Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

08:30 | februari 28, 2012

Yves Rocher

God morgon min vän. Igår blev det en sen kväll. Pojkarna låg och småpratade i sängen och Liv somnade inte förrän vid halv tio. Jag tittade på premiäravsnittet av Smash på TV3. Verkar riktigt bra. Ännu en serie som jag måste följa. Snart börjar även Desperate Housewives, Grey´s Anatomy och Criminal Minds. Plus att jag redan följer Revenge. Det blir många kvällar framöver då ingen får störa mig 🙂

Igår kom mitt paket från Yves Rocher. Jag har beställt massor av bra produkter som jag gärna vill rekommendera.

Silky bodycream.

Body exfoliant. Peeling. Med peelingen och kroppskrämen blir man len som en säl.

Ljuvlig handkräm för torra händer och kyla.

Serum och foundation i ett.

Nagellack i ljusrosa pastell, quick dry oct ett klarrött lack.

Läppglanset med lite extra plut.

Anti-wrinkle serum för ögonen.

Yves Rocher kontaktade mig när jag hade beställt produkterna så nu kan även du som min läsare (du behöver inte vara medlem) beställa produkter och dessutom få 20% på din beställning. Plus att du får ett Yves Rocher ögonserum, mini wrinkle filler, på köpet.

Lyxigt va?!

Allt du behöver göra är att uppge YRHANNAH som din rabattkod när du betalar.

Klicka på YVES ROCHER för att komma till produkterna.

Erbjudandet gäller fram till 31 mars.


12 kommentarer12 kommentarer om “Yves Rocher”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Hannah fina hannah.. Vart på Yves Rocher hittar jag läppglanset sexy Plum…???

  Svara
 • Kanske är de slut?

  Kram

  /Hannah

  Svara
 • Nu har jag kollat upp det 🙂

  Läppglansen finns på hemsidan ikväll eller Imorgon igen.

  Kram

  /H

  Svara
 • Tack Hannah.. Nu har jag beställt lite nyheter… Åååå vad kul… Tack än en gång för rabatten…

  Kram / J

  Svara
 • följer ögonserumet med automatiskt med beställningen, för det stod inget om det i ordern jag la…

  Svara
 • Tack för rabatten 🙂

  Svara
 • Tack för rabatten! 🙂

  Svara
 • Tack för rabatten! Måste bara tipsa om deras duschkrämer Jardins du monde. Finns många goda dofter. Min favorit just nu är lotus flower:) brukar gå bananas när jag beställer dom:D

  Svara
 • […] Vill du ha Hannahs tips på produkter så hittar du dessa HÄR! […]

  Svara
 • Läser din blogg varje dag men brukar nästan aldrig kommentera…men nu gör jag det 🙂 Tack, tack, tack för rabatten och att jag hittade yves rocher, verkar väldigt bra och mkt prisvärt :)! Du verkar vara en himla fin männiksa som förtjänar det bästa, vilket är precis det du verkar ha! Fantastiskt! 🙂 Ha en fin kväll! Kram Hanna

  Svara
 • Hej hannah!

  Vill först säga att du har en jättebra blogg och jag vill gratta dig till din bebis:) du är jättevacker! jag har precis beställt produkter från yves rocher, tack så mycket för rabatten! 🙂

  Svara
 • Fick mina grejer idag från YV. Tyvärr fick man inte med någon Anti-wrinkle serum :/

  Svara