Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

17:03 | februari 23, 2012

Välkommen våren

Jag är hemma igen efter en dag på stan. Har lyssnat på ett vackert litet hjärta, lunchat med min man och haft ett roligt möte med en gammal arbetskollega. Allt verkade vara precis som det ska inne i magen. Hon växer och hjärtat pickar på. Jag måste dock äta mer järntabletter och ta det lite lugnt, för jag har mycket sammandragningar.

Vilket härligt väder det är. Det har varit riktigt varmt och skönt i solen. Avskyr dock allt slask och de förrädiska isfläckarna som gömmer sig under slasket.

Nu längtar jag efter mer vårsol och torr mark. Vill lägga vinterjackorna längst in i förrådet och ta fram vårkläder, solglasögon och köpa ett par snygga beiga boots. Jag känner mig helt enkelt redo för våren 🙂

Nu har jag en ny craving... mango. Mmmmm, det är gott till allt. I mat och sallad, till glass eller bara äta som den är.

Är inne i gravidperioden där håret blir flottigt på en dag, hårbotten kliar och min nya accessoar är mjäll. Härlig! Har du tips på bra schampo? Vill inte lägga hundratals kronor på ett litet frisörschampo så det får gärna vara prisvänligt.

Sådan mor, sådan dotter.

Mio har en kompis på besök. Finns det inget roligare att göra än att läsa mina gamla tidningar 🙂 .

Nu till dagens tråkigaste, middagslagning.

Hur har din dag sett ut?

All Kärlek ❤


12 kommentarer12 kommentarer om “Välkommen våren”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Jag invigde vårackan idag 🙂 Vi hade 9 grader varmt ett tag 😀 Hoppas det håller i sig!!
  Kram Lotte

  Svara
 • Visst är det segt att komma på middag varje dag…
  Längtar också till våren i massor, så härligt att slippa miljoner lager med kläder.
  Härligt med lilla hjärtat, är lite avis. Har två barn och har väl egentligen tänkt att det är bra så…
  Sitter på simskolan och väntar, sonen tycker inte att det är poppis, är bara ledsen, fy!!
  Ha en go kväll!
  Kram

  Svara
 • Hej fina!
  Jag använder head&shoulders mjällschampo. Varvar det med frisörschampo och Jane hellen. 🙂

  Svara
 • Hej,

  Någon sa att i många fall är hårbotten egentligen är känslig då man tror att man har mjäll, jag testade Aloe Vera schampo (regina cosmetic) finns på Ica Maxi, inte dyrt inte djurtestat och biologiskt nedbrytbart – och sist men inte minst ”mjällen” eller vad det nu var försvann :o)
  Lycka till!

  Svara
 • Jag älskar Aussi schampoo och balsam (Miracle moist), finns på Åhlens för 90 kr, men 50 på Rusta 🙂
  Vad roligt med en till liten flicka! Grattis! Kram/Jennie

  Svara
 • Här är all snö borta och i dag satt jag ute på altanen i solen med en latte och bara njööööt av vårsolen!! 26 grader var det i solen 🙂

  Flott-perioden är inget vidare. jag köpte head & shoulders, gjorde underverk! Billigt billigt på typ RUSTA.

  kram

  Svara
 • Neccin, säger jag! Dom är så säkra på sin produkt att dom ger pengarna tillbaka om man inte är nöjd. Jag tror fortfarande att Lyko.se säljer två för 199kr. Känns ändå som ett bra pris schampo och balsam för att vara hos en frisör.
  Det är verkligen skitbra! Jag har alltid haft känslig hårbotten och har testat allt från Head&Shoulders, apotek-grejer och andra märken som säljs hos frisören. Inget har varit i närheten så bra som Neccin och jag förstår verkligen varför dom är så säkra på sin produkt 🙂 Två tvättat tog det och sen mådde min hårbotten och mitt hår bra igen!

  Svara
 • Gokväll! visst är det härligt med vårkänslor. Mysigt att lyssna på eran lilla dotters hjärtljud, glöm inte bort att vila o ta det lugnt, förstår att det är svårt med allt man ska,vill fixa. Må så gott!

  kramar

  Svara
 • Jag är lite avundsjuk på dig att du har en liten bebbe i magen igen:) Kanske får jag möjlighet igen nån gång…

  Idag har jag varit och hämtat min lilla Linus (jämngammal med Liv). Han har varit på Smögen hos sin farmor och farfar en hel vecka och det var SÅ underbart att träffa honom igen. Även lillebror fick en massa kärlek,

  Kolla gärna in på min blogg så finns lite mysiga bilder:)

  Kram

  Svara
 • Vad skönt att allt är bra i magen 🙂

  Jag har aldrig (och kommer nog aldrig) köpa schampoo/balsam för flera hundra, utan testar olika. Den senaste tiden har vi kört på Barnängens, funkar super tycker iallafall vi (tvättar håret dagligen).

  Hoppas ni får en trevlig helg och att våren är på ingång som känslan säger 😀

  Svara
 • Som sagt Filippa är likdana tar kort mm, men hon är duktig faktiskt. Hon har tagit en heldel bra kort så jag brukar låta henne gå runt och fota imellanåt. Mindre kul är när jag har halva kameran med tvbilder hehe. Men tur man kan radera lätt. Juat nu sitter lilla trollungen och tittar på barbie den magiska regnbågen, hon gillar de filmerna och jag med, välgjorda verkligen.

  Själv har jag hyrt en skräckis till mig och sambon 🙂 ssamt har beställt hem en kebabrulle till ikväll, Filippa har ätit plättar samt tacos idag på förskolan 🙂

  ta hand om er kram

  Svara
 • Hej Hannah,
  prova Kerastasè schampo för känslig hårbotten väldigt bra, eller ett ”budget” schampo, en klassiker från Jane Hellen (för färgat hår, rosa flaska) 15 kr på Rusta, doftar super fräscht och håret känns fint efter tvätt.

  Svara