

  Svara
 • mmm gott, morotskaka e ju smaskens, äter det inte så ofta dock, En väninna till mig fick också barn igår, så de var ju jötte kul att få på denna dagen faktiskt när vi fått en ny tronarvinge 🙂

  De roliga var att jag jobbade samma natt som kronprinsessan var på förlossningen, så i min blogg skrev jag 04.30 att jag sett aftonbladets rubriker och att Viktoria snart får barn. Som sagt 04.26 kom deras lille dotter och på min blogg srev jag att jag tror hon får en tjej 04.30 4 min efter de fått, lite lustigt faktiskt!! Min väninna fick inte sin son försen kl 22.49 eler ngt sådant på kvällen så hon födde på rätt sida av dagen 😉 kram

  Svara