Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

19:21 | mars 5, 2012

Tårar, glädje och paket

God kväll min vän. Är hemma igen efter en dag med pappa och Marie. Vi har haft jättemysigt ❤

Det började dock med att jag grät i en timme. Jag hämtade pappa och Marie på pendeltåget i Kungsängen och körde dem till mamma och Gunnar där de skulle hämta upp en bil. Jag har inte varit hemma hos mamma och Gunnar sedan Bimbo dog så jag bröt ihop. Jag är så extremt känslig och gråter så lätt. Kan inte bita ihop och hålla tårar tillbaka. Kan du det?

Det var konstigt att vara där och inte mötas av henne vid dörren. Gunnar försökte trösta mig och sa att vi skulle glädjas åt de tretton år vi fick, och jag håller med. Men det är svårt ibland.

Väl på IKEA kom jag på andra tankar 🙂

Kom hem med det jag skulle men också mycket konstiga och en aningens onädiga saker. Ska visa dig imorgon.

Fina Marie och pappi.

Av någon gravidanledning valde jag fisk istället för köttbullar. Ångrade mig efter en tugga av den blöta fisken. Kunde börja gråta igen då 🙂 . Efterrätten, cheesecake med jordgubbar, var i alla fall god.

Hämtade ut ett paket från H&M på vägen hem. Beställde ett par skor för en tid sedan. Inte äkta skinn men ser väldigt äkta ut. Riktigt snygga faktiskt. Särskilt när de kostade 299 kr. Tyvärr gick det inte att fånga på bild. Färgen ser röd ut men den är mer brun. Snygga i sommar tänkte jag. Vad tycker du?

Påminner om ett par skor jag hade när jag var 15 år 🙂 .

Söta till en blommig klänning, ett par vida jeans eller shorts.

Är så fruktansvärt förkyld så jag tänker lägga mig vid klockan 8 ikväll, samtidigt som barnen. Behöver vila och sova.

All Kärlek ❤

PS. Du glömmer väl inte att anmäla dig till torsdagens tjejkväll i Växjö. Till höger lite högre upp hittar du en klickbar bild med info. Goodiebagen kommer vara grym plus att du kan vinna bl a en helårsprenumeration på Glossy Box, en Samsung Galaxy 2 med allt därtill. Gratis samtal, sms och surf i ett halvår! Och massor av annat som kläder, presentkort från Creative lounge och smycken.

 


11 kommentarer11 kommentarer om “Tårar, glädje och paket”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Jag är precis likadan, kan börja gråta så där. Men det ÄR ju sorgligt!!
  Sov så gott

  Svara
 • Jag gråter också väldigt ofta. Är väl ofta ok men i vissa situationer skulle jag önska att jag kunde bita ihop, men det går inte.
  Var på mässan igår, kom dit när dom öppnade, tittade efter dig men du var kanske inte där så tidigt…
  Krya på dig!
  Kram

  Svara
 • Jag läste att du ville ha tips på bra mjällshampo. Efter att jag läst en bok om vad alla mjällshampon innehåller så har jag nu övergått till bara ekologiskt i badrumsskåpet 🙂 Därför tipsar jag dej om det också när du är gravid och allt 🙂 Ekologiska mjällshampon är superbra och snälla med kroppen 🙂

  Svara
 • Hej fina du!
  Så trevligt att ses i helgen och söta lilla Liv, vilken tös!

  NU när jag är full av ammningshormoner så är jag extra känslig, men annars gråter jag sällan nuförtiden..

  Vi ses på torsdag!
  Hoppas förkylningen lägger sig tills dess!
  Kram

  Svara
 • Förstår att saknaden är stor och extra jobbig när man kommer till platsen hon brukade vara på. Det är ju som en kär familjemedlem de små krabaterna .
  Ser fram emot torsdagen i Växjö, hoppas på en riktigt mysig kväll.
  KRAM!!

  Svara
 • Hej Hannah!
  Har sedan drygt en mån tillbaks börjat följa din blogg. Hade inte räknat med att få syn på dig och söta Liv igår på babymässan då du pratat om att stå där på lördagen. Gissa om jag blev glatt överraskad över att få se dig där i clownmontern! Vi hann inte mer än å komma dit jag och min dotter! Idag ser jag att vi fastnat på bild från igår! Min dotter e tjejen med blond kalufs å bruna stövlar… Sorry att jag inte gav mig till känna men jag ville inte störa! 😉 ölkagge till mage kan jag dock inte hålla med om att du har! 😉 kram från oss i götet!!!

  Svara
 • Jag gråter också lätt, grät för en stund sedan då jag insåg att det endast är 2 veckor kvar tills det är ett år sedan min kompis dog. Hann knappt börja tänka på det så kom tårarna, av smärta och saknad för att det gör så ont att hon är borta.

  Det har gått ett år, men ändå är det så mycket oförståelse och sorg, så många frågor man vill ställa. Drömmer om henne så ofta, så jag hoppas hon är med mig ändå.

  Kram på dig finaste Hannah!

  Svara
 • Gokväll !förstår att det känns såå tomt efter bimbo,jag gråter lätt o idag när jag tittade på sofias änglar.hoppas du piggar på dig fort,vila så gott det går.nu ska jag stänga mina ögon med.natti natti..kram

  Svara
 • Här är en till som har lätt till gråten. Gråter för glädje, sorg, orättvisa osv.
  Har blivit bättre med åren men är ändå känslig.

  Åh hade så gärna träffat dig på torsdag igen, men som jag skrev så fyller min Hanna år så det får bli en annan gång. I sommar kanske?

  Ha det så bra! Kram på dig!
  Ps. Skorna var ju hur snygga som helst! 🙂

  Svara
 • hej..

  nä kan verkligen inte hålla tillbaka tårar, tycker det är fint med känsliga människor. Som idag skulle min pappa fyllt år men han gick bort för åtta år sen och saknaden är obeskrivlig behöver bara tänka på honom så kommer tårarna <3

  kram sussie

  Svara
 • Hej!
  Måste bara säga att Liv är verkligen en kopia av din pappa!

  Caroline

  Svara