Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

10:32 | februari 28, 2012

Skridskor

Hej min vän. Nu ska jag och barnen möta upp Jessica och Alva-Leigh. Vi ska åka skridskor, men inte ute på Mälaren. Är för feg för det nu när det är plusgrader och slask. Det får bli IP:n istället 🙂

20120228-103127.jpg

Stor kram


6 kommentarer6 kommentarer om “Skridskor”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Ha så skoj idag.Kram på er.

  Svara
 • Hej Hannah!

  Full fart ser jag 🙂 Här är det också sportlov. Jag vågar inte heller ta mig ut på isen nu när den börjat smälta. Konstfruset får det bli helt enkelt och Zinken för våran del. Är så mysigt där tycker jag.

  Det kom visst mer snö i natt. Ville inte det. Men nu har solen tagit bort snön igen 🙂 Det ska komma sju bakslag har jag hört innan våren är här för att stanna. Vi får väl se!

  Bor just nu i vardagsrummet med minstingen och sjuåringen och den två äldre sover på källarplanet med pappan. Vi målar om och fixar hela övervåningen så just nu ser ut som hej kom och hjälp mig hos oss. Lite som när ni fixade köket.

  Vad spännande att få vara med under din väns planerade kejsarsnitt. Att få stötta och finnas där för henne. Hoppas allt kommer att gå bra. Häftigt att få vara på den sidan som omväxling. Har alltid undrat hur det är för pappan/partnern/anhörig under självar förlossningen. Lite avis blir jag.

  Tror det är dags att bjuda på lite fika nu så målaren får lite ny energi 🙂

  Hoppas ni hade det kul på isen!

  Varm kram <3

  Svara
 • Det är väl inte att vara feg utan att vara smart att inte ge sig ut med tre barn och ett i magen på en smältande is när det är plusgrader! Själv förstår jag inte ens hur folk vågar ge sig ut på sjöar ens när det är minusgrader det skulle jag aldrig våga 😀 Ha en fin dag i solen,kram!

  Svara
 • Hoppas att ni har haft en bra dag på ishallen!
  Här nere i skåne hade vi/barnen sportlov förra veckan och då var det bowling, isdisco/hallen på schemat, m.m.
  Denna veckan är det tandläkarbesök, föräldramöte m.m…
  Kramis

  Svara
 • Skridskor… åååh! Pratade precis med min största om det. Hur mycket jag tyckte om det när jag var liten. Jag kunde göra piruetter och månen minns jag. Sen drömde jag om att bli en riktig isprinsessa men jag sög om man jämförde sig med dom som gick på riktig konståkning.

  Bra att ni inte åkte ut på den riktiga isen. Det är så mycket fobi över isar. Tänk när det sprakar och smäller i den. Jag skiter fanimig på mig alltså och börjar springa i panik. Som om det skulle vara bättre OM nu isen höll på att gå sönder.

  Hoppas ni hade det fint idag!

  Puss ♥

  Svara
 • Vilken vacker familj ni är! <3

  Svara