Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

08:40 | mars 6, 2012

Gaddläkaren

God morgon min vän. Hoppas allt är väl. Har precis lämnat William och Liv på skolan och förskolan. Mio väntade hemma och nu är jag hemma igen för att fara vidare med honom till tandläkaren.

Tandläkaren. Huvva, vilken start på dagen 🙂

20120306-083811.jpg
Kram kram


2 kommentarer2 kommentarer om “Gaddläkaren”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

  • Mitt senaste tandläkarbesök förra veckan resulterade i två nya besök den här vecka och en i princip tömd plånbok. Tur att det är billigt för barn att gå dit och hoppas att besöket går bra! Det brukar oftast vara värre för de vuxna än för barnen att gå dit, de får ju en liten ”present” efteråt för att man har varit så duktig. Det snålar de minsann in på när man kommer upp i åren 😉

    Ha en bra dag!!

    Kramar

    Svara
  • Fiiin bild på Mor och son.Ni är så söta så… Usch inget vidare med tandläkarbesök men man är så nöjd efteråt.Idag är det lite mulet i vårt Skåne.Jag ska bege mig ner och handla lite mat och diverse.Sedan vidare för lite fotvård.Det ska bli så skönt.Önskar dig en riktigt bra Tisdag och mycket kärlek.Puss på dig.

    Svara