Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

09:07 | mars 5, 2012

Mina liljor

God morgon och måndag min vän. Nu har vi en ny vecka med nya möjligheter framför oss. Själv vaknade jag förkyld. Suck. Men tänker inte låta det ta överhanden. C-vitamin och en god frukost ska nog göra susen.

Har haft en intensiv helg. Många fastade för JOOLZ och kom hem från mässan med en vagn 🙂

Liv mådde inte dåligt trots kaskadspyor. Hon dricker vanligtvis inte mjölk utan bara soja- eller havredryck. De gånger som det vände sig i magen på henne var när hon ätit vanlig yoghurt och druckit ett glas mjölk. Vi håller på med en magutredning så jag får se vad läkaren säger när vi ska dit nästa gång.

Igår var pojkarna på Universeum med barnvakten. Tydligen var det jättespännande. De fanns allt möjligt kul att gör där men det bästa var nog när de fick klappa rockor.

Liv hängde med oss på mässan. Det sköna med Barnmässor är nog att det är helt acceptabelt med att barn springer runt och härjar 🙂

Vi åt lunch högst upp på Gothia Tower med vacker utsikt.

Jag och Fnulan med våra småtjejer.

Deras goda räksmörgås slank lätt ner.

Mira och Liv var trötta men piggnade till efter att ha sett clowner och fått ballonger. Min gravidmage ser mer ut som en ölkagge.

Det gäller att ha tungan rätt i mun när man går på lina.

Liv hittade sitt kök i IKEAs monter.

Gympa med Bamse.

Peter följde inte med oss hem igår utan fortsätter sin bilfärd och besöker olika butiker som säljer JOOLZ runt om i landet.

Mina vackra påskliljor, som jag fick av Lenita, hade slagit ut under helgen.

Hann inte plantera om dem bara 🙂 .

Nu ska jag och Liv äta frukost.

Önskar dig en bra start på dagen och veckan.

Allt gott.

Kramar ❤


9 kommentarer9 kommentarer om “Mina liljor”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Ha en finemangers veckostart!

  Våren har kommit till Skåne…

  Kramar M

  Svara
 • Härliga bilder! Så glad att jag kan kommentera igen, blev tidigare bara utslängd samt att jag varit på semester. Du ser strålande ut med din lilla gravidmage! Sköt om er! kram towe.

  Svara
 • Hoppas att du blir kvitt förkylningen snabbt den här gången! Och att ni får svar av läkarna gällande Livs mage snart 🙂
  Visst är det fint att vara där uppe i Gothia Towers! Jag var där i September senast och åt en likadan räkmacka,den är inte helt fel! Jag tror till och med att vi måste ha suttit vid samma bord där ni satt för jag har ett på pricken likadant kort på husen nedanför och utsikten 🙂

  Kul att det var flera som köpte sig en JOOLZ vagn, då blev ju mässan lyckad i alla fall!

  Hoppas att du får en kanondag!
  Kram kram

  Svara
 • Apropå mjölk och vad man ska dricka i stället om man inte tål mjölkptotein: Höjer ett varningens finger för sojaprodukter, det innehåller samma slags protein som mjölk och ofta tål man inte heller detta eller kan utveckla allergier mot sojaprotein om man inte tål mjölkptotein. Kanske har hon reagerat på sojan? Var försiktiga med dessa produkter och kör med havre och/eller rismjölk istället.

  Har själv ett barn som inte tålt mjölkptotein sedan han var sex månader gammal och sojaprodukter har vi avråtts ifrån av ovan nämnda anledningar. Har även en vän vars mjölkproteinallergiska barn fick sojaprodukter och nu är tvärallergisk mot detta.

  Charlotta
  http://blogg.familyliving.se/tillbakadaralltborjade/

  Svara
 • Härliga bilder Hannah.Hoppas din förkylning försvinner lika snabbt som den kom och att lilla Livan är bättre i sin mage.Skönt att det är under utredning.Den räkmackan såg underbar ut.Fina påskliljor,tänk att snart är det Påsk.Älskar Påsken eller kanske mest påskäggen;)Kul att ni sålt JOOLZ vagnar på mässan i helgen.Dom är ju så himla fiiina.Krya på dig och hoppas du får en skön dag trots förkylning.Kram från ett soligt Skåne.

  Svara
 • Jag var exakt likadan när jag var liten, hade ont i magen jämnt. Men då var det inte aktuellt att sluta med mjölk. Läkarna tyckte vi var konstiga.
  I tonåren kom jag i kontakt med en homeopat som snabbt konstaterade att jag var mjölkallergiker. Jag slutade med mjölken och eksemt försvann.
  Vid matlagning använder jag solhavre eller sojamjölk. När jag bakar använder jag mjökfrirt margarin.
  Det finns superbra allernativ till mjölk. Men är man inte van kan det nog vara lite krångligt.
  Tack för trevlig läsning.

  Svara
 • Vackraste mammorna till de vackraste barnen, eller hur! Dom ser otroligt trötta ut bara dom små liven. Men jag tror jag att mammorna var tröttare..
  Saknar er alla redan! Men vi ses snart igen min vän!

  KÄRLEK!

  Svara
 • Är det något jag saknar så är det skaldjur! Det fungerar inte alls för mig nu när jag är gravid! 🙁 så avis på din underbara räkmacka!!

  Svara
 • He he… det är min gubbe som köper in alla ingredienserna till den räkmackan på Gothia Tower. / Camilla
  http://mammatilltresmatroll.se/

  Svara