Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

17:36 | februari 27, 2012

Vi fem

Hej min vän. Veckan har börjat bra här ute i Sigtuna. Hur är det för Dig?

Jag har hunnit med det jag skulle och även storhandlat. Handlade mat så jag kan laga lunch och middag varje dag nu under sportlovsveckan och slippa fara till affären. Det blir bl a kycklingfilé och ris, köttbullar och potatismos, korvstroganoff med ris, grönsakswok med nudlar och tacos. Ingen dunderfantasi här inte 🙂

Nu är vi alla samlade igen ❤

Tänk att vi snart är sex i familjen. Jag längtar så efter bebisen. Idag var första gången som pojkarna verkligen sa helt spontant och från hjärtat att de också längtar efter att bebisen ska komma till oss. Innan har jag alltid frågat och fått lite halvhjärtade svar 🙂

Mio sa att när bebisen kommer behöver de inte bråka om Livan för då har de varsin 🙂

Häromdagen plingade det till i min mobil och jag fick det här.

Lite kul att kunna följa.

Jag gillar inte att vara gravid men jag älskar att föda. Själva smärtan slipper jag gärna men hela BB-vistelsen är så häftig. När man kommer in, man väntar, värkarbetet sätter igång ordentligt och till sist så kommer den lilla människan som man väntat på och längtat efter så länge. Ett litet underverk som är helt beroende av ens närhet och kärlek. Glädjeruset, kärleken och känslan är helt obeskrivlig. Hoppas innerligt att allt ska gå bra även denna gången.

Min bästa vän ska göra planerat kejsarsnitt om några veckor och jag ska få vara med. Vilken ära! Jag var med när hennes dotter, som idag är nio år, föddes och nu är det dags igen. Det ska bli så fantastiskt.

Kram ❤

 


9 kommentarer9 kommentarer om “Vi fem”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Härligt att vara samlade hela familjen igen, jag fick med hem mina barn idag 🙂

  Häftigt att va med på förlossningen. Min mamma tog emot min son för han kom hux flux hemma, lite äckligt när jag tänker på det men vilken TUR ändå att hon va där!!

  Kram Lotte

  Svara
 • Åh, vilken tur att hon var där. Det är min största rädsla, att föda i hallen. Hur var det? Var du rädd?

  Kram

  /Hannah

  Svara
 • Härligt med halvtid! 🙂

  Svara
 • Underbara foton på dina fina barn! Kram

  Svara
 • Sv: Håller så med dig i din förra kommentar. Barn blir försedda med allt ALLT ALLT nuförtiden. Vad är det för fel med lekparken, kompisar och leka burken? Det gjorde vi… á natural. 🙂

  Men vad fiiiina barnen är på bilderna då?! Vad underbart det är när dom längtar efter bebisen. Jag minns när vi varit på UL med Milo och fick veta att allt var bra och att det var en liten pojke i min mage och jag ringde hem…. Elliot började storgråta när han hörde att det var en pojke och han inte skulle få lära sin lillasyster att rida, då gjorde jag också det för det kändes som jag svek honom och satt där på bänken utanför sjukhuset och fultjura så ansiktet var helt skrynkligt och snoret rann. Thedde däremot var helt salig. Han grät som ett barn första gången han såg Milo. Åh vad det var rörande. Kan börja gråta nu när jag skriver om det. Han har t.o.m. skrivit en uppsats om sin lillebrors ankomst i skolan och då är han ändå en tuff kille i nian liksom, det är stort. ♥♥♥ Hjärtat blir så stort!

  Jag HATADE att vara gravid. ALLT var bara hemskt. Usch. Verkligen jättejobbigt och frustrerande. Jag mådde ju skit hela tiden, ont överallt, spydde hela tiden, ful som stryk, fet som en gris och arg, ledsen och deppig rakt igenom. Men herreminjee när man får ut dom på magen. Går det att förklara den känslan? Näe alltså, det är ju så galet häftigt så man flippar ur en smula. Milo var värst att få ut då han vägde 5 pannor. ”Konstigt att du har bullmutta” tänker väl du nu förstås. 🙂 Nej, inte alls faktiskt! Det var en rejäl pärs!

  Nä, nu har jag skrivit en hel uppsats här…. förlåt.

  Trevlig kväll till er alla.

  Puss ♥

  Svara
 • Glömde ju skriva att Elliot avgudar sin lillebror FAST det blev en med snopp! 😉

  Svara
 • Godkväll Hannah.Vilka fina foton på barnen.Dom är så himla fina alla tre.Skönt med sportlov inga måsten;) Här nere hade vi sportlov förra veckan.Idag har vi fått lite mera snö i Skåne men nu har det gudskelov övergått i regn som tur är.Idag har jag shoppat lite nya vårkläder till barnbarnen.Det har ju kommit så otroligt mycket fint i affärerna nu så man har ju svårt att låta bli.På Torsdag ska jag på Me and I party hos min dotter.Undrar varför jag är bjuden;))) Finns nog en liiten baktanke tror du inte?Ha en riktigt skön fortsättning på kvällen.Var rädd om dig.Puss o kram.

  Svara
 • Go kväll! Här har vi precis börjat skolan igen. Vi avslutade sportlovet med innebandy cup i dina hemtrakter. Visst är det mysigt med sjukhusvistelsen, man är som i en liten bubbla 🙂 Tyvärr går tiden för fort:(
  Ha ett underbart sportlov, Kramiz

  Svara
 • Håller med om att det är härligt att föda! 🙂

  Svara