Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

21:53 | februari 28, 2012

En lång dag

God kväll min vän. Nu är jag och barnen hemma igen. Det blev en lång dag. Vi började dagen ute i Kungsängen, hos Jessica och Alva-Leigh. Vi for ner till IP:n och barnen åkte skridskor. Det var så slaskigt och blött att pojkarna blev blöta ända in på kalsongerna. Men kul hade det 🙂

Har du sett något sötare? Liv fick låna medar att sätta på skorna så hon kunde prova på känslan att åka skridskor. Ett par gamla Jofa-medar. Kändes verkligen Barnen från Frostmofjället över dem.

Alva-Leigh hjälpte sin lilla kusin Lilja och jag höll i Liv, eller hon i mig. Pojkarna försvann med sina hockeyklubbor så fort de fått på sig skridskorna.

Det gäller att ha tungan rätt i mun.

Jessica och hennes stora mage satt och njöt av solen. Nu är det inte långt kvar tills hon får träffa sin bebis. Bara några veckor.

Lyckades fånga pojkarna på bild när de svischade förbi.

Korvpaus.

Efter några timmar på isen bytte vi om och for till Kista. William, Mio och Alva-Leigh fick gå och se en film på bio medan jag, Jessica och Liv åt en bit mat och kikade i affärer.

Köpte de första plaggen till bebisen. Åh, vad allt som är litet är sött 🙂

Älskar gammelrosa.

Liv fick ett par sommarskor.

Har vidrig foglossning nu. Sitter fortfarande här på golvet. Kommer inte upp.

Liv sover och pojkarna ligger nedbäddade och tittar på film. De har tagit sina madrasser och lagt på Williams golv. Ser ut som ett hav av mjuka täcken och kuddar och så sticker deras huvuden upp.

På lördag åker jag ner till Barn & Baby mässan i Göteborg. Jag kommer stå tillsammans med Babyproffsen Kungsbacka och demonstrera vår fina Joolz vagnar. Jag lottar ut fyra biljetter och i vår monter E04:01 kommer vi lotta ut en Joolz!

Två personer vinner två biljetter vardera. För att vinna biljetterna så behöver du:

1. Gå in och gilla Babyproffsen på Facebook (klicka HÄR!)

2. Skriv in där varför just du ska vinna.

Senast torsdag kväll behöver jag ditt svar! Vi ses på mässan.

Jag är trött efter dagen och ska också bädda ner mig nu.

Sov Gott.

All Kärlek ❤

PS. Nu kan du anmäla dig till vår tjejkvällen i Växjö 8 mars. Du hittar all info HÄR!


17 kommentarer17 kommentarer om “En lång dag”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Gokväll! vilken härlig dag ni haft på skridskobanan, sådana medar hade jag som liten..nostalgi. Vilka underbart söta babykläder, så mysigt med en liten till. Usch för foglossning, hemsk smärta, hoppas du kan få till ett bra stöd för bäcken ala magen. Här i cityland har det varit en ljuvlig solig dag. Imorgonbitti ska jag besiktiga bilen, hua, hoppas hoppas den blir godkänd.

  Nu ska jag kojsa!

  Sov så gott!

  kram

  Svara
 • Jag håller tummarna för att den går igenom 🙂

  Kommer du till Växjö? Hoppas!

  Kram

  /H

  Svara
 • Åh, vilken härlig dag ni ser ut att ha haft!! En dag blandat med en massa kul 🙂
  Jag dör så söta bebiskläder du har köpt! Guuuud så fina de var, gammelrosa är verkligen superfint! Skall bli roligt att få se den lilla krabaten i den fina outfiten sen 🙂

  Ha en fin kväll och sov gott!

  Svara
 • Ja, visst är de söta. Jag blev galen 🙂

  Längtar så efter bebis.

  Puss

  Svara
 • Men vad tyckte Liv om att åka skridskor då? =D

  Svara
 • Hon tyckte det var roligt, i alla fall i en kvart 🙂

  Kram

  /Hannah

  Svara
 • Åhh vilken fin dag ni verkar ha haft ute på isen med alla barnen.Både du och Jessica ser lite trötta ut med all rätt.Jättesöta babykläder.Jag kollade faktiskt på babykläder igår när jag var iväg.Dom är ju så pluttiga så himla söta.Jag vill ju handla nuuuu .Men jag får vänta tills dom fått in mer för sommaren.Ha nu en skön och avslappnad fortsättning på kvällen och bara mys allt vad ni kan.Det är ni värda ni två höggravida blivande Mammor.Puss o kram .

  Svara
 • Jag hade sånna medar som barn och därför blev jag så glad när jag hittade likadana till Nicole nu i vinter :). Här glider Nicole fram över isen 😉 http://ansobloggar.blogg.se/2012/january/ah-det-ar-inget-sarskilt-ju.html

  Vad jobbigt att du har sådan ond foglossning!
  Hoppas en god natts sömn råder lite bot på det onda!

  Kram o god natt

  Svara
 • Måste bara fråga, hur var genie bra som du köpte från tv-shop?
  Bra eller dåliga?

  Svara
 • Oj vilken nostalgi… sådana medar hade jag som liten! Jag minns att jag kände mig som en riktig isprinsessa!!
  kram jenny

  Svara
 • Hej Hanna!
  har läst din blogg ett tag nu, men pga egen bebbe så är det alltid nåt som händer som gör att jag aldrig har lyckats kommentera.. ja, du vet ju säkert hur det är 😉

  underbar blogg, och underbar familj! verkligen kul att följa er!
  jag vill tipsa om att använda TENSapparaten mot foglossningen. kanske du har provat? funkade ganska bra på mig faktiskt. bättre än alla stödband i världen!

  hoppas du får en mysig dag!
  / Lena – loppastina.wordpress.com

  Svara
 • God morgon! Hoppas ni har ett skönt sportlov. Jätte fina bebiskläder, har själv köpt just dessa till min lilla Alwa. Det finns så mycket fint till små flickor 🙂
  Ha det så bra <3
  Kram kram

  Svara
 • Hej jag som inte har Fb och inte vill ha det ska inte jag kunna vara med och Tävla för det???
  / Petra

  Svara
 • Hej Petra,

  Förstår vad du menar och håller med dig. Tyvärr har vi tävlingen i samarbete med Babyproffsen och det är deras beslut hur tävlingen ska genomföras, och inget jag kan påverka 🙁

  Kram

  /Hannah

  Svara
 • Men hannah!! Har du foglossning får du inte sitta skräddare!! Ihop med benen bums!:)) Det är ju när du har ihop ditt becken som det belastas minst och slits mest på när du har det isär. Hoppas det ger med sig.

  Kram

  Svara
 • Hej Hanna! Vill börja med att tacka för din fina blogg, jag är inte så duktig på att kommentera. Sen tänkte jag bara fråga om Joolz har någon syskonvagn? Kommer ha två småttingar under två år snart 🙂 Ha en fin dag! Kramar

  Svara
 • Har du (eller någon annan?!) några tips på att lindra foglossningen? Jag har med fått det och är bara i v 18, surt! Jag har i alla fall upptäckt att det blir mycket värre om jag sitter i soffan, den är för mjuk och djup! Min sjukgymnast sa att många har det så, och mig hjälper det att sitta direkt på golvet! Jag har stödbälte och på fredag är det dags att prova akupunktur, håller tummarna för det men har aldrig provat så det ska bli kul!

  Svara