Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

18:32 | februari 29, 2012

En stund för mig själv

Middagen är avklarad. Alla är mätta på lax med ris och smörstekt sparris. Barnen har fått ett kvällslugn över sig och Peter ska iväg och spela tennis.

Jag ska äntligen sätta mig i soffan och läsa en tidning. Kanske få lite inspiration inför vårens modetrender 🙂


5 kommentarer5 kommentarer om “En stund för mig själv”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Det är så mysigt att bara få krypa ner i soffan med en ny tidning!! få inspiration nu till våren.. du behöver vila nu också,så passa på att njuta!! De babykläderna (newbie) dom har jag också till Lykke!! De är så mjuka och gosiga mot liten bebishud..

  Svara
 • Härligt med lite tid för sig själv, drömma sig in i tidningens värld för en stund 🙂 Hoppas att tidningen inspirerar dig på något sätt!

  Svara
 • Fina Hannah… Jag har aldrig kommenterat tidigare och denna första gång så passar inte kommentaren till inlägget.. Men i en tid som för mig är fylld av stress och känsla av otillräcklighet så blir jag såå lugn av att läsa din blogg! Så TACK för att du delar med dig av din vardag!

  Svara
 • Tack Gunilla för dina ord. Nu gjorde du mig glad 🙂 Blir glad av att veta att jag gör någon glad.

  Stor kram

  /Hannah

  Svara
 • Härligt med egentid.Det kan behövas ibland med tre busungar;) Jag är också i stort behov av få lov att ha egentid där jag inte behöver tänka på någonting annat än mig själv och knappt det.Jätteviktigt för mig desto äldre jag blir;) Ha en skön eftermiddag och kväll söta du.Stor kram till världens bästa Hannah.

  Svara