Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

15:52 | mars 2, 2012

En strålande dag

Åh, vilken vårdag. Solen skiner och alla bekymmer känns långt borta. Det gnager dock i mitt hjärta för jag vet att Bimbo hade älskat att ligga i vårsolen och sova. Nu får hon göra det i himlen istället.

Pojkarna tog sina cyklar ner på stan och jag stoppade ner Liv i vagnen och promenerade.

Solen sken och värmde så härligt. Det gör den fortfranade. Säkert 20 grader varmt i solen på altanen. Där har jag suttit den senaste timmen sedan vi kom hem medan Liv sov i vagnen.

Innan vi begav oss hemåt igen åt vi lunch på 32:an.

Jag åt torsk med potatispuré.

Zzzzzz....

Nu ska vi fara och handla 🙂

Allt gott ❤

 


2 kommentarer2 kommentarer om “En strålande dag”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

  • Ledsen över lilla bimbo, men glad att du känner dig bättre. Vilken skön dag…å nu är det äntligen fredagsmys:) . Va precis på Åhléns å köpte baby kläder till min kusins lilla bebis, älskar å köpa babykläder, å va mycket fint det fanns där. Trevlig helg på er. Många kramar!!!

    Svara
  • Fy sjutton vilken underbar dag ni har haft!! Förstår att du hade det varmt och gött i solen 🙂

    Svara