Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

10:20 | mars 2, 2012

Fredagsfrukost

God morgon min vän. För oss är det morgon. Vi vaknade strax efter nio och har precis ätit frukost 🙂

Hoppas allt är väl med dig. Det är ju fredag och solen skiner så jag känner både extra energi och glädje idag.

Morgon stund har fil i mun.

Snart ska vi packa fika och gammalt bröd (till änderna) och promenera längs med vattnet ner till stan.

Vad har du för dig?

Var rädd om Dig ❤

 

 


7 kommentarer



7 kommentarer om “Fredagsfrukost”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

  • Härligt med sovmorgon! Själv var man uppe och på kontoret några timmar innan ni klev upp 😉 vi har också en kanondag med strålande sol uppe i norr, men min dag kommer att spenderas inomhus.

    Ha en fin dag i solen, vid vattnet!

    Svara
  • Våren är här känns det som.Solen skiner från en klarblå himmel och humöret är på topp denna FREDAG.Härligt med en liten promenad och en massa frisk luft.Idag ska vi fira min födelsedag en vecka för sent;) Jag har precis varit och handlat en massa gott,och nu ska här förberedas.Hoppas ni får en riktigt fin dag så här sista lovdagen.Var rädda om er.Puss o kram.

    Svara
  • Hej Hannah!

    Skönt att du är vid bättre mod idag. Förstår att sorgen är stor efter eran lilla vän. Varma kramar till er <3

    Fina de är dina troll 🙂 Och vad Liv har vuxit. Tänkte på det förra veckan också. Hon är ingen liten tjej längre. Tänk vad hon kommer känna sig stor sen när lillasyster kommer 🙂 men en liten stund till får hon vara yngst.

    Idag var det lite kyligare ute under förmiddagen. Vi spelade bandy utanför huset och bollen blåste iväg titt som tätt. Nu sover lilleman och jag har precis fixat en latte. Skönt att dricka latten i lugn o ro ibland, som nu. Killarna gick upp till idrottsalen men sin pappa för att spela lite fotboll o pingis. Och när lillen är vaken är det full rulle 🙂 Han ställer sig mot allt nu och knatar runt grejerna.

    Till middag idag blir det tacos. Inte helt oväntat! Sen The voice. Adrian i Olas lag ska väl sjunga idag tror jag, vår favorit här hemma.

    Hoppas ni fick en mysig stund nere vid mälaren och att änderna blev mätta.

    Kram kram!

    Svara
  • Va fina dom är barnen =)

    Jag älskar det här vädret för man blir så himla mycket gladare. Jag tycker att man märker att alla vill vara ute mera för det är så mycket folk som är ute och går nu =) Vi får hålla tummarna på att det inte blir någe mera snö och minusgrader.

    Trevlig helg Kram Kram

    Svara
  • Hej Fina Hannah 🙂 Låter som ni kommer ha en mysig dag, kan väl inte bli annat när man börjar dagen med sovmorgon 🙂
    En annan får nöja sig men innomhus jobb ikväll…..
    Sköt om dig o hälsa familjen Kram kram

    Svara
  • Underbara vår 🙂

    Efter att ha haft en föreläsning i 3 timmar om språkutveckling har ja nu satt mig på balkongen med solen skinande i ansiktet och ska bara njuta 🙂

    Ha en underbar helg fina du!

    Kramar i massor!

    Svara
  • Idag åkte vårskorna på! (Som jag inhandlade igår, hihi)! Idag sitter jag dock inomhus och pluggar statistik och forskningsmetodik, det är inte världens mest roliga kurs, men jag får säkert användning för den…? Annars ska jag ta och gå ut på en promenad här snart och sen ikväll blir det bara mys med god mat – i min ensamhet, men det kan vara skönt det också!

    Låter mysigt att gå ut och mata ankorna! Nere vid havet här i Limhamn finns ett tillhåll för ett tiotal svanar, har aldrig sett så många svanar på samma plats någongång, tycker det är häftigt! 😀 Så kan kanske rota fram något gammalt bröd och gå ner och mata de en dag i helgen!

    Trevlig helg på er! <3

    Svara